• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese günaydınn
antalyamm öüyorum seni :16:
merimmm bende seni düşünüyordum bir baktımki aşağıya onlinesin
canım dualarım seninle inşallah bebişin göbüşüne koncak ve 9 ay terketmicek seni
taki ceee ceee yapana kadar
yağmurumm nasıl geçti gecen :34:

herkese günaydınn
canım dualarım seninle inşallah bebişin göbüşüne koncak ve 9 ay terketmicek seni

inşallah ronyacığım
sizlerde hep benim aklımda ve dualarımdasınız ama evimde olmadığım için çok giremiyorum:43:

yağmurum aşılaman inşallah tutar canım değerleriniz aşılama için
yeterli bencede sen oralara takılma hayırlısıyla evladına kavuşursun
inşallah canım teste takılma sen pozitif düşün dualarım seninle :54:

Yağmurum ben netten bakmıştım progesteron kullanımına günde 3 tane yazıyordu.sabah 1 akşam 2 tablet..yan etkilerinden dolayı akşam 2 alınması daha iyi oluyormuş.
lorkede girince yazacaktır canım nasıl kullandığını

YAĞMURUMMMMMMMMMMMM güzel yüreklim aşılama günündü bugün Allah ım vesile etmş olsun inşallah hamile kalırsın okadar isterimki Allah o güzel gönlüne göre versin canım benim ya dualarım seninle seni seviyorum güzel arkadaşımmmm:16::16:

Rabbim ol dedimi olur Yağmur'um sıkma canını sakın.....
Her ihtimale karşı doktor olacakları söylemiştir...
Olacak inşallah bu sefer...
:49::49::49:

yağmur canım sakın sperm tahliline takılma sen moralini yüksek tut doktorlarada bakma onlar para için ne yapacaklarını şaşırıyor. Normalde yıkama sonrası hareketli sperm sayısı 5 mil ve üstü olunca aşılama altı olunca tüp bebek diyorlar ama onların dediği gibi olmuyor hiçbirşey. Vakti zamanı gelince oluyor aşılama, tüp, normal yolla rabbim ol diyor oluyor bunlar birer sebep, araç. ayrıca 3 tane harika yumurtan var bunu unutma ok

yağmurum sonuçların hayırlı çıkması için 129 tane Ya Latif çek inş ama sayıya dikkat et Mevla'mızın lutfeden manasında ki ismi şerifi bizlere de dua et bzde sana edelim inş

buldum geçmişte ,okudum..
Rabbim bilir bence değerleri güzel yükselmiş hemde çok güzel.... M -SURE kullanmışlardı dimi....kaç ay kullandılar bilen var mı?
şimdi onu bunu düşünmeden sakin sakin beklemeli....
inşallah gelir bebişleri...

yagmur hadi hayırlısı olsun bence degerleriniz gayet güzel:nazar:
kızlar napıyosunuzz
hakkattende fragman herşeyi göstermiş zaten
nerde ne olacak her şey belliydi
:37::37::37:
kızlar destediğiniz saol ,.siz olmasanız benim halim nice olurdu:)))))))))))))

herkese günaydınn

Ronya meri gökçen yagmurumm
hepinize günaydın kızlar :71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:
ve de iyi pazarlar:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::71:

saolun canlarım sizede günaydınlar:))

Günaydın kızlar......İyi pazarlar herkese......

Benim sürekli takıldığım topiğim var ama ara ara farklı topiklerede uğrar paylaşımları okurum....Bu topiğede geliyorum...Güzel paylaşımlarınız ve arkadaşlığınız var.....

Günaydın kızlar ..

Meri'm salı günü olduğu daha iyi olmuş, blastokist embriyo transfer edecekler, yani 5. gün embriyosu , ve onun tutunma ihtimali 3. güne göre çok çok fazla , çünkü döllenen embriyo 5. gün ana rahmine ulaştığı için , blast embriyo rahime tutunma açısından daha uygun ..
Hem 5. güne gelebilen bir embriyo daha sağlam der dr'lar ..
Hayırlısı ile al bebişi , inşallah hamileyim diye yazacaksın burdan , seni heveslendirmeyim ama kalbimde hamile kalacakmışsın diye geçiyor ..
İnşallah..

Yağmur'um aşılaman oldu , bebişin inşallah gelirde bayram ederiz ..
Topikte epeydir hamile haberi alamıyorduk .. İnşallah sevince boğarsınız bizi :)

Kızlar ben bugün 2 tane düğüne gideceğim , kızlar benim hiç halim yok, bu doğum kontrol hapı niye böyle yaptı yaaa..
Elim kolum kalkmıyor sürekli uyumak istiyorum .. Midem bulanıyor ..
Rabbim çarçabuk geçsin inşallah ..

BILGEMMM canim sne simdi bir an once zman gecsin bebgime kavusuyum pozitif sonucu aliyim istiyosun
INSALLAH alirsin bitanem..:16:::16::16:

ama stres yapmak yok tamam mi canim stres de mide bulantisi yapar beyniun yorullur kendien cok dikkat et canim arkadasim hersey gonlunce olsun INSALLAHH..

MERIM canim trasfer gunun bellli olmus hayirlisi
ile olsun INSALLAH:16::16: emriyolarinda 5.gune gelmis cok sukur hersey cok guzel olucak ALLAHIN izniyle:34::34:

YAGMURUM canim kendine cok dikkat et nbol bol dinlen hayirlisi saglicakla bebegin gelsin INSALLAHH..ememklerini bosa cikarmasin RABBIM..:16::16::16:

kızlar nerdesiniz kimse yokmu ???
anladlmm herkes uyuyor galibaa pazar diye yada gece uyumadınızz...

Son düzenleme:
günaydın zeynep.. ben öle arada girer millete bi bakarım yen igelişmeler var mı diye okur sonra da çıkarımm..
sen de hoşgeldin bu arada topiğe. inşallah uğur getirir sana da bebişini hemencecik alırsın kucağına bizlere de umut olursun. rabbim herkesin yardımcısı olsun inşalah..

saolun canlarım sizede günaydınlar:))

yağmurum güzel haberlerini bekliyoruz inşallah... hadi nolursuuunnn açılışı yaaappp.. şimdi ben pek bilmiyorum aşılama olaylarını ama tüp bebekjteki gibi 12. gün test yapıyorsun dimi... hadi bakalım beraberce gün sayalım inşallah tabi stres heyecan yapmadan.. dualarımız seninle yağmurum bebişin de sende rabbime emanat inşallah..

günaydın zeynep.. ben öle arada girer millete bi bakarım yen igelişmeler var mı diye okur sonra da çıkarımm..
sen de hoşgeldin bu arada topiğe. inşallah uğur getirir sana da bebişini hemencecik alırsın kucağına bizlere de umut olursun. rabbim herkesin yardımcısı olsun inşalah..

sanada hayırlı sabahlar canım teşekkürederimm hoşbulduk bu topiği çok sevdim sıkıntılarıma biraz iyi geldi ben inanıyorum inş hepimizin bebişleri olacak Rabbim sen herşeyin hayırlısını bu topikteki arkadaşlarıma ve bana nasip eylesin aminnnnnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Günaydın kızlar ..

Meri'm salı günü olduğu daha iyi olmuş, blastokist embriyo transfer edecekler, yani 5. gün embriyosu , ve onun tutunma ihtimali 3. güne göre çok çok fazla , çünkü döllenen embriyo 5. gün ana rahmine ulaştığı için , blast embriyo rahime tutunma açısından daha uygun ..
Hem 5. güne gelebilen bir embriyo daha sağlam der dr'lar ..
Hayırlısı ile al bebişi , inşallah hamileyim diye yazacaksın burdan , seni heveslendirmeyim ama kalbimde hamile kalacakmışsın diye geçiyor ..
İnşallah..

Yağmur'um aşılaman oldu , bebişin inşallah gelirde bayram ederiz ..
Topikte epeydir hamile haberi alamıyorduk .. İnşallah sevince boğarsınız bizi :)

Kızlar ben bugün 2 tane düğüne gideceğim , kızlar benim hiç halim yok, bu doğum kontrol hapı niye böyle yaptı yaaa..
Elim kolum kalkmıyor sürekli uyumak istiyorum .. Midem bulanıyor ..
Rabbim çarçabuk geçsin inşallah ..

bilgemmmm kuzum dayan azıcık güzel haberlere az kaldı inşallah birazcık dişini sık canım inşallah ilaca alışınca bünyen etkileri geçecek daha dur hem sen daha hamiş bulantıları çekeceksin önümüzdeki aylarda inşallah belki de bu senin için bir alıştırma olur..

Back
X