• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
duaların için allah razı olsun canım
rabbim biran önce senide hayırlı kişilerle karşılaştırsın
mutlu huzurlu bir yuvan olsun inşallah
daha sonrada eli ayagı düzgün hayırlı bir evlet versin amiiinnnnn

AMİNNNNN
çok sağol kardeşim. Allah razı olsun seninde iyi dileklerinden dualarından dolayı.. müminin mümin kardeşine ettiği dua kabul olurmuş. çünkü günahsız dille yapılan dualardanmış.. inşallah dileklerimiz hayırlısıyla gerçekleşir ve bir zaman sonra bu yazdıklarımızı tatlı bir tebessümle okuyor oluruz. en büyük temennim bu.. Allah'a emanet olun hepiniz. iyi akşamlar :71::16:

Son düzenleme:
canim supersin ya esin bayilmistir eminim ALLAH mutlulugunuzu daim etsin INSALLAH.

evet seni bekledim canimcim::71::71::71:

esraaaaa nasilsin canim..

Canımmm evet çok sevindi...
Aminn hepimizin mutluluğu daim olsun.
Rabbim mutluluklarımızı, yuvamızı birbirinden tatlı evlatlarla taclandırsın inşallah.....

Esmeralisa merakımı hoşgör kaç yaşındasın?
Geç evlenen biri olarak tek dezavantajın infertilite söz konusu olunca zamanının dar olması..
Bekarlık sultanlık inan banaa :34:

Esmeralisa merakımı hoşgör kaç yaşındasın?
Geç evlenen biri olarak tek dezavantajın infertilite söz konusu olunca zamanının dar olması..
Bekarlık sultanlık inan banaa :34:

canım 2 buçuk ay sonra 26 olucam. biliyorum bekarlık sultanlık heleki benim gibi bir aileniz varsa. resmen el bebk gül bebek büyütüldüm. bu yaşımda da hala öyle davranılıyor bana. ama ünv. bitirdim 2 yıl olucak bitireli. iş güçte bulamayınca garantili kaliteli bir yerde evde zaman öldürüyorum. bizim çevremizde de bu yaş çok geç bir yaş. söylenip duruyorlar bu çok canımı sıkıyor.. iş güçle de meşkul değilsen akrabalarından da evlenenler olunca ve en önemlisi de gerçekten ben de bir yuva kurmak düşüncesinde olduğum için bu isteğimde ısrarcıyım. biliyorum evlilik sorumluluk isteyen bir kurum zorluk çekeceğimide biliyorum ama yine de istiyorum. :D

canım 2 buçuk ay sonra 26 olucam. biliyorum bekarlık sultanlık heleki benim gibi bir aileniz varsa. resmen el bebk gül bebek büyütüldüm. bu yaşımda da hala öyle davranılıyor bana. ama ünv. bitirdim 2 yıl olucak bitireli. iş güçte bulamayınca garantili kaliteli bir yerde evde zaman öldürüyorum. bizim çevremizde de bu yaş çok geç bir yaş. söylenip duruyorlar bu çok canımı sıkıyor.. iş güçle de meşkul değilsen akrabalarından da evlenenler olunca ve en önemlisi de gerçekten ben de bir yuva kurmak düşüncesinde olduğum için bu isteğimde ısrarcıyım. biliyorum evlilik sorumluluk isteyen bir kurum zorluk çekeceğimide biliyorum ama yine de istiyorum. :D

ben 30 yaşımda evlendim çocuk sıkıntım olmasa şuan inan çokta iyi yapmışım diyorum.
sen önceliği iş bulmaya ver ..ortamın olunca ardından eşte gelecektir.
üzme kendini hakkında hayırlı olan karşına çıksın İNŞALLAHH
Sen ablanı dinle önce iş bul :34:

ben 30 yaşımda evlendim çocuk sıkıntım olmasa şuan inan çokta iyi yapmışım diyorum.
sen önceliği iş bulmaya ver ..ortamın olunca ardından eşte gelecektir.
üzme kendini hakkında hayırlı olan karşına çıksın İNŞALLAHH
Sen ablanı dinle önce iş bul :34:

iş tabiki önemli şuan bir işim olmasa da arıyorum iş başvurularında bulunuyorum ama iş arayıp bulmam evlenmeme engel değil evlensem bile çalışmayı düşünüyorum. ah ablacım şu içimdeki aşırı isteği napcam ona engel olamıyorum. hani Allah vermeyeceği şeyi yüreğine katıp istetmezmiş ya. heralde ondan bu kadar ısrar ediyorum. hayırlısı herşeyin desemde dilimle yüreğime bunu anlatmak zor..

temennin içinde çok sağol canım benim. Allah seninde gönlündekini tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin inş. (amin)

Esmeralisacım sen en iyisi şu bir derdim var bölümünü sıksık oku belki evlilik hakkında bu kadar sabrsız olmazsın:)

Esmeralisacım sen en iyisi şu bir derdim var bölümünü sıksık oku belki evlilik hakkında bu kadar sabrsız olmazsın:)

:1::1::1::1::1::1::1::1: durumum vahim desene onları okumama rağmen geçmiyor bu istek. endişelenmeye başladım kendimden. :60::60::60::60::60: bütün evlilikleri masallardaki gibi sanıyor sanırım beynimin uyarıcı bir köşesi :27:

:1::1::1::1::1::1::1::1: durumum vahim desene onları okumama rağmen geçmiyor bu istek. endişelenmeye başladım kendimden. :60::60::60::60::60: bütün evlilikleri masallardaki gibi sanıyor sanırım beynimin uyarıcı bir köşesi :27:

Hemde ne masal..uzaktan dinlemesi hoş:)
Ki ben 7 yıllık flört ardından evlendim..
vallahi sevgi olmasa evliliği benim yürütmem çokk zordu.

Hemde ne masal..uzaktan dinlemesi hoş:)
Ki ben 7 yıllık flört ardından evlendim..
vallahi sevgi olmasa evliliği benim yürütmem çokk zordu.

haklısınız galiba. bu gerçekleri unutmamam gerek herşey tozpembe değil bu hayatta malesef:31::31::31::31:
neyse ben topiği bambaşka boyuta taşıdım. kaç sayfa benim dertsiz başıma dert aradığım şeylerle doldu taştı:1::1::1::1: ilginiz için çok sağolun dinleyip tavsiyelerde bulundunuz iyi akşamlar hepinize. Allah'a emanet olun

Back
X