• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yağmurum ben netten bakmıştım progesteron kullanımına günde 3 tane yazıyordu.sabah 1 akşam 2 tablet..yan etkilerinden dolayı akşam 2 alınması daha iyi oluyormuş.
lorkede girince yazacaktır canım nasıl kullandığını

Aramıza hoşgeldin.
eşinin değerlerini yaz istersen ve bugüne kadar neler uygulandığınızı..

öncelikle teşekkürederimm ilk olarak ben doktora gittim ve yumurtalarımın çalıştığını ve hiç bir sıkıntı olmnadığını8 söyledi doktor. daha sonra başka bir hastaneye gittim ve prolaktin yüksekliği çıktı yine yumurtalarımın çalıştığını söylediler. prolaktin için dostinex kullandım ve 3 ay içinde normal değerlerine döndü 1 sene önce eşim gitti doktora ve sperm azlığı çıktı değerleri şöyle: sayı: 4 milyon hareketlilik %35 hacim 3ml ve hareketli sperm sayısı 600 bin
proxeed kullandık son 3 aydır ve bu ay yine gidecek inş

Ya ağlatacaksınız beni ,gözlerim dolu dolu oldu ,eşim garip garip bana bakıyor:))
Allah razı olsun canım ,Rabbim muradınızı versin inşallah en kısa zamanda:)))[/QUOTE]

ağla inş için açılır Rabbimin emaneti için uğraşıyoruz hepimiz

öncelikle teşekkürederimm ilk olarak ben doktora gittim ve yumurtalarımın çalıştığını ve hiç bir sıkıntı olmnadığını8 söyledi doktor. daha sonra başka bir hastaneye gittim ve prolaktin yüksekliği çıktı yine yumurtalarımın çalıştığını söylediler. prolaktin için dostinex kullandım ve 3 ay içinde normal değerlerine döndü 1 sene önce eşim gitti doktora ve sperm azlığı çıktı değerleri şöyle: sayı: 4 milyon hareketlilik %35 hacim 3ml ve hareketli sperm sayısı 600 bin
proxeed kullandık son 3 aydır ve bu ay yine gidecek inş

eşinde varikosel yada hormonel bi sorun olup olmadığına bakıldımı?

eşinde varikosel yada hormonel bi sorun olup olmadığına bakıldımı?

varikosel yok çok şükür hormonel bir değişiklikte görülmedi sadece şu ilacı kullanıp 3 ay sonra tekrar gidecek ancak 1 sendir ancak daha yeni 3 ay üstüste kullanbildik eşim çok yoğun çalışıyor ve ben ısrar etmesem o ilacı hayatta içmiyor

varikosel yok çok şükür hormonel bir değişiklikte görülmedi sadece şu ilacı kullanıp 3 ay sonra tekrar gidecek ancak 1 sendir ancak daha yeni 3 ay üstüste kullanbildik eşim çok yoğun çalışıyor ve ben ısrar etmesem o ilacı hayatta içmiyor

çoğumuzunki aynı canım ağızlarına tıkmak gerekiyor :37:

evet canımm sanki kendimiz için mücadele veriyoruz iş yapmaya gelince bir numaralar ama ilaç yada tedavi olunca son numaradalar

siz diziye daldınız yine galibaa neyse reklam arası bakın inş benimde uzun bi yazı yazmam gerek onu bitireyimm

Son düzenleme:
YAĞMURUMMMMMMMMMMMM güzel yüreklim aşılama günündü bugün Allah ım vesile etmş olsun inşallah hamile kalırsın okadar isterimki Allah o güzel gönlüne göre versin canım benim ya dualarım seninle seni seviyorum güzel arkadaşımmmm:16::16:

iyiyizz canişkomm seni sormalı
burda yağmur yağdı yağacak

arunaa canım daha yumurtlaman olmamış
bu dönemdeki ateşine çok takılmacanım tablonda akıntı ve ilişi durumunuda belirt

cnm ben bir türlü siteye üye olamadığım için böyle yazdım akıntım daha çok az ilişkide iki günde bir başladık ronyam sen nsln bebişkomuz nsl rabbim ikinizide korusun

kızlar merhaba sonuçlar eh işte ,kaan hocaya yazdım sizede kopyaladım:)

Saygıdeğer hocam;
Bugün Allahın izniyle aşılamamız gerçekleşti,fakat Cihat bey değerleri pek beğenmedi,aşılama için değilde tüp bebek için daha uygun dedi.

Aslında geçmişe baktığımızda bayağı büyük değişiklikler var,biz sonuçlardan memnun kaldık ,sizde yorumlarsanız seviniriz.

Yıkama öncesi
hacim:2.5 ml
Sperm sayısı:6.400 000 /ml
İleri tam hareketli:%5
İleri az hareketli :%10
Yerinde hareketli:%15
Hareketsiz:%70

Normal morfoloji:4 (kruger kriterlerine göre)
Epitel:yok
Eritrosit:yok
Lökosit:800 000 /ml

Yıkama sonrası

hacim:0.5 ml
Sperm sayısı:1.500 000 /ml
İleri tam hareketli:% 20
İleri az hareketli:% 70
Yerinde hareketli:%10
Hareketsiz:%--

cihat bey aşılama yaparken değerler güzel dedi,yaptıktan sonrada bu değerler aşılamaya değil tüpe uygun dedi canımızı sıktı:(((

Rabbim ol dedimi olur Yağmur'um sıkma canını sakın.....
Her ihtimale karşı doktor olacakları söylemiştir...
Olacak inşallah bu sefer...
:49::49::49:

yağmur canım sakın sperm tahliline takılma sen moralini yüksek tut doktorlarada bakma onlar para için ne yapacaklarını şaşırıyor. Normalde yıkama sonrası hareketli sperm sayısı 5 mil ve üstü olunca aşılama altı olunca tüp bebek diyorlar ama onların dediği gibi olmuyor hiçbirşey. Vakti zamanı gelince oluyor aşılama, tüp, normal yolla rabbim ol diyor oluyor bunlar birer sebep, araç. ayrıca 3 tane harika yumurtan var bunu unutma ok

yağmurumm canım benim sana habire dua ediyorıumm umarım herşey yolunda gitmiştir

muess valla kocan şanslı ne güzel :nazar:

Siz böyle diyince hevesleniyorum.....
İnşallah aksilik çıkmaz herşey güzel olur.
Oda beğenir...

iyiyim canım sen nasılsın
bakıyorumda hain planlar içerisindesin:34::34::34::34:
adamı baştanmı çıkaracan tekrar:1::1::1::1::1:

Bende iyiyim Ceylan'ım
ivviiittt hain planlarrrrrr içerisindeyim inşallah çaktırmam.......
:27::27::27::27::27:
:32::32::32:

yağmurum sonuçların hayırlı çıkması için 129 tane Ya Latif çek inş ama sayıya dikkat et Mevla'mızın lutfeden manasında ki ismi şerifi bizlere de dua et bzde sana edelim inş

Back
X