Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cok guzelmıs ya ınsallah gercek olur cnım ..
benım kahverengı lekem geldı kı zaten 5 gun varken test yaptım tek cızgı cıktı
klasık kasık agrımda basladı olurum ama ınsallah sen olmazsın ..
ınsallah gerceklesır .

Merhaba kızlar..Dün maşallah öyle güzel muhabbet etmişsiniz ki oku oku bitiremedim...
Kris paylaşımın için sağol bire bir çıktı benim ve eşimin isim analizi..

Kızlar bizim 2 kutu proxeed bitti içinde 3 tane kaldı bugün 2 kutu daha alıyoruz..
Yanına ı arginine ekleyeceğim proxeed'in içinde olmadığından..
Evicap'ta başladık..
Kızlar eşim sigarayı bırakmıyor morfolojiyi özellikle çok etkiliyormuş..
Ne desem nafile..sizlerde eşi sigara içen var mı?
O kadar kür hazırla ilaç vitamin ver şu illet yüzünden yaramayacak diye korkuyorum..

canım aynı şekilde benim eşimde içiyo:(ve hiç bırakmaya niyeti yok gerçi bende içiyorum ama onun için önemli içmemesi gerekiyo:(

esselam kızlar
benide aranıza alırmısınız :92:
2 senedir uğraşıyoruz bebek için eşimde sperm sayısı azlığı ve hareketlilik düşük
çok doktor gezdi artık gına geldi umut tüp bebekde emre bakırcıoğluna gitti
fsh düşüktü biraz 1,4
günde yarım klomen
gnc corex vitamin vermiş (ilk defa duyduk bunu :44:)
evicapada kendimiz başlamıştık zaten 15 gün önce

rabbim tüm isteyenlere nasip etsin daha fazla aratmadna inşlh

ayşen34 hoşgeldin canım
bizim topiğimizde tüp bebek tedavisiyle negatifi gören ve doğal yoldan
hamile kalan arkadaşlarımız var
eminim bizlerin enerjisi ve tavsiyleriyle güzel sonuç alacaksın

ayşen34 hoşgeldin canım
bizim topiğimizde tüp bebek tedavisiyle negatifi gören ve doğal yoldan
hamile kalan arkadaşlarımız var
eminim bizlerin enerjisi ve tavsiyleriyle güzel sonuç alacaksın

hoşbulduk tatlım :16:
inşlh canım rabbim daha fazla aratmasın kimseye
sonuçlar yükselirse aşılamayı düşünüyoruz bakalım :97:

kadser canımm idrarda gebelik testi yaparsan sonuç çıkar
hadi inşallah güzel haberler alalım
bilgemm canım benim kocişte içiyor zıkkımı ve bırakmıyor bir türlü
bir ara çok konuşuyordum bırak diye artık üstelemiyom keyfi bilir

değerler ne için yeterli normal gebelik içinmi ? öylemi demiş yani :26:
bize kaç kere söylediğim iğne önermiyor demekki bi bildiği var tüp bebektende hiç bahsetmedi ,neyse önümüzdeki ay bakalım olmassa gidelim artık inş. gerek kalmazda :)))

galiba yüzyüze görüşmek daha iyi olur.bizimde gitmemiz gerekiyor ama zor

esselam kızlar
2 senedir uğraşıyoruz bebek için eşimde sperm sayısı azlığı ve hareketlilik düşük
fsh düşüktü biraz 1,4
günde yarım klomen

hoşgeldin aramıza.gnc deki vitamini bende hiç duymadım

bende iyiyim şükür işte :))
benimde hesaplıyıcılara göre bugün olmam gerekiyor (genelde hiç şaşmaz )bakalım hayırlısı neyse onu bekliyoruz :)
bugün sabah namazından sonra rüyamda sağlık ocağında idrar testi yaprıyordum ama öğle tatilindeydile bakıyorum çift çizgi hemşşireye diyorum benim sonuç çıktı heralde bi bakarmısınız elinde kahve hemşirede şu an öğle arası bitsin bakıcam diyor bende hakkınızı helal edin biraz heyecanlıyımda heralde pozitif ama bi baksanız diyorum kızda bakıyor evet pozitif gibi ama bi test daha yapmam lazım diyor ondada çift çizgi ben heyecandan ölüyorum tabi sonra allahım sonunda oldu gidip eczaneden 3 tane test alıp yapıcam şu çizgiyi görmek için diyorum ve hemşire sarılıyor bana ağlıyoruz ikmizde :)) sevinçten hem hıçkıra hıçkıra ağlıyorum hemde yürüyorum bi taraftanda tel. aruyorum kimi arasam söylesem allahım herkese nasip et çok güzelmiş diyorum gerçek gibi yaaa hala etkisindeyim allahım bi gerçek olsa rüyam :59::59::59:

hayırdır inşallah.hemşireninde aglaması çok enteresan aglamak gülmek derler
hadi bakalım bugünde seni bekliycez hayırlı haberini inşallah.

benimde hesaplıyıcılara göre bugün olmam gerekiyor (genelde hiç şaşmaz )bakalım hayırlısı neyse onu bekliyoruz :)
bugün sabah namazından sonra rüyamda sağlık ocağında idrar testi yaprıyordum ama öğle tatilindeydile bakıyorum çift çizgi hemşşireye diyorum benim sonuç çıktı heralde bi bakarmısınız elinde kahve hemşirede şu an öğle arası bitsin bakıcam diyor bende hakkınızı helal edin biraz heyecanlıyımda heralde pozitif ama bi baksanız diyorum kızda bakıyor evet pozitif gibi ama bi test daha yapmam lazım diyor ondada çift çizgi ben heyecandan ölüyorum tabi sonra allahım sonunda oldu gidip eczaneden 3 tane test alıp yapıcam şu çizgiyi görmek için diyorum ve hemşire sarılıyor bana ağlıyoruz ikmizde :)) sevinçten hem hıçkıra hıçkıra ağlıyorum hemde yürüyorum bi taraftanda tel. aruyorum kimi arasam söylesem allahım herkese nasip et çok güzelmiş diyorum gerçek gibi yaaa hala etkisindeyim allahım bi gerçek olsa rüyam :59::59::59:

hayırdır inşallah.hemşireninde aglaması çok enteresan aglamak gülmek derler
hadi bakalım bugünde seni bekliycez hayırlı haberini inşallah.

hoşgeldin aramıza.gnc deki vitamini bende hiç duymadım
hoşbulduk canım
valla canım bende bilmiyorum eşim doktorun yanındna yeni çıktı telde görüştüm yani ayrıntılı bilmiyorum ama doktor bi eczane demiş orda vardır her yerde olmaz bayilerinde olur demiş :26::26:

aysen hosgeldın cnım msj yazamadım donecegım geri :)

hoşbulduk hayatım
bende dedim mesajı gönderemedimmi acaba :1:

aynen benim eşimde içiyo malesef :59:
bende içiyorum ama onun gibi değil günde 2 3
şimdi azaltmaya çalışıyo ama işi çok stresli çok zorlanıyorum diyo :58:

Canım öncelikle aramıza hoşgeldin.benim eşim 1 paket içiyo günde inşallah azaltıcak ama olmuyo işi stresli bir iş azaltamıyo malesef:(birde biz çok geç yatıyoruz işten geç geliyoruz onunda faktörü var bizde

Ayy Allah hayırlara çıkarsın, inş gerçek olur canım:49::49::49:

kadser ıyıyım canım ben sen nasılsın,yarın regl günüm ..beklıyorum gelsın dıye

sumakcım inş seninki de gelmez, hadi bakalım şenlensin topic:)

Canım inşallah rüyan çıkar Rabbim yüzüne güler ,çok güzel bir rüya Allah hayırlara çıkarsın

esselam kızlar
fsh düşüktü biraz 1,4
günde yarım klomen

hoşgeldin aysen cim, Allah en kısa zamanda nasip etsin inş.

Back
X