Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kriscim eşim arı sütü bal polen karışımının 4 karışımlı olanını almış.yani arı sütü bal polen ve propolis var içinde benim kafama takıldı bu propolis antibiyotik özelliğinden dolayı zararı olur diye düşünüyorum sencede bi zararı olurmu eşime.

selam kızlar..... dün akşam çoşmuşsunuz ilk işim sizi okumak oldu..işlerimle ilgilenmedim:))akşamları giremiyorum nete sabahta yazılanları oku oku bitmiyooo:))

]:nazar: بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم :nazar:
Krishazel:65: ............................ topiğimizin ilk ve tatlı hamilesi :49:
gulumgulum:65:.........................topiğimizin 2. hamilesi :49:
boncukboncuk:65:......................yine yeniden geldi bebişi :49:
baruk:65:.................................tazecik anne adayı :49:
nun:65:.........................hsg den kurtardı bebişi anneyi çok seviyor :49:
tunamine:nazar:............................yeniden gelicek meleği :91:
Pamukkk:nazar:.............................sabırsızmı sabırsız hamiş adayı :52:
ronya:nazar: .............................. oğluşunun tatlı annesi :nazar: ikinci bebişi için hamiş adayı :3:
meri58:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
melisela:nazar:..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
esra:nazar:...................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
tugok:nazar:.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
yağmurum:nazar:...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
fatma84:nazar:..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
kadser:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
ecrin:nazar:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
aleyna:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
defnelma:nazar:.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
tutaste85:nazar:............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
antalya2011:nazar:........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
loneliness:nazar:.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor:6:
emine82:nazar:.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor:6:
aruna:nazar:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor:6:
sumak:nazar:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor:6:
edanurlu:nazar:.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor:6:
esilanur:nazar:.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor:6:
mues:nazar:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor:6:
duru:nazar:....................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor:6:
ekin79 :nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor:6:
hazel82:nazar:...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor:6:
mellek:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor:6:
vedael.........................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:

"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin

:nazar:هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء :nazar:aminnnnnnnnnn

kızlarrrrr kaan beyden cevap gelmiş ama kafam iyice karıştı :26::26:
bide sizler yorumlayın bakayım (özellikle benim mesajlarımı görmeyen kriss hanım :63:)
bu benim yolldığım mail;

mERHABA
Sİz kan değerleriniz güzel deyince bizde sperm testi yaptırdık
fakat sonuçlar biraz üzücü!değerler şöyle;
cinsel perhiz süresi:3 gün
likefaksiyon sürsi:15 dk
viskosite:normal
aglütinayon:yok
volüm:3 ml
sayı:6 milyon
total sayı:18 milyon
hareketlilik:%5
kategori c(olmayan hareket)%5
yuvarlak hücre:0.1milyon
morfoloji:%1

kan değerleri normalken sperm değerleri neden düşük
çıkıyor?başka neler neden olabilir?acaba menagon iğneler daha
etkili olabilirmi?birde belimde rahatsızlık vardı bu ay ve yoğun
krem falan uyguladım acaba bel ile spermlerinde bağlantısı
olabilirmi?belim için önerebileceğiniz bişeyler varmı?normal
gebelik istiyoruz ama şansımız çokmu düşük ?5 yıllık evliyiz
tedaviyi nasıl hızlandırabiliriz?k.bakmayın çok soru sordum ama
inanın sıkıntılı bi hal aldı artık bu durum.Şİmdiden
teşekkürler...

buda gelen cevap ;
Endişe etmeyin. Değerler yeterli. Zaman zaman oynamalar olabilir. Bu normaldir. Bir süre tedaviye devam edin. Daha sonra bir gün buraya gelin, testinizi burada tekrarlayalım. İsterseniz 2-4 hafta sonra gelebilirsiniz.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS

kızlarrrrr kaan beyden cevap gelmiş ama kafam iyice karıştı :26::26:
bide sizler yorumlayın bakayım (özellikle benim mesajlarımı görmeyen kriss hanım :63:)
bu benim yolldığım mail;

mERHABA
Sİz kan değerleriniz güzel deyince bizde sperm testi yaptırdık
fakat sonuçlar biraz üzücü!değerler şöyle;
cinsel perhiz süresi:3 gün
likefaksiyon sürsi:15 dk
viskosite:normal
aglütinayon:yok
volüm:3 ml
sayı:6 milyon
total sayı:18 milyon
hareketlilik:%5
kategori c(olmayan hareket)%5
yuvarlak hücre:0.1milyon
morfoloji:%1

kan değerleri normalken sperm değerleri neden düşük
çıkıyor?başka neler neden olabilir?acaba menagon iğneler daha
etkili olabilirmi?birde belimde rahatsızlık vardı bu ay ve yoğun
krem falan uyguladım acaba bel ile spermlerinde bağlantısı
olabilirmi?belim için önerebileceğiniz bişeyler varmı?normal
gebelik istiyoruz ama şansımız çokmu düşük ?5 yıllık evliyiz
tedaviyi nasıl hızlandırabiliriz?k.bakmayın çok soru sordum ama
inanın sıkıntılı bi hal aldı artık bu durum.Şİmdiden
teşekkürler...

buda gelen cevap ;
Endişe etmeyin. Değerler yeterli. Zaman zaman oynamalar olabilir. Bu normaldir. Bir süre tedaviye devam edin. Daha sonra bir gün buraya gelin, testinizi burada tekrarlayalım. İsterseniz 2-4 hafta sonra gelebilirsiniz.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS

Merhaba kızlar..Dün maşallah öyle güzel muhabbet etmişsiniz ki oku oku bitiremedim...
Kris paylaşımın için sağol bire bir çıktı benim ve eşimin isim analizi..

Kızlar bizim 2 kutu proxeed bitti içinde 3 tane kaldı bugün 2 kutu daha alıyoruz..
Yanına ı arginine ekleyeceğim proxeed'in içinde olmadığından..
Evicap'ta başladık..
Kızlar eşim sigarayı bırakmıyor morfolojiyi özellikle çok etkiliyormuş..
Ne desem nafile..sizlerde eşi sigara içen var mı?
O kadar kür hazırla ilaç vitamin ver şu illet yüzünden yaramayacak diye korkuyorum..

değerler ne için yeterli normal gebelik içinmi ? öylemi demiş yani :26:
bize kaç kere söylediğim iğne önermiyor demekki bi bildiği var tüp bebektende hiç bahsetmedi ,neyse önümüzdeki ay bakalım olmassa gidelim artık inş. gerek kalmazda :)))

Merhaba kızlar..Dün maşallah öyle güzel muhabbet etmişsiniz ki oku oku bitiremedim...
Kris paylaşımın için sağol bire bir çıktı benim ve eşimin isim analizi..

Kızlar bizim 2 kutu proxeed bitti içinde 3 tane kaldı bugün 2 kutu daha alıyoruz..
Yanına ı arginine ekleyeceğim proxeed'in içinde olmadığından..
Evicap'ta başladık..
Kızlar eşim sigarayı bırakmıyor morfolojiyi özellikle çok etkiliyormuş..
Ne desem nafile..sizlerde eşi sigara içen var mı?
O kadar kür hazırla ilaç vitamin ver şu illet yüzünden yaramayacak diye korkuyorum..
canım bence kesin bırakması gerekli ters etki bile yapabiliyor sigara vitaminerde özellikle havuç suyu sakın uyluma eşine gerçi benim eşim sigarayı hiç ağzına sürmüş insan değil ama yinede değerler malum :1:

aleynacım maıl kutun dolmuş.
ben igneyi perşembe saat 7,30da vurdurdum. cuma saat 7,30dan sonra ilişki dedi doktor. bız cuma akşamı, cumartesı sabah ve pazar sabah denedık. ust uste oldu..

kadser benide listeye ekler mimn ..
Moral olur :)
Tabi istersen..
Bende birgünn hamiş olacağına inananlardanım çünkü..

Sigara konusunu gelince,haftaya Kaan hocoya gittiğimizde , eşim sigara içiyor hocam diyicem..
Kaan Hoca eminim bi güzel azarlayacaktır..
Belki eve gelince bana kızacak ama olsun, ben onun iyliği için yapmış olucam..
Şu sigarayı icat eden kimse onu parçalamak isterdim :((

hepinize selam arkadaşlar nasılsınız?

Fatma canım yaşadıklarını okudum,üzüldüm,ama çok şükürki birşeyin yokmuş,doktor vaar doktor var işte kendine iyi bak canım ALLAH c emanet ol,

GEÇMİŞİ OKUMADIĞIM İÇİN KİMDE NE VAR NE YOK BİLMİYORUM RAHATSIZ OLAN SIKINTISI OLAN ARKADAŞLAR VARSA RABBİM HEPİNİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH,
ALLAH CC EMANET OLUN

kadser benide listeye ekler mimn ..
Moral olur :)
Tabi istersen..
Bende birgünn hamiş olacağına inananlardanım çünkü..

Sigara konusunu gelince,haftaya Kaan hocoya gittiğimizde , eşim sigara içiyor hocam diyicem..
Kaan Hoca eminim bi güzel azarlayacaktır..
Belki eve gelince bana kızacak ama olsun, ben onun iyliği için yapmış olucam..
Şu sigarayı icat eden kimse onu parçalamak isterdim :((
tabikide canım ne demek hatta benimde dikkatimi bakıyım bilgemm listede yok heralde ekleyim dedim kendi kendime :))
elbetteki olucaksın inş.. üstelik sen o duyguyu hüsranla sonuçlansada yaşadın :(daha bizde siftah yok 4,5 yıldır :((
sigara konusundada çok iyi düşünüyorsun bence düşünmeden yap :52:
edanurlu ve sumak aleykümselam kızlar nasılsınız ???

kadser ıyıyım canım ben sen nasılsın,yarın regl günüm ..beklıyorum gelsın dıye

bende iyiyim şükür işte :))
benimde hesaplıyıcılara göre bugün olmam gerekiyor (genelde hiç şaşmaz )bakalım hayırlısı neyse onu bekliyoruz :)
bugün sabah namazından sonra rüyamda sağlık ocağında idrar testi yaprıyordum ama öğle tatilindeydile bakıyorum çift çizgi hemşşireye diyorum benim sonuç çıktı heralde bi bakarmısınız elinde kahve hemşirede şu an öğle arası bitsin bakıcam diyor bende hakkınızı helal edin biraz heyecanlıyımda heralde pozitif ama bi baksanız diyorum kızda bakıyor evet pozitif gibi ama bi test daha yapmam lazım diyor ondada çift çizgi ben heyecandan ölüyorum tabi sonra allahım sonunda oldu gidip eczaneden 3 tane test alıp yapıcam şu çizgiyi görmek için diyorum ve hemşire sarılıyor bana ağlıyoruz ikmizde :)) sevinçten hem hıçkıra hıçkıra ağlıyorum hemde yürüyorum bi taraftanda tel. aruyorum kimi arasam söylesem allahım herkese nasip et çok güzelmiş diyorum gerçek gibi yaaa hala etkisindeyim allahım bi gerçek olsa rüyam :59::59::59:

Back
X