- Konu Sahibi boncukboncuk
- #12.021
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım benim 15. yılın içindeyiz canım :)
kızlar bir buraya yaz , bir face e bak valla diziden bişey anlamadım :)))
Benim kocişte öyle diyor da anam hemen peşinden ne yaptı çoluk çocuk yok doğursaydı görürdüm ben onu diyortas gibi hatunsun masallah canim benim
Vayyyyyyy![]()
Benim kocişte öyle diyor da anam hemen peşinden ne yaptı çoluk çocuk yok doğursaydı görürdüm ben onu diyor
En kıdemli ben oluyorum galiba aranızda evlilik tarihi açısından![]()
Erkekde aç-tok faretmez canım, sabah 9-10 gibi yaptırırsanız iyi olur. Sayfalar okadar hızlı akıyor ki kaçırmışısız...
kızlar şu an saçımı başımı yaypıp resim koyacağım ,gidişim sessiz olcak ama dönüşüm muhteşem olacak:)))))))
Ben çıkıyorum canlarım. Hepinize iyi geceler. Öpüldünüz.:86:
mericim siparişi almışlar ama ödemeyi almamışlar br daha ödeme yaparsınız diyolar böylece daha güvenilir bir müşteri edinmiş oluyoruz diyor
Allah ne verirse hayırlısını versin canım benim..Bu kadar zaman oldu çokkk çokkk istediğim zamanlarda oldu ama yine de yüreğim rabbim hakkımzda hayırlı olacaksa nasip et dedi valla..Demek ki şu zamana kadar olmadıysa vardır bir hikmeti.Yine diyorum hayırlı olacaksa ben hazırımmaşallah canım ya allah bozmasın bide bebiş göndersin kısa zamnda inşallah
bende aranızda en kıdemsizim:)daha 1 yıllık evliyim
aa neden yatiyormusun?
ala ala bana niye öle demememislerrrrrrr
bişey sorucam senin ödemeyi yaptığın kartın ekstrası nın geldiği adresle swansona verdiğin adres aynımı şartlarda öyle bişey okudum,bizim kartın adresi istanbul ama exstra gelmiye maile geliyo
bana sadece kredi kartı onayı için sevkiyat ve fatura adresi girin yazmışlar
:86:
aynen valla sende benim gibi kıvırcıkmışsın melek
ala ala bana niye öle demememislerrrrrrr
bişey sorucam senin ödemeyi yaptığın kartın ekstrası nın geldiği adresle swansona verdiğin adres aynımı şartlarda öyle bişey okudum,bizim kartın adresi istanbul ama exstra gelmiye maile geliyo
bana sadece kredi kartı onayı için sevkiyat ve fatura adresi girin yazmışlar
Gözlerim çok yoruldu, uykumun gelmesin değilde....Aslında sizi de hiç bırakasım yok. Sonra sen, ronyayı çok seveceksin, ronya seni derken:26::26: