Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayatım neden kızayım ben sperm testine değil zaten kaan beyin mailine yorum istedim kris hanımdan :63:
yoksa zaten sorunumuzu biliyoruz tam 4,5 yıllık evliyim ben yinede ilgine teşekkürler :))

demek kris hanim oldum artik
vay be :20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20:

pekala kadser Hanim !!!

durumunuz gittikce iyiye gidiyor hersey yolunda

Saygilar

krishazelcim canım uzmanım cevap verbilirmisin erken gebelik belirtisi dom adetten önce olurmu ben bu sorunun cevabını almadan çıkamıycam lütfen bilgi ver ne olur....

Kızlar tek tek yazmıştım ama malesef bilgisayarın bozulan fanı yüzünden kapandı ve silindi..

Neyse artık napalım ..
Hepinize iyi akşamlar..
Kadser testi yaptınmı bilmiyorum ama inşş çift çizgi çıkmıştır..
İnşş çok mutlu oluruz hepberaber..

Kızlar sigara konusunda yapacağım hiçbişey kalmadı..
Kris dediğin gibi bütün emeklerim çöpe gidiyor gibi geliyor..
Etraftakiler aman oğlana çok baskı yapma bak hiçbişey kullanmaz ilaçlarını içmez sonraaaaa dedikleri için ikide bir bende pek bişey diyemiyorum artık..
Ben binbir meşakatle tüp bebek yapayım , eşimde sigara keyfi yapsın ..
Çok zoruma gidiyor..

Yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz diyeyim unutmadan..

Kris eşime yarasada yaramasada dünyanın parasını verip yinede alacağım o vitaminleri ben elimden geleni yapayım , işe yaramayıp tüp bebek yapalım derse ben onu süründürmesini bilirim zaten ..

ses bir iki üç .ses bir iki üç
burdayııııııııım canım
şimdilik okuyorum.

ben geldim canlar
nasılsınız bakiyim

canım ben zaten ses vermiştim ama kimse duymadı:14: sesim bana geri döndü

ben duymamışımm canım :50:

biliyormusun ronyacım bu bekleyiş beni çok strese sokuyor...bazen aman deyip atmaya çalışsamda olmuyor...kendime deil eşime üzülüyorum o çok hastret bebişe...ama ona daha veremedim....saolsum eşimin ailesinden hiç kötü tepki almadım ama yinede üzülüyorum eltim 2 bebeğine hamile şimdi 3 aylı onu gördükçe sinirlerim bozuluyor bazen bana inat yapıyor sanki....çok kötüüümmmmm.:14::14::14::14::14::14::14::14::14:

şu elti muhabbetleri beni öldürüyor zaten
bir çok arkadaşım aynı sen gibi eltilerinden muzdarip
ne kadar ayıp birinin inadında çocuk yapmak
heleki birinin canını yakmak istemek

Son düzenleme:
ay ben ne meraklııım ya benim bebişim olurda kız olursa bana çekmesin bu huyumu bazen hiç sevmiyorum....cevap almadan çıkamıyorum değerli dostalrım ve uzmanım krishazelim canım...:16::16::16::16::16::16::16:

ben duymamışımm canım :50:

şu elti muhabbetleri beni öldürüyor zaten
bir çok arkadaşım aynı sen gibi eltilerinden muzdarip
ne kadar ayıp birinin inadında çocuk yapmak
heleki birinin canını yakmak istemek

sorma benide çok üzüyor bazen tedavimde bahsediyoz ortam içinde o da ben anlattıkça elini karnına koyuyo ve gülüyor yüzüme karşı iyide içten pazarlıklı biraz aman napıyım mevlam böyle olmasını istiyora öyle olucak ne deyimmm....

Kızlar tek tek yazmıştım ama malesef bilgisayarın bozulan fanı yüzünden kapandı ve silindi..

Neyse artık napalım ..
Hepinize iyi akşamlar..
Kadser testi yaptınmı bilmiyorum ama inşş çift çizgi çıkmıştır..
İnşş çok mutlu oluruz hepberaber..

Kızlar sigara konusunda yapacağım hiçbişey kalmadı..
Kris dediğin gibi bütün emeklerim çöpe gidiyor gibi geliyor..
Etraftakiler aman oğlana çok baskı yapma bak hiçbişey kullanmaz ilaçlarını içmez sonraaaaa dedikleri için ikide bir bende pek bişey diyemiyorum artık..
Ben binbir meşakatle tüp bebek yapayım , eşimde sigara keyfi yapsın ..
Çok zoruma gidiyor..

Yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz diyeyim unutmadan..

Kris eşime yarasada yaramasada dünyanın parasını verip yinede alacağım o vitaminleri ben elimden geleni yapayım , işe yaramayıp tüp bebek yapalım derse ben onu süründürmesini bilirim zaten ..

ben senin herşeyi başaracağına çok yürekten inanıyorum
yeterki sen sıkma canını

sorma benide çok üzüyor bazen tedavimde bahsediyoz ortam içinde o da ben anlattıkça elini karnına koyuyo ve gülüyor yüzüme karşı iyide içten pazarlıklı biraz aman napıyım mevlam böyle olmasını istiyora öyle olucak ne deyimmm....

boşver sen onun cahilliğe var
yada sseni çok üzüyorsa söyle ne gülüyon öyle de
ama bence farketmiyordur sadece halinden memnun olduğundan gülüyordur
ayrıca sen üzülme daha 8 aylık evliymişsin
olur yakında inşallah

kisiye gore degisiyor canim
en belirgin olani fazla akinti
ve cok sik WC ye gitme...

hazelcim bu sık dediğimz dakika başı mı demek oluyor eğer öyleyse evt ama benimki 25 dakikada felan bi geliooo bu sıklık mı oluyor...?????ve kasıklarımda belimde adet olacakmışcasına ağrı oluyor......özellikle dün başım felaket ağrıdı uyumakta buldum çareyi....göğüslerimdede öyle çok sıklıkta bi ağrım yok ama bazen kaşınıyor uçları arada bide dokununca sızlıyor o kadar....bilmiyorum belkide psikolojik demi????öyle akıntı felan da olmuyor....bidemde de yemek yememe rağmen hep bir yanma sanki yememişim gibi herhalde psiklojik.sanırım biraz sabır martın 6 sına kadar herşeyin cevabı ozaman şnşallah ama bu yazdıklarımada bi cevap yazarsan en azından biraz gider merakımmmm!!!

boşver sen onun cahilliğe var
yada sseni çok üzüyorsa söyle ne gülüyon öyle de
ama bence farketmiyordur sadece halinden memnun olduğundan gülüyordur
ayrıca sen üzülme daha 8 aylık evliymişsin
olur yakında inşallah

amin arkadaşım...bide ilk doktor bana iğneye gerek kalmadı yumurtan kendi çatlamış dedğinde çok sevindim bide %90 hamile kalırsın dedi o gün içime doğdu sanki kalacağım ama şimdi yok o heyecan sanki bu ayda boş olcakmış gibi!!!!:14::14::14::14::14::14:yani ianamıyorum olacağına şaşırt bizi meleğimmmmm

hazelcim bu sık dediğimz dakika başı mı demek oluyor eğer öyleyse evt ama benimki 25 dakikada felan bi geliooo bu sıklık mı oluyor...?????ve kasıklarımda belimde adet olacakmışcasına ağrı oluyor......özellikle dün başım felaket ağrıdı uyumakta buldum çareyi....göğüslerimdede öyle çok sıklıkta bi ağrım yok ama bazen kaşınıyor uçları arada bide dokununca sızlıyor o kadar....bilmiyorum belkide psikolojik demi????öyle akıntı felan da olmuyor....bidemde de yemek yememe rağmen hep bir yanma sanki yememişim gibi herhalde psiklojik.sanırım biraz sabır martın 6 sına kadar herşeyin cevabı ozaman şnşallah ama bu yazdıklarımada bi cevap yazarsan en azından biraz gider merakımmmm!!!

yazdiklarinin hepsi hamilelik belirtisi
hayirlisi olsun hadi bakalim:)

Back
X