Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
mericim siparişi almışlar ama ödemeyi almamışlar br daha ödeme yaparsınız diyolar böylece daha güvenilir bir müşteri edinmiş oluyoruz diyor

ala ala bana niye öle demememislerrrrrrr

bişey sorucam senin ödemeyi yaptığın kartın ekstrası nın geldiği adresle swansona verdiğin adres aynımı şartlarda öyle bişey okudum,bizim kartın adresi istanbul ama exstra gelmiye maile geliyo

bana sadece kredi kartı onayı için sevkiyat ve fatura adresi girin yazmışlar

maşallah canım ya allah bozmasın bide bebiş göndersin kısa zamnda inşallah
Allah ne verirse hayırlısını versin canım benim..Bu kadar zaman oldu çokkk çokkk istediğim zamanlarda oldu ama yine de yüreğim rabbim hakkımzda hayırlı olacaksa nasip et dedi valla..Demek ki şu zamana kadar olmadıysa vardır bir hikmeti.Yine diyorum hayırlı olacaksa ben hazırım :61:

bişey sorucam senin ödemeyi yaptığın kartın ekstrası nın geldiği adresle swansona verdiğin adres aynımı şartlarda öyle bişey okudum,bizim kartın adresi istanbul ama exstra gelmiye maile geliyo

Amerika da kart adresi ile siparis adresinin ayni olmasina mutlaka bakarlar yoksa asla yollamazlar
ama turkiye deki kredi kartlarinin adresini gorebilirler mi ki?

yok canım benim ekstrerimde maile geliyo ben ordan bakıyorum az önce mail yazdım ürünlerimi onaylıyorum dedim

Back
X