Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayirli olsun arkadasim
ameliyat olmakla en dogru karari vermisiniz

ayrica L arginine kullanin mutlaka .

6. ayda hamile kalirsin

canm çok sağol mesajın ve desteğin için:80:
dediğin ilacı dr vermeden de kullanabilirmiyz
ayyy 6. ay hamile kalırsın demişsin yaa bu değerlerle inşlhhhh
hep senin örneğini veriyorm eşime
inşlh biz de doğal yollardan bebek sahibi olabilirz:49:

canm çok sağol mesajın ve desteğin için:80:
dediğin ilacı dr vermeden de kullanabilirmiyz
ayyy 6. ay hamile kalırsın demişsin yaa bu değerlerle inşlhhhh
hep senin örneğini veriyorm eşime
inşlh biz de doğal yollardan bebek sahibi olabilirz:49:

dedigim o ilac degil sperm yapiminda en onemli 2 aminoasitten biri

diger L carnitine o da proxeed in icinde var

bunu da ayrica alin . hicbir yan etkisi zarari yok faydasi cok sperm icin

sağol canım ben iyiyim asıl sen nasılsın?sizin ne gibi sorununuz var?

canım benim pko sorunum vardı!!!ocak ayında tedaviye başladım şimdi tedavim bitti allaha şükür kısa sürdü....klomen kullandım ve yumurtam gelişti...iğne yapmaya gerk kalmadan da yumurtam çatladı.....şimdi doktorum %90 olarak bakıyor hamileliğe.....bende martın 6 sını bekliyorumm 3 gün geçerse bana telfon et kan testi yaptıralım dedi bekliyorum...bende hazelime bi şeyler sordum erken gebelik belirtisi adetten önce olurmu dei o da saolsun çok olumlu konuştu....sanırım belirtilerim yavaş yavaş ortaya çıkıyor....inşallah bende burda patlatıcam müjdemi allahım isteyen herkese versin:16::16::16::16::16::16::16::16:en içten dileklerimle!!!

senin bu saatten sonra kendine ve eger varsa bebegine yapacagin tek iyilik sakin ve sabirli olmak ...
stres falan yok tamam mi?
soz ver simdi

söz uzmanım söz sakin ve sabırlı olacağım biliyomosun bundan 4 gün önce doktorum şimdide sen beni motive ediyosun yoksa ben umudumu kaybediyodum çok saol çokkkkkkkkk.........sana ben bundan sonra uzmanım denek isterim sakıncası yoksa çok yakıştırdım:1::1::1::1::1::1:

dedigim o ilac degil sperm yapiminda en onemli 2 aminoasitten biri

diger L carnitine o da proxeed in icinde var

bunu da ayrica alin . hicbir yan etkisi zarari yok faydasi cok sperm icin

anladım canm sağolasn
umarım eşim problem çıkarmaz zaten diğerlerini de hep hatırlatmamla içiyo:37:

söz uzmanım söz sakin ve sabırlı olacağım biliyomosun bundan 4 gün önce doktorum şimdide sen beni motive ediyosun yoksa ben umudumu kaybediyodum çok saol çokkkkkkkkk.........sana ben bundan sonra uzmanım denek isterim sakıncası yoksa çok yakıştırdım:1::1::1::1::1::1:

yok canim estagfirullah
umarim hersey guzel sonuclanir
ama sen nasil 9 ay sabredersin onu bilemiyorum :)

canım benim pko sorunum vardı!!!ocak ayında tedaviye başladım şimdi tedavim bitti allaha şükür kısa sürdü....klomen kullandım ve yumurtam gelişti...iğne yapmaya gerk kalmadan da yumurtam çatladı.....şimdi doktorum %90 olarak bakıyor hamileliğe.....bende martın 6 sını bekliyorumm 3 gün geçerse bana telfon et kan testi yaptıralım dedi bekliyorum...bende hazelime bi şeyler sordum erken gebelik belirtisi adetten önce olurmu dei o da saolsun çok olumlu konuştu....sanırım belirtilerim yavaş yavaş ortaya çıkıyor....inşallah bende burda patlatıcam müjdemi allahım isteyen herkese versin:16::16::16::16::16::16::16::16:en içten dileklerimle!!!

İnşallah canım Allah gönlüne göre versin inşallah

meleklerim kendinize iii bakın allaha emanet olun çıkmam gerekiooo geç bile kaldımmm..elimden geldğiğ kadar sizlerle olacağımmm....hepinizi seviyorum bye bye...kaynanamlar :18::18::18::18: varda laf oluyor bizim evde net başında olmak o yüzden yoksa sizi bırakırmıyım ama yaza kadar yanımdalar o zaman rahat rahat konuşuruz......:74::74::74:

emine82,fatma_84+,ekintos,eneslena,sherin,emel5,melisela,krishazel+,zinnureyn,gamzelim.66,dehliz06,defnelma,ronya+,

ooooooo dolmuş burası valla takip edemiyorum kızlar yeni arkadaşlarda gelmiş hoşş gelmişler:):21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::74::74::74::74:

kızlarrrrrr merhaba......nasılsınız bakalım...? ben sinirden kk ya bile giremiyorum...eşim hala ameliyat olmadı... beslenmesi berbat.....sigaraya devam.... benim bebek felan olmıcak herhalde...eşim iş değiştirdi...yeni işi çok ağır gece saat 10 da geliyor.(en erken) beslenme ve uyku sıfır...iş yeri izin de vermiyor....oooffffff oooffff... çekilecek derdim varmış.. bende üstüne gitmek istemiyorum....zaten stresli iş değişikliği yüzünden.......aaaahhhhhh kızlarrrrr ahhhhh.....:14::14:

Back
X