Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar allahım bütün :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:isteyenlere inşallah en içten dileklerimle söylüyorum kurban olduğum yüce yaradan hayırlı sağlıklı bebişler versinnn.......ronya arkadaşımızın dediği salalım göbeklerimizi:49::49::49:....bebeğim olsun kiloymuş felan hiç takımıyacağım inşallah bi olsun...

bide şöyle anlatıııım....ocak ayında dk.gittim!!!kist var dedi,tedaviye başladık sonra ben 3 ayda 2 ayda bir adet olduğum için bana o hafta bi çatlatma iğnesi yaptı ve adet oldum.ve şlubat ayı içerisinde gelmemi söyledi gittim bana klomen verdi kullandım bitti sonra ayın 10 nuydu dk gittim yumurtalığımın geliştiğini cumartesi söyledi cumartesi gel çatlatma iğnesi yapalım dedi..gittim bide ne olsun yumurtalarım kendi çatlamış yani iğneye gerk kalmadı.bize o gece ilişkiye girin dedi girdk ve adetimin üstünden 3 geçerse hemen aramamı söyledi bende çok büyük bir heycan ve stresle bekliyorummm....:16::16::16::16:

hadi hayırlısı
burda Baruk arkadaşımızda yumurtalık geliştirici bir ilaç yada igne kullanıp hamiş kaldı daha yeni
senin eşinde bir problem var nı canım

aynen sorma canım valla....artık düzensiz olamktan hertarafım şişiçindeydi yırtılmalarım oluyoduuu aman geçiooo :32::32::32::32::32::32::32::32: işte demi hayırlısı bakalım....SENİN TEDAVİN NE ZAMAN BİTTİ NAPIYOSUN ŞİMDİ ANLATSANA....:34::34::34:

emelcimm ben adet olmayı bekliyorum
gebelik testi yaptırdım kanda negatif çıktı
bir an önce gelsin benim kırmızılar yeni aya başlıyalım istiyorum

kadser bende yeniyim daha...bende bi bebişim olsun çok istiyorum yanlız aklımda bi soru var benim napcamı bilemedim ve siteme girip dostlarıma sormam gerektiğini düşündüm acaba sorsam cvplayabilirmisin?????
tabikide bildiğim bişeyse yardımcı olmaya çalşırım :))

kızlar bişey sorcam, gebelik testi sizce adet kaçgün geçttikten sonra yapılmalı?? kesin sonuç için??
bende benimkine dediydim gelirken gebelik testi al diye unutmuş yarına kadar olamssam kanda baktırıyım diyorum bence sende öyle yap :52:
ben adetim 1 gün geçince direk kan tahlili yuaptırmışdım canım, garanti olsun diye....
kaç çıkmıştı peki ?
bizim büroda bi kız var gebiş o bol bol yiyorr
bende psikolojik olarak ona bakıyom yiyomm
sonra diyomm kendi kendime benimkide gebeliğe hazırlık :63:
ama ciddiyim kan sonucuna bakcam pozitifse salıcam göbüşü :37:
:49::49::49::49::49::49:

krissssssssss :47::47::47::47::47::47::47::47:

hadi hayırlısı
burda Baruk arkadaşımızda yumurtalık geliştirici bir ilaç yada igne kullanıp hamiş kaldı daha yeni
senin eşinde bir problem var nı canım

çok şükür eşimde bi problem yok....sorun bendeydi inşallah bende atlattım bakalım mart ayının 6 sını bekliyorummm......umarım 3 geçer ve ben en güzel hediyeyi alırım ....ALLAHIM NOLURSUN HAYIRLI VE SAĞLIKLI BEBİŞ.....hepinizede inşallah.....

kızlarrrrr kaan beyden cevap gelmiş ama kafam iyice karıştı :26::26:
bide sizler yorumlayın bakayım (özellikle benim mesajlarımı görmeyen kriss hanım :63:)
bu benim yolldığım mail;

mERHABA
Sİz kan değerleriniz güzel deyince bizde sperm testi yaptırdık
fakat sonuçlar biraz üzücü!değerler şöyle;
cinsel perhiz süresi:3 gün
likefaksiyon sürsi:15 dk
viskosite:normal
aglütinayon:yok
volüm:3 ml
sayı:6 milyon
total sayı:18 milyon
hareketlilik:%5
kategori c(olmayan hareket)%5
yuvarlak hücre:0.1milyon
morfoloji:%1

kan değerleri normalken sperm değerleri neden düşük
çıkıyor?başka neler neden olabilir?acaba menagon iğneler daha
etkili olabilirmi?birde belimde rahatsızlık vardı bu ay ve yoğun
krem falan uyguladım acaba bel ile spermlerinde bağlantısı
olabilirmi?belim için önerebileceğiniz bişeyler varmı?normal
gebelik istiyoruz ama şansımız çokmu düşük ?5 yıllık evliyiz
tedaviyi nasıl hızlandırabiliriz?k.bakmayın çok soru sordum ama
inanın sıkıntılı bi hal aldı artık bu durum.Şİmdiden
teşekkürler...

buda gelen cevap ;
Endişe etmeyin. Değerler yeterli. Zaman zaman oynamalar olabilir. Bu normaldir. Bir süre tedaviye devam edin. Daha sonra bir gün buraya gelin, testinizi burada tekrarlayalım. İsterseniz 2-4 hafta sonra gelebilirsiniz.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
3 kez yayınladım bu mesajı neden yorum yapmadın :59::59::59:

emelcimm ben adet olmayı bekliyorum
gebelik testi yaptırdım kanda negatif çıktı
bir an önce gelsin benim kırmızılar yeni aya başlıyalım istiyorum

inşallah olursun canım kızma böyle değim için yeni bi dönem istediğin için böyle dedimm...allah gönlüne göre versin....

3 kez yayınladım bu mesajı neden yorum yapmadın :59::59::59:

canım kızma ama benim doktorumda eşime test yaptırmıştı.......herşeyi en açık durumla bize anlattı eşim gayet iii ama senin eşinin morfolojisi öok düşük canlı kalmasıda...ve hareketlilik sayısıda....sıkma canını ama lütfen yoksa kendimi suçlu hissederim yorum istemişsin haddime deil ama cevapsız koymak istemedimmm okadar....

canım kızma ama benim doktorumda eşime test yaptırmıştı.......herşeyi en açık durumla bize anlattı eşim gayet iii ama senin eşinin morfolojisi öok düşük canlı kalmasıda...ve hareketlilik sayısıda....sıkma canını ama lütfen yoksa kendimi suçlu hissederim yorum istemişsin haddime deil ama cevapsız koymak istemedimmm okadar....
hayatım neden kızayım ben sperm testine değil zaten kaan beyin mailine yorum istedim kris hanımdan :63:
yoksa zaten sorunumuzu biliyoruz tam 4,5 yıllık evliyim ben yinede ilgine teşekkürler :))

Back
X