Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
RONYA regl oldunmu ?
YAĞMURUM senin eşin ne kullanıyor şu anda siz kaan beye mailmi atıyorsunuz yoksa yanınamı gittiniz benim eşime iğne önermedi bana yazdığı maali gördünmü bi kaç sayfa geride iyimi kötümü anlamadım :))

yok canım bugün yarın olucam sabırsızlııklar bekliyorum
gelsin kırmızılarr seviyorum onu

İyiyiz güzellik,sen nasılsın :34:

ben yeni sezonu açma heyecanındayım :1:

iyiyim ronyacım sen nasılsın?

ben iyiyimm canişkomm
sen nasılsın bebiş napıyo
göbüşün çıktımı azcıkk gerçi daha çıkmaz ama şişkinlik çok oluyo :44:

kriscim kesinlikle haklısın benim eşimde içiyordu bıraksın diye başının etini yedim. bu sigara yüzünden olmuyor sen sebep oluyorsun diye baskılarıma dayanamadı bıraktı.:41:
ama hamile kalınca benimki yine başladı.
kızlar sizede tavsiyem agzından girin burnun çıkın sigara hamıle kalana kadar bıraktırın. bu kadar yapılan emege yazık yoksa..

evet kandirin gerekirse:))

kızlar sizleri tanımak isterim mümkünmü acaba???bu siteye girdiğimden beri çok rahatım stres felan kalmadı bide size bişeyler sormak istiyorum biligilendirirmisiniz?????acaba:16::16::16::16::16::16:

hoşgeldin canım, tabikide güzel olur tatlım :))) iyiki geldin..

ben 8 aylık evliiiim melisacım ama pko tedavisi görüyorum....bundan ilk 2 ay önce hiçbişeyim yokmuş gibi hamile kalmayı bekliodum ama bide sabirsızlanıp özel doktora gidince bu sorunla karşılaştım beklioooorum bakalımm...

ronyacım bişeyler yesem göbiş bi ihtimal çıkarda, çok zor yiyorum Allahdan bulantı yok daha. İnşallah senin kırmızılar gelmezde bize bebiş müjdesi ollur.

krisim bende seni kocaman öpüyorum.

ben 8 aylık evliiiim melisacım ama pko tedavisi görüyorum....bundan ilk 2 ay önce hiçbişeyim yokmuş gibi hamile kalmayı bekliodum ama bide sabirsızlanıp özel doktora gidince bu sorunla karşılaştım beklioooorum bakalımm...

canım daha erkenmiş sizin ama inş biran önce olur..Ben pcodan pek anlamıyorum ama heralde ilacı falan vardır, doktor ne dedi peki?? Arkadaşlar sana yardımcı olacaktır..

Back
X