• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hıııııı ne bilem ay bende kendime arkadaş arıyorum ama az kaldı bende mutlu halvetler geçirecemmmmmmmmmmm adacım sen zevk alıyonmu bacım valla ayıp soru ama napıyım kendimi rahat hissetmeliyim

yumurtlama takibinden sonra o iş bitti biizim
ayıpı yok bacım benimde ilk zamanlar sıkıntılı oluyordu nerdeyse 2 sene diyebilirm sonradan rahatladım ama
seninde öyle olur merak etme
kız biz ilk tanıştığımızda 4 aylık bile yoktun 9 ay oldu bak şimdi

yalnız değilsin canım bendede var ama benim çikolata kisti rahatsızlığım nedne oluyyor sanırım ağrı bile yaşıyordum kist eridi bu aralar rahatım.
ama çoğu kadın her ilişkide orgazm olmaz kadının ki daha zor erkek gibi değil.

ayyyy ekinim benim saol güzel arkadaşım ohhh ya bu neşeyle veriyımda kocama bi sokuluyum :69::69::78:

ii geceler kızlar ne güzel sohbet ediyorsunuz öyle,bende katıldım ahanda,neresi burası bilmiyorum ama son konuştuğunuz konu pek bi cici geldi:1:benim kocada hadi hadi dedi dedi uyuya kaldı bende bu konuda biraz üşengecim sanırım:78:bu saatte banyomu yapılır dedim yaa:1:neyse direk girdim konuyo kusura bakmayın artıkın,bu doğumdan sonra olayı doğru bu arada bende 2 doğum yaptım müzdaribim yani:51:

yumurtlama takibinden sonra o iş bitti biizim
ayıpı yok bacım benimde ilk zamanlar sıkıntılı oluyordu nerdeyse 2 sene diyebilirm sonradan rahatladım ama
seninde öyle olur merak etme
kız biz ilk tanıştığımızda 4 aylık bile yoktun 9 ay oldu bak şimdi

ay evet ya hatta ayın 10 unda 10 aylık olcaz şükürler olsun allaha

ii geceler kızlar ne güzel sohbet ediyorsunuz öyle,bende katıldım ahanda,neresi burası bilmiyorum ama son konuştuğunuz konu pek bi cici geldi:1:benim kocada hadi hadi dedi dedi uyuya kaldı bende bu konuda biraz üşengecim sanırım:78:bu saatte banyomu yapılır dedim yaa:1:neyse direk girdim konuyo kusura bakmayın artıkın,bu doğumdan sonra olayı doğru bu arada bende 2 doğum yaptım müzdaribim yani:51:

hoşgeldinnnn görüyonmu benim herifi onun yüzünden gecenın konusu değişti oyyy oyyyy

2 doğumdan sonra hala muzdaripsen eyvah yani :)))

ay evet ya hatta ayın 10 unda 10 aylık olcaz şükürler olsun allaha

Allah daha nice ayları seneleri görmeyi nasip etsin yıllanın yaşlanın beraber

hoşgeldinnnn görüyonmu benim herifi onun yüzünden gecenın konusu değişti oyyy oyyyy

ya benimde mutfaga gitmem lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ama ne hazırlayacam ben ve çok uykum varrrrrr

Back
X