• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merimmmmm şimdik 11 tane yavrucukmu olmuşş oyy maşallahh şimdi onların hepsi doğsa bir futbol takımı kadar evlat
işallah kaliteli embriyolar olurlar ve sıkı sıkı tutunurlar

ula benim olmadığın nasıl da belli ..the oricinil bi fikir çıkmamış henüz eşler için :))))))

benim gibi oricinil biri lazım akıl vermek için :))
siz hediye olarak hep maddi şeyleri saymışsınız ama asıl önemli olan değişik birşey yapmak ..
alın size fikir:
eşim bana doğum günümde yapmıştı bunu ..
bi cumartesi kahvaltı yaptık ..hava çok güzel hadi dışarı çıkalım diyorum eşime ..tamam hayatım ama biraz yorgunum öğleden sonra çıkarız diyo ..aradan 1 saat geçiyor yine tepesindeyim ..cık adam çıkmıyo dışarı ..neyse öğlen saat 2 oldu ..kapı çalındı ..aşkım kapıya baksana diyorum ..heriften ses yok ..baktım odada uyumuş ( uyuma numarası yapıyo ,zil çaldıya kendi açmayacak kapıyı )..
neyse çekindim de şimdi o uyurken kapıyı açmayı ..neyse delikten baktım..bi postacı ..oh dedim neyse açtım kapıyı ..
buyrun dedim ..ismimi soyismimi söyledi ,evet benim dedim ..size bir telgraf var dedi ..ana hiç de aklıma doğumgünü filan gelmiyo ,bi anda şok oldum ,beynimde bi sürü şey çaktı ,kimden geldi acaba ,hayırlı haber mi ? yoksa birine kötü bişeymi oldu filan ..
neyse attım imzayı ,postacıyı da belki telgrafı geri veririm iade ederim diye kapıda bekletiyorum iimi :))
ana bi de ne göreyim eşimden doğum günüm ile ilgili bir telgraf ..içinde bin türlü sevgi sözcüğü ..ay şoka uğradım okurken ,çok tuhaf oldum ...
o şaşkınlıkla kapıyı adamın suratına kapatmışım :)) dışardan tekrar zile basıyor ..açtım ,ay pardon kusura bakmayın ,tamam telgrafı geri vermiyorum ,teşekkürler dedim ,kapattım kapıyı ..:)
içeri gittim bizimkinin yanına ,bizimkinin gözler felfecir :))
öpüştük koklaştık sonrası malum :)))
ama harika bir doğumgünü hediyesiydi benim için ..eşim zaten hep farklı eşyler yapar her özel günümüzde ..bu huyu çok hoşuma gidiyor ...

hoşgeldin gamzelim nasılsın
kendine geldinmi canım
çok üzüldüm akşam okuyunca:37:
takmamaya çalış tatlım:70::70::70::70:

h.b canim arkadasim:70::70::70::70::70:

bu gun daha iyim canim.:34::34:.bu gun kurs yok temizlik yaptim simdi dinleniyorum

sagol canim benim uzun zmandir boyle olmamistim..

simdi atlattim dondum araniza..kazim la hatceyi izliyorum

:1::1::1::1::1::1:

sen nasilsin canim napiyosun..yine tv basindaymisn:20:

h.b canim arkadasim:70::70::70::70::70:

bu gun daha iyim canim.:34::34:.bu gun kurs yok temizlik yaptim simdi dinleniyorum

sagol canim benim uzun zmandir boyle olmamistim..

simdi atlattim dondum araniza..kazim la hatceyi izliyorum

:1::1::1::1::1::1:

sen nasilsin canim napiyosun..yine tv basindaymisn:20:

iyi olmana çok sevindim canım
kazımla hatceyi izlemeye devam edin
sen bide bizim ekşınlarımızı görsen
demi lan kazııımm:27::27::27:
he kız napıyım yoksa vakitmi geçer
sizin ev kalabalık nasıl olsa:37::37::37::37:

onemli bisye yok kiz kazim ay pardon len dicektim
:1:
dun benim cesmeler accildi.moralim bozuk tu..

arada hepimize böyle gelirler canım ama çarçabuk atlatırız inşallah sende iyisindir canım fazla düşünmemeye bak dua et bol bol rabbim sıkıntılarımızı tez zamanda gidersin inşallah iyi olucan demi söz ver kazım abine bakem:1:

arada hepimize böyle gelirler canım ama çarçabuk atlatırız inşallah sende iyisindir canım fazla düşünmemeye bak dua et bol bol rabbim sıkıntılarımızı tez zamanda gidersin inşallah iyi olucan demi söz ver kazım abine bakem:1:

:60::60::60::60::60::60::60:
kazım abiymişşş
hacce ablanada söz ver:27::27::27::27:

evet evet sen bu karıyı yatakta görme ben kaçıyom o kovalıyo artık bunun son kullanma tarihi geçmiş ama napalım idare ediyoruz :27::27::60:

evet evet sen bu karıyı yatakta görme ben kaçıyom o kovalıyo artık bunun son kullanma tarihi geçmiş ama napalım idare ediyoruz :27::27::60:

Back
X