Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah krishazelinkide %1 ile hamiş kaldı ama bana çok zor gibi geliyor.doktorlar hep mikro öneriyorlar

Evet mikro öneriyorlar..
Sanki hemen yapıp kucağımıza verecek gibi umut veriyorlar.
Sonra aşama aşama umutsuzluk eee sonuç negatif olunca bunu demiştik! zaten diyecekler ya..
Mikro bile olacaksa az durumu düzeltmek gerek canım.
Arada tüp bebek bölümüne gir bize çare diye ilk sundukları şeyin aslında son seçenek olması gerektiğini yaşayanların MALESEFKİ negatif tecrübeleriyle gör.
Sabır canım ..

kris benim eşim geçen hafta hastalanmıştı doktorda antibiyotik verdi mecburen içti ama bir hafta sadece ,sence bir haftalık içilen antibiyotik değerleri düşürürmü,zaren yüksek ateşi vardı o çok etkiliyo inşallah artırdığımız değerleri yeniden düşürmemişizdir

insallah etkilememistir canim
sonuclari alinca anlicaz onu

Evet mikro öneriyorlar..
Sonra aşama aşama umutsuzluk eee sonuç negatif olunca bunu demiştik! zaten diyecekler ya..
Arada tüp bebek bölümüne gir bize çare diye ilk sundukları şeyin aslında son seçenek olması gerektiğini yaşayanların MALESEFKİ negatif tecrübeleriyle gör.
Sabır canım ..

canım galiba herşeyden önce iyi bir doktora denk gelmek .benimde ikitanenegatif tüp bebek denenmem var hem de1 kalite dediler.onları çok iyi anlıyorum .morfoloji tüpde önemli degil dediler ama bence çok önemli.:59:

Evet mikro öneriyorlar..
Sabır canım ..

evetttt
mikro bile yapacaksaniz tedavi sart

sagliksiz spermle dollenen embryo tutsa bile sonrasinda dusuyor

canım galiba herşeyden önce iyi bir doktora denk gelmek .benimde ikitanenegatif tüp bebek denenmem var hem de1 kalite dediler.onları çok iyi anlıyorum .morfoloji tüpde önemli degil dediler ama bence çok önemli.:59:

olmaz olurmu normaldede onemli tupte de

tedavi sart
saglikli olmasi gerekiyor spermlerin

Benim ilk tüp bebek tedavimde güya en iyi 3 tane embriyo transfer edilmişdi, başarı şansım %60-70 civarıydı. Ama ne oldu 3 den biri bile tutmadı. Kesinlikle sperm sağlıksızsa, bebek tutsa bile sonrasında yine düşer. Önce tedavi, en son tüp bebek.

Doktorların her dediği doğru olsaydı, şu anda büyük çoğumuz bebişlerini bekliyo olurdu. Sayı yükseldikçe morfolojinin %1 bile olması yeterde artar.
ben bugün birde hep olumsuz okuyunca iyice karamsar oldum.aslında sizin gibi düşünüyorum .
aman bizede sizin kesin olmaz demislerdi
bizde inanip mikro yaptik oda olmadi

siz yola devam edin kimseyi dinlemeyin tup bebek en son careniz olmali

zaten sende bize örnek olmasan iyice karamsar olucam canım.

ben bugün birde hep olumsuz okuyunca iyice karamsar oldum.aslında sizin gibi düşünüyorum .

zaten sende bize örnek olmasan iyice karamsar olucam canım.

Hiç moralin bozulmasın, kafanda karışmasın. Bak ben mücadele sonucunda 1 kere doğal yolla hamile kaldım ama bence spermler yeterince sağlıklı olmadıklarından düşükle sonuçlandı. Ama en azından hamile kalabildim.

Şimdi gelelim bana:D
Ya krisimm bugünki test çokkkkk silik çıktı 3 gün üst üste çalışma yaptık..bıgün yinemiiiii :27:

Hiç moralin bozulmasın, kafanda karışmasın. Bak ben mücadele sonucunda 1 kere doğal yolla hamile kaldım ama bence spermler yeterince sağlıklı olmadıklarından düşükle sonuçlandı. Ama en azından hamile kalabildim.

sagol canım.inşallah birdahaki sefere 9 ay karnında kalır.o günleri en kısa zamanda görürüz inşallah:55:

Back
X