Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bir insanın adı çıkacağına canı çıksın derler ya bu da öyle bişey:((((((
Pambığımı gördünmü bugün hiç:)))))

yağmurcum seni sonsuz teşekkür ediyorum hayatım sen kalk gecenin 12 sinde süslen püslen takılarına kadar tak güzel güzel fotolar çrek birde onları face ye koy ,şahsen beni o saatte hiç b,r kuvvet pijamalarımı üzerimden çıkaramaz ayağımdan pantiflerimi hiç çıkarmam valla helal kız sanaaaaaaaaa:nazar::65:

6 ay sabahlara kadar bilimsel makaleleri deli gibi arastirma yaptim
Turkiyedeki ve amerikadaki bircok urologla yazistim
gitmedigimiz dr kalmadi
okadar olsun tabi

ama emeklerinin karşılığını almışsın. inşallah sağlıkla kucağına almak da nasip olur canım. çok yardımseversin gerçekten.
ben çıkıyorum kızlar.
iyi geceler. öptüm hepinizi.

yağmurcum seni sonsuz teşekkür ediyorum hayatım sen kalk gecenin 12 sinde süslen püslen takılarına kadar tak güzel güzel fotolar çrek birde onları face ye koy ,şahsen beni o saatte hiç b,r kuvvet pijamalarımı üzerimden çıkaramaz ayağımdan pantiflerimi hiç çıkarmam valla helal kız sanaaaaaaaaa:nazar::65:

Sence bunu akıllılar mı yapar delilermi,arkadaşım asıl seni ben tebrik ederim:))))):1:

güzeller yarın benim için büyük gün akşama kadar benim kırmızılar geldi geldi (gelmedi )ay yazarken bile heyecanlandım hamileyim diye yıkıcam topigi dualarınızı istiyorum sizleri seviyorum :))

güzeller yarın benim için büyük gün akşama kadar benim kırmızılar geldi geldi (gelmedi )ay yazarken bile heyecanlandım hamileyim diye yıkıcam topigi dualarınızı istiyorum sizleri seviyorum :))

hadi bakalım inşallah canım çok duruldu biraz canlansın artık.hepinizi çok öptüm iyi geceler kızlar:16::54::54::54::54:

Sence bunu akıllılar mı yapar delilermi,arkadaşım asıl seni ben tebrik ederim:))))):1:

ya canım benim ben biraz tembelim biliyonmu hele akşam oldumu malak gibi yayılmak istiyom ,normal olan sensin aslındada benim modumda biri senin gibi enerjik birini görünce bön bön bakıyo işte böyle bebeğim ,a bu arda resimler de çok hoştu kuşum:34:

yok canim kullanabilirsin

L carnitine yi sporcularada veriylar yag yakmasi icin ama l carnitineyi aldiktan sonra spor yapmak efor sarfetmek gerekiyor
esin kiloluysa ve zayiflamak istiyorsa spor yapsin faydasi olur
ama zayiflamak istemiyorsa birsey yapmasin.

L carnitine ve L arginine sperm yapiminda rol oynayan en onemli 2 aminoasit

tamam canım çok sağol

:nazar: بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم :nazar:
Krishazel:65: ............................ topiğimizin ilk ve tatlı hamilesi :49:
gulumgulum:65:.........................topiğimizin 2. hamilesi :49:
tunamine:65:.............................yeni yılın ilk hamilesiiii:49:
rezerve......................................evett sıradakiiii :49:
Pamukkk:nazar:.............................sabırsızmı sabırsız hamiş adayı :52:
ronya:nazar: .............................. oğluşunun tatlı annesi :nazar: ikinci bebişi için hamiş adayı :3:
meri58:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
melisela:nazar:..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
esra:nazar:...................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
tugok:nazar:.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
yağmurum:nazar:...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
fatma84:nazar:..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
boncukboncuk:nazar:......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
kadser:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
nun:nazar:....................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
ecrin:nazar:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
aleyna:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
defnelma:nazar:.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
tutaste85:nazar:............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
baruk:nazar:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
antalya2011:nazar:........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
loneliness:nazar:.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor:6:

"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin...

günaydın kıslaaaar.bugün hava kapalı ama ben nedense mutluyum içimde bir mutluluk var sebebini bilemediğim.gerçi diyete başladım kendimi daha zinde hissediyorum belki onun etkisidir.öpüldünüüüüüüüzzzzzzz.

kızlar günaydın moralim çok bozuk benim sadık dostum kırmızılar geldiiiiiiiii aglamak istiyorum :2::2::2:

Selam kızlar... Dün yemekden sonra resmen uyuyakalmışım, akşamla sabahı birleştirmişim yani. Canım üzülme ne olur, her adet bizim yeni umudumuza kavuşmamızın habercisi:))) Öpüldün şeker.

Back
X