Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kadser senin bugün günündü demi peki gününü hiç geçermiydi.yarın bence kanda baktırsana
yok pek geçmezdi canı hatta saati bile şaşamaz :)) eğer hsg ile bi ilgisi yoksa bu ay başka etkilicek bişey olmadı yani inş. düşündüğümüz gibidir sabaha kadar bi değişiklik olmassa kanda baktırmayı düşünüyorum bakalım :)

demek kris hanim oldum artik
vay be :20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20:

pekala kadser Hanim !!!

durumunuz gittikce iyiye gidiyor hersey yolunda

Saygilar
ama sende maili okudunda neden bişi dimedin :59: bende bana kırgın olduğunu falan düşünmeye başlamıştım artık yaklaşık 3 gündür falan bana hitaben bi yazın olmayınca beni görmezden geliyorsun sandım :( ciddi üzüntü oldu bende
ama hem bide bensiz çay içimişssiniz hemde kaç sayfa :53:baruk çağırmasa hiç haberim yok :(( bütün şuçum sizi öslemekmii :14::14::14:

canim ben hamile bile olabilecegini dusunuyorum beklemeye gectim o yuzden ses vermedim:)))

kotu birsey yok hersey yolunda....
inş. öyledir canım yaaa
ama bide hep ses ver olurmu :38:

kadser senin bugün günündü demi peki gününü hiç geçermiydi.yarın bence kanda baktırsana
yok pek geçmezdi canı hatta saati bile şaşamaz :)) eğer hsg ile bi ilgisi yoksa bu ay başka etkilicek bişey olmadı yani inş. düşündüğümüz gibidir sabaha kadar bi değişiklik olmassa kanda baktırmayı düşünüyorum bakalım :)

demek kris hanim oldum artik
vay be :20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20:

pekala kadser Hanim !!!

durumunuz gittikce iyiye gidiyor hersey yolunda

Saygilar
ama sende maili okudunda neden bişi dimedin :59: bende bana kırgın olduğunu falan düşünmeye başlamıştım artık yaklaşık 3 gündür falan bana hitaben bi yazın olmayınca beni görmezden geliyorsun sandım :( ciddi üzüntü oldu bende
ama hem bide bensiz çay içimişssiniz hemde kaç sayfa :53:baruk çağırmasa hiç haberim yok :(( bütün şuçum sizi öslemekmii :14::14::14:

canim ben hamile bile olabilecegini dusunuyorum beklemeye gectim o yuzden ses vermedim:)))

kotu birsey yok hersey yolunda....
inş. öyledir canım yaaa

inş. öyledir canım yaaa

hsg yaptiranlarin cogu hsg sonrasi ilk ay hamile kaliyor biliyorsun degilmi?

krisçim ikimiz kalmışız.
naber?
aklıma bişey geldi. biz yeni arginin aldık. yalnız binlik. markası g..
çok mu gelir ki?çok büyükmüş.

ınsallah hasta olmazsın cnım yarında ,bende olmam :52:

iyi aksamalar bayanlar nasılsınız.

Son düzenleme:
ınsallah hasta olmazsın cnım yarında ,bende olmam :52:

iyi aksamalar bayanlar nasılsınız.
sanırım bana diyorsun canım hayırlısı hakkımızda umarım 4.5 yıllık özlemim son bulur :))
Dualarim hepinizle,,:nazar: hepiniz en kisa zamanda gönüllerinizdekini kucaginiza alirsiniz insaAllah......

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:nazar:

Kızlar esra8 arkadaşımız dün bir topikte bunu yazmış..üzüldüm valla yaaa..ama inş tekrar hamiş kalır..

selam kızlar nasılsınız
ben dugunden dolayı cok yogundum halada öleyım..
uzak kalmak ıstedım hem sıteden falanda.
cunku hep aynı mevzulardan yoruldum
zaten yenı negatıf almısım tup bebkten
ve bu ay HAMILE KALDIM DOGAL YOLLAN
ama dusuk yaptım.kan degerım dusuk cıktı
asırı ve sıddetlı kanamaylan
havvayada cevp veremedım cunku telefonum mesaj hakkını doldurmus durumdaydı :)
ben cok sukur ıyıyım
aklımda ve dualrımdasınızzzzzzz

Kızlar esra8 arkadaşımız dün bir topikte bunu yazmış..üzüldüm valla yaaa..ama inş tekrar hamiş kalır..

selam kızlar nasılsınız
ben dugunden dolayı cok yogundum halada öleyım..
uzak kalmak ıstedım hem sıteden falanda.
cunku hep aynı mevzulardan yoruldum
zaten yenı negatıf almısım tup bebkten
ve bu ay HAMILE KALDIM DOGAL YOLLAN
ama dusuk yaptım.kan degerım dusuk cıktı
asırı ve sıddetlı kanamaylan
havvayada cevp veremedım cunku telefonum mesaj hakkını doldurmus durumdaydı :)
ben cok sukur ıyıyım
aklımda ve dualrımdasınızzzzzzz

çok üzüldüm ben :(((((((((((((((((((((((

Back
X