- Konu Sahibi boncukboncuk
- #11.981
elledinizmi beni![]()
yagmurcum sen krishazeli ekle. Sonrada ordan hepimize arkadaşlık gönder. Daha kolay olur, hem bizim için hem senin için...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elledinizmi beni![]()
canım yağmur bulut o kadar çok varki gözlerim döndü valla bulamadım :93::93:
ben çıkıyorum kızlar...hepinizi kocaman öpptüm...
Katılıyorumyok canım biz burdayız hep ama buraya resim eklemek riskli iş ondan faceyi kullanıyoruz ,sende aç kendine
dru benimözgür ve dru gkaradağ arkadaşlar çıkaramadım ben sizi ya :111:
elledinizmi beni![]()
hahahaha ne komik dimi burdan tanıyoz ama faceda tanıyamıyoz özgür =meri canım
Ben tahmin yürütüyorum Özgür meri, dru da duru...
Kızlar sol üste kutucuğa bakın hepiniize istek gönderdim((((((Ben sizin resimlere bakıyorum ,ben şu an kendi resimlerimi çektim onları koyuyorum:)))))))
ben çıkıyorum kızlar...hepinizi kocaman öpptüm...
boncuğum biz senle kesin bir yerlerden tanışıyoz
yada yollarımız bir yerde kesişti
ayyy senin yüzün bana çok tanıdık yaa
ama sen beni tanımıyon demi :18::18:
tanıma lütfen
şaka bir yana buranın havası başka
insanın tanıdıklarıyla konuşamadığı dertlerini sırlarını yüreğini burda açıyor
:))))yok ünlü değilim 5 yıl eniştemle solistlik yaptım konservatuar da okudum.nişanlanınca bıraktım şimdide eniştemin solisti yok hazirana kadar iş olduğu zaman ben onunla çalışıyorum hemde ailemi görmek için bahane oluyo bana:)))asıl sen çok tatlısın peri kızı gibi çıkımş düğün resimlerin.pamuk ta öyle esmer bomba
İçin rahat olsun tanımıyosun beni merak etme...Benimde kanım sana okadar kaynadı ki anlatamam..Ay görünce daha bi fazla sevdim canımmmm:)))
enisten kim mustafa cecelimi:)
ya kızlar hepinizin mi face i var, benim de yok. artık buraya yazmazsınız. buranın tadı almaz o zaman.
bi sordum kimse cevap vermedi zaten
yarın eşimi doktora götüreceğim. aç mı gidelim?hormon testi için aç olmak gerekiyor muydu?bir de sperm aç karnına az çıkarsa?kafam karıştı.
İçin rahat olsun tanımıyosun beni merak etme...Benimde kanım sana okadar kaynadı ki anlatamam..Ay görünce daha bi fazla sevdim canımmmm:)))