• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlar, güzel bir hafta olur inşAllah hepimiz için..

EKİNTOS dün gece rüyamda seni gördüm, beraber mantarlı mı ne pide yiyorduk :))) sanırım yine aş eriyorum ben :))) senide dahil ettim buna..

günaydın kızlar ekin patlamaya az kaldı reglilerimiz yakın 16 sı benimki şimdiden tavan yaptı belirtilerrrr zaten bu ay salladımmmm:74:

günaydın kızlar nasılsınız biradan has gideceğim sizlere bir slm vereyim dedimmm

hayırlı sabahlar günaydın kızlar
nasılsınız bu gün bilgemin histeraskopisi yokmuydu bemi yalnış hatırlıyorum
bilgem allah yar ve yardımcın olsun çabucak bitsin inşallah

çakırım canım nasılsın nerelerdesin anlat bakalım tüp işleri nasıl gidiyorrrrr
yeniler hoş geldinizzzzzzzzzzzzz:34:

Günaydın.Allah işini rastgetirsin..

QUOTE]
SAĞOLASIN ALLAH RAZI OLSUN

gunaydın delı kız
kacıncı gununndu senın asılama olmustun degılmı sankı
yok daha aşılama olmadı ..klomen kullandım ..bugün yumurtama bakılacak ..eğer aşılamaya uygunsa iğne vurulacak ,aşılama yapılacak .inş. çok yumurta yoktur da aşılama iptal olmaz..geçen ay 4 tane çatlamak üzere 4 tane de arkadan gelen ufak yumurtam vardı ,iğneyi iptal etmiştik .inş.bu sefer de öyle olmaz

deli kız ablamm hayırlı sabah lar nasılsın hst gidecekmişin Rabbim yar ve yardımcın olsun inş hayırlı sonuçlar alır bize haber edersin

Son düzenleme:
lorke kasıklarımda gereksiz bi agrı var benim kisler azdı koca karı muayneme göre bu ayda bebiş yok :31:
zaten olsun die de bişey yapmadım 15 ne malatyaya gidicemmm dua edin kist çıkıcak biliyorum ama regli olursam sogan kürü yapıcammm temizlenmem lazımm kistler ilişkidede başıma bela feci agrıları var işkence oluyor bizim ekşınlarrr lorkemmm ben nasıl kurtulucammmmm gecen dönemlerde 1 ay konturol hapı kulandım mahfetti beniiiiii kullanmak istemiyorummmmm bu arada sen nasılsınnnnn

çakırım canım nasılsın nerelerdesin anlat bakalım tüp işleri nasıl gidiyorrrrr
yeniler hoş geldinizzzzzzzzzzzzz:34:
hoşbuldum canım inan vakit bulamıyorum kursa gidiyorum geldiğimde saat 2 olmuş oluyo desler yemek temizlik derken bir bakıyom akşam olmuş
tüp bebek öylece duruyo canım ya
sadece bekliyorum kasımda adet olduğumda 2. gün hemen başlicam
bu arada ben kursa geç kaldım ben kaçar bay

sen nerdesinnnnnnnnnnn:57:
kahvaltıdaaa

hayırlı sabahlar ekintosm akşam çok kötü oldum ve çıkmak zorunda kaldım şimdi iyym çok şükür gece sıkı giyindim ve kendimi sıcak tuttum sabah aynı idim ama şimdi içimde ki soğuk sancıyı attım ve çok hafif bi ağrı kaldı teşekkürederim ilgin için ama adetime daha 9 gün var yani daha günüm geçmedi bilmiyorum bugün de devam ederse ne yapmalıyım bide 3 gecedir sabah ezanında çok fazla tuvaletim varken kendi kendime uyanıyorum anlayamadm ama acaba diyorm varmı bişe eşim öyle heveslenme sonra üzzülürsün diyo ama kalbime söz geçiremiyorm neyse hayırlısı nasip inş
canım geçmiş olsun.daha varmış adetine.şimdi doktora gitsen belli olmaz zaten bence....sen dikkat et kendine yinede....
günaydın kızlar, güzel bir hafta olur inşAllah hepimiz için..

EKİNTOS dün gece rüyamda seni gördüm, beraber mantarlı mı ne pide yiyorduk :))) sanırım yine aş eriyorum ben :))) senide dahil ettim buna..

hayır olsun hayatım.mantarıda bir severim ki.....:)))

bu arada herkese günaydın,BİLGEM naptı ki?kaçtaydı randevusu hiç söylemedi galiba...............

Back
X