- Konu Sahibi boncukboncuk
- #12.221
sagol canım.inşallah birdahaki sefere 9 ay karnında kalır.o günleri en kısa zamanda görürüz inşallah![]()
İnşallah canım arkadaşım, Rabbim hepimize nasip etsin tez zamanda hayırlı evlatlar:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol canım.inşallah birdahaki sefere 9 ay karnında kalır.o günleri en kısa zamanda görürüz inşallah![]()
bizde sizden biraz önce başlamışız boncuk biz 5. kutuya başladık,inşallah kısa zamanda alırız sonucunu
Bunu söylediğin çok iyi oldu, yoksa yerdim başınızın etini
Proxeed kullanalı 47 gün oldu. 4.kutu bitmek üzere.
Şimdi gelelim bana
Ya krisimm bugünki test çokkkkk silik çıktı 3 gün üst üste çalışma yaptık..bıgün yinemiiiii![]()
Şimdi gelelim bana
Ya krisimm bugünki test çokkkkk silik çıktı 3 gün üst üste çalışma yaptık..bıgün yinemiiiii![]()
bizde sizden biraz önce başlamışız boncuk biz 5. kutuya başladık,inşallah kısa zamanda alırız sonucunu
melisesla canim sizin durmunuz nedir suan hic konusamiyoruz?
esin yok degil mi?
selam ablacım ben okuyurum şimdilik :)) bende dün hastalandım malesef, eşim yanımda değil ama gelecek aydan itibaren artık hep yanımda çok şükür :)) zaten şubatta 3. ay doluyor kolmen ve proxeed kullanmamız, sonra kaan hocaya testleri yaptırıp mail atacam..beklemedeyiz yani..1 aylık kullanımda % 2şerlik bir hareketlenme olmuştu, toplam hareketsiz %90a düştü çok şükür..devam yani:))
Merhaba arkadaşlar..
Bugün Kaan Hocanın tavsiyesi ile Endol ve Trentala başlıyoruz.. Endol sabah 1, Trental akşam 1.
Benim sormak istediğim eşimde 1.000.000 lokasit var umarım trental işe yarar ama bu lokasit sayısı çok mu?
Sperm testlerinde renk hep gri-opak çıkıyor..Yani iltihaplanma yok sanırım ama lokasit çok ..
aaaaa kiziyorum artik yaaa
belli iste hormonlariniz da problem var hala tedavi vermiyormu bu adam
neyi bekliyor
Krishim daha teomana gıtmedık.devlet hastanesınde yaptrdık testlerı cok para odemeyelım dıye.bu cts sperm testı yaptrcaz ve dna hasar testı.pzt de teomana gıdıcez ıste. bakalım ılac dıycekmı.sonuclar ne alemde.benım anlamadıgım testesteron neden gıtgıde dusuyor.amelıyat oncesı daha yuksektı.dahada dusermı yanı ılac almazsa.anlamadım..
bugun devlet hast de gıttı urologta esıme demıskı senınle aynı problemlerı yasıyoruz.esın once ıyı bır kadın dogum uzmanına gıtsın demıs.onun esıde sımdı hamıleymıs.sonra esım sormus sız hangı dr. a gıttınız dıye.cerrahpasada prof mus.Levent M,Şentürk müş adı.nısantasında muyanehanesı varmıs.esıne yumurta takıbıyle klomen catlatma ıgnesı tedavısı uygulamıs hamıle kalmıs esı.bende pzt randevu aldım.gıdıcem.
bugun bırde Amerikan hast.Ramazan mercanı aradım.ona durumumuzu anlattım.9 mılyonken 4 ay sonra 17 mılyon oldu ama morfolojı aynı ve dna hasarı 42 dedım.amelıyat ıse yaramaz beklemeyın asılamayla baslayın dedı.ben asılama degıl dırek tupbebek ıstıyorum sansım nedır dedım.oncelerı 75 lere cıkıyordu ama sızın yasınız onemlı dedı.28 dedım.bırde tabı tek embrıyo sansı dahada dusurdu ama 45 lerde sansınız olabılr tabı muayene olup durum konusulmalı dedı.17 mılyona az dedı sasırdım.urorloglar amelıyat sart dıyorlar tupbebekcıler ıse yaramaz dıyorlar.hepsı kesesının derdıne dusmus.bızımse ıstedıgımız sadece saglıklı 1 evlat![]()
iyiyiz canımm sen nasılsın. akşam osmandan bişey anlamadım, bakalım bu akşam hürrem nasıl olcak:) sohbet arası dizislm kızlar nasılsınız bakalım![]()
iyiyiz canımm sen nasılsın. akşam osmandan bişey anlamadım, bakalım bu akşam hürrem nasıl olcak:) sohbet arası dizi![]()
Krishim daha teomana gıtmedık.devlet hastanesınde yaptrdık testlerı cok para odemeyelım dıye.bu cts sperm testı yaptrcaz ve dna hasar testı.pzt de teomana gıdıcez ıste. bakalım ılac dıycekmı.sonuclar ne alemde.benım anlamadıgım testesteron neden gıtgıde dusuyor.amelıyat oncesı daha yuksektı.dahada dusermı yanı ılac almazsa.anlamadım..
bugun devlet hast de gıttı urologta esıme demıskı senınle aynı problemlerı yasıyoruz.esın once ıyı bır kadın dogum uzmanına gıtsın demıs.onun esıde sımdı hamıleymıs.sonra esım sormus sız hangı dr. a gıttınız dıye.cerrahpasada prof mus.Levent M,Şentürk müş adı.nısantasında muyanehanesı varmıs.esıne yumurta takıbıyle klomen catlatma ıgnesı tedavısı uygulamıs hamıle kalmıs esı.bende pzt randevu aldım.gıdıcem.
bugun bırde Amerikan hast.Ramazan mercanı aradım.ona durumumuzu anlattım.9 mılyonken 4 ay sonra 17 mılyon oldu ama morfolojı aynı ve dna hasarı 42 dedım.amelıyat ıse yaramaz beklemeyın asılamayla baslayın dedı.ben asılama degıl dırek tupbebek ıstıyorum sansım nedır dedım.oncelerı 75 lere cıkıyordu ama sızın yasınız onemlı dedı.28 dedım.bırde tabı tek embrıyo sansı dahada dusurdu ama 45 lerde sansınız olabılr tabı muayene olup durum konusulmalı dedı.17 mılyona az dedı sasırdım.urorloglar amelıyat sart dıyorlar tupbebekcıler ıse yaramaz dıyorlar.hepsı kesesının derdıne dusmus.bızımse ıstedıgımız sadece saglıklı 1 evlat![]()
akşam osmanı beraber izledik gürültünüzden film izleyemedim baya kalabalıktıkbugünde osmanlıyı izleyelim barim :))))))))