• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ula benim olmadığın nasıl da belli ..the oricinil bi fikir çıkmamış henüz eşler için :))))))

benim gibi oricinil biri lazım akıl vermek için :))
siz hediye olarak hep maddi şeyleri saymışsınız ama asıl önemli olan değişik birşey yapmak ..
alın size fikir:
eşim bana doğum günümde yapmıştı bunu ..
bi cumartesi kahvaltı yaptık ..hava çok güzel hadi dışarı çıkalım diyorum eşime ..tamam hayatım ama biraz yorgunum öğleden sonra çıkarız diyo ..aradan 1 saat geçiyor yine tepesindeyim ..cık adam çıkmıyo dışarı ..neyse öğlen saat 2 oldu ..kapı çalındı ..aşkım kapıya baksana diyorum ..heriften ses yok ..baktım odada uyumuş ( uyuma numarası yapıyo ,zil çaldıya kendi açmayacak kapıyı )..
neyse çekindim de şimdi o uyurken kapıyı açmayı ..neyse delikten baktım..bi postacı ..oh dedim neyse açtım kapıyı ..
buyrun dedim ..ismimi soyismimi söyledi ,evet benim dedim ..size bir telgraf var dedi ..ana hiç de aklıma doğumgünü filan gelmiyo ,bi anda şok oldum ,beynimde bi sürü şey çaktı ,kimden geldi acaba ,hayırlı haber mi ? yoksa birine kötü bişeymi oldu filan ..
neyse attım imzayı ,postacıyı da belki telgrafı geri veririm iade ederim diye kapıda bekletiyorum iimi :))
ana bi de ne göreyim eşimden doğum günüm ile ilgili bir telgraf ..içinde bin türlü sevgi sözcüğü ..ay şoka uğradım okurken ,çok tuhaf oldum ...
o şaşkınlıkla kapıyı adamın suratına kapatmışım :)) dışardan tekrar zile basıyor ..açtım ,ay pardon kusura bakmayın ,tamam telgrafı geri vermiyorum ,teşekkürler dedim ,kapattım kapıyı ..:)
içeri gittim bizimkinin yanına ,bizimkinin gözler felfecir :))
öpüştük koklaştık sonrası malum :)))
ama harika bir doğumgünü hediyesiydi benim için ..eşim zaten hep farklı eşyler yapar her özel günümüzde ..bu huyu çok hoşuma gidiyor ...

deli kızzz benim adamm kırk yıl hayal etsem böyle birşey yapmaz :98:
gerçekten güzel bir hediyeymişş

oğlum faruk ananla nasıl tanıştığımı anlatayımmı sana birgün okula gittim merdivenlerden koşarak çıkarken hoop ananla çarpıştık kitaplar yere düştü onları toplarken göz göze geldik işte olanlar oldu
hemende inandı mal biz bununla cephede çarpıştık askerlik arkadaşım lan bu benim

Ben bu topiğin nüfus müdürüyüm....
:1::1::1::1:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60:
kazımmm spaydırmenim gel bi nufüs patlaması yapalımmı
muesede iş çıksın biraz
şeytan tacımıda taktım
unutamayacagımız bi ekşın olsun bu sefer
belki daha adamakıllı çocuklar yaparız ustalık eserlerimiz olsun bunlarda:60::60::60::60::60::60:

oğlum faruk ananla nasıl tanıştığımı anlatayımmı sana birgün okula gittim merdivenlerden koşarak çıkarken hoop ananla çarpıştık kitaplar yere düştü onları toplarken göz göze geldik işte olanlar oldu
hemende inandı mal biz bununla cephede çarpıştık askerlik arkadaşım lan bu benim

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
tanıştıgımız günden beri traş takımlarıma ortak çıktın kazım
kaç kere diyecem benim traş takımlarımı kullanma diye

kazımmm spaydırmenim gel bi nufüs patlaması yapalımmı
muesede iş çıksın biraz
şeytan tacımıda taktım
unutamayacagımız bi ekşın olsun bu sefer
belki daha adamakıllı çocuklar yaparız ustalık eserlerimiz olsun bunlarda:60::60::60::60::60::60:

ne ustalık eserinden bahsediyosun lan hatçe biz çoktan emekliye ayrıldık :37:

Back
X