• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hoşgeldinnnn görüyonmu benim herifi onun yüzünden gecenın konusu değişti oyyy oyyyy
hep öyleler boşver konu açılmışken sürdüyoz işte:1:
2 doğumdan sonra hala muzdaripsen eyvah yani :)))

Allah daha nice ayları seneleri görmeyi nasip etsin yıllanın yaşlanın beraber
:1::1:e yani zamanında iiyidik canım yani iyiydim ,ama artık zevk meselesiişte yapmasam hiç aklıma gelmicek valla:78:ama herif durmuyoki hep aklıma sokuyo:57:erkenden işini bitiriyo 1saat benle uğraşıyo garibim ,ama olmuyo işte ben napiyim ama sağolsun hiç yarıyolda bırakmaz:69::70:neler konuşuyoruz yarabbim
ya benimde mutfaga gitmem lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ama ne hazırlayacam ben ve çok uykum varrrrrr

bende sosili yumurta yapcam salata yoğurt zeytin peynir kahvaltılık işte nolcaktıııı:87::51:

bu arada kendimi tanıtıyım gecenin kör saatinde kısaca,23yaşında olmakla birlikte 3.5yıllık evliyim ,,ev hanımıyım,,oğlan 2,,:emir_bebek: kız 1yaşında :emir_bebek::nazar:meleklerim var allah bağışlarsa şimdide mutfağa hacı cavcav görüşürük:10:

ay yaa burası hamile kalmaya çalışanlar topiğimi yoksa:53:,valla patadanak atladım aranıza kusura bakmayın sohbetiniz pek bi çekti aranızada cicili bicili sohbete atılayım dediydim ,neyse benden bugünlük bukadar uykumda var zati yiyip yatalım hadi ii geceler rahatsızlık verdiysem affola canlarım:71:

ay yaa burası hamile kalmaya çalışanlar topiğimi yoksa:53:,valla patadanak atladım aranıza kusura bakmayın sohbetiniz pek bi çekti aranızada cicili bicili sohbete atılayım dediydim ,neyse benden bugünlük bukadar uykumda var zati yiyip yatalım hadi ii geceler rahatsızlık verdiysem affola canlarım:71:

sorun diil burdada çok hamiş arkadaşımız var
iyi geceler sizede

sorun diil burdada çok hamiş arkadaşımız var
iyi geceler sizede

ama ben hamiş değilimki 2 tane bırtlattım bile,neyse darısı burdaki hamişlerin ve olmasını isteyen herkezin olsun ,sağlıkla alın inş. yavrularınızı kucağınıza,ama ilk günler yandınız aynen böyle olucaklar:84:neyse ama geçicek biraz büyüncede böyle olucaklar en haylaz zamanları yani:118:

ama ben hamiş değilimki 2 tane bırtlattım bile,neyse darısı burdaki hamişlerin ve olmasını isteyen herkezin olsun ,sağlıkla alın inş. yavrularınızı kucağınıza,ama ilk günler yandınız aynen böyle olucaklar:84:neyse ama geçicek biraz büyüncede böyle olucaklar en haylaz zamanları yani:118:

amin canım seninkileride Allah bağışlasın hayırlı evlatlar olsun İNŞALLAHHHHH

bzde pırtlatmayı beklıoz bebem :)
saglıklan buyut ınsallah
gene beklerız
gene gel:71:

Back
X