• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bilgemm geçmiş olsun canım.iyi kurtulmuşsun.
sonuda güzel olur inşallah.

meri seninde 5. gün embryosu olması daha iyi.
inşallah annesine sımsıkı tutunurlar.

boncuk geçmiş olsun canım.
ogluşuınu bizim için çok öp.
tekrar hayırlı olsun bebişin.

Son düzenleme:
günaydııııııııııııınnn xeda..
nasılsın hiç denkleşemedim seninle bu ara. ne yaptn randevunu aldın mı canım 15ine gideceğim yazmışsın malatya ya.. mesaj atmıştm ama aldın mı almadın mı hiç bilemedim inşallah adet gününe gelmez doktor işi. benim adet bitmiş öyle gitmiştim hatta doktora adetin 3. günü mü gelseydim acaba demiştim o da yok böyle daha iyi alttan bakacağım çünkü demişti..

xeda.. ben de öğle arası için eve gelmiştim yarım saate kadar çıkacağım okula gideceğim.. akşam girerim nete kendine iyi bak canım konuşuruz ayrıntısıyla..
canım bende akşamları yokum burda ama ben yazarım sen yorumlaaaaaa
Kizlar hastanedeyim hala,hirtereskopiyi cekildim.Rahim filmi gibi cok zor gecti.Tansiyonum dustu dr gozlem odasinda dinlenmemi istedi ,yattim orda biraz.sabah 5 tup kan verince iyice halsiz kaldim.
Cok agladim cok canim yandi ama bitti cok sukur.
Agri esigimin dusuk olmasida etkili birde lokal anestezide yapilmadi.
Neyseki bitti kizlar,adet agrisi gibi agrim var onun disinda iyiyim.
Kendi dr'um yoktu ama muhtesem bir doktorun emin ellerindeydim.
Aksama gorusuruz kizlar,hepiniz sagolun.
oyy kuzummmm agladınmı inş mutluluk göz yaşlarınıda yazarsın bilgemmmmm yat dinlen canım :38:
bilgem ben rahim filmi çektirdiğimde narkozun etkisiyle bana bebegimi getirin die bagırmışım düşünsene :17:
Selam kızlar, ay çok özledim hepinizi. Yoğun bir 10 gün geçirdim. Minik oğlum sarılık oldu, 1 gece hastanede kaldı, bugün yine hastaneye gidicez sarılık tahlili tekrarlanacak. Anne olmak daha da zormuş valla.

Sizlerden naber? Bana önemli haberleri yazarsanız sevinirim. Müsait olduğum fırsatlarda bakmaya çalışıcam artık. Bıdığım ilk resimleri facede, biraz geç oldu ama, anca toparlıyor insan kendini.
boncugum mücadele kelebegiii bebegini korusun rabbimmm kokla yakışıklıyı bizim yerimizede bizede dua et bitanemmmmm geçmiş olsun tekrardannnn:71:

Kizlar hastanedeyim hala,hirtereskopiyi cekildim.Rahim filmi gibi cok zor gecti.Tansiyonum dustu dr gozlem odasinda dinlenmemi istedi ,yattim orda biraz.sabah 5 tup kan verince iyice halsiz kaldim.

geçmiş olsun tatlım hadi atlattın
sonuçları ne zaman çıkıyomuş bunun

canım bende akşamları yokum burda ama ben yazarım sen yorumlaaaaaa

oyy kuzummmm agladınmı inş mutluluk göz yaşlarınıda yazarsın bilgemmmmm yat dinlen canım :38:
bilgem ben rahim filmi çektirdiğimde narkozun etkisiyle bana bebegimi getirin die bagırmışım düşünsene :17:

boncugum mücadele kelebegiii bebegini korusun rabbimmm kokla yakışıklıyı bizim yerimizede bizede dua et bitanemmmmm geçmiş olsun tekrardannnn:71:

hiç gülecegim yoktu edaaaa
bana bebegimi getirin hee
:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

hiç gülecegim yoktu edaaaa
bana bebegimi getirin hee
:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

he yaaaa hatceee bide agzımı kapatmışlar o kadar yani çünkü o arada rüya gördüm dogum yapıyormusum aynı masada bebegim olmuş bi yaşlı amca yanımda sabr et bebegini getirecekler dio du heral o etkiyle........... eşim yengem şok olmuşlar:53:ordakiler bebegini mi kaybetti demiş yengem ne diyecegini şaşrmışşş :60::60::60::60::60::60:

Son düzenleme:
he yaaaa hatceee bide agzımı kapatmışlar o kadar yani çünkü o arada rüya gördüm dogum yapıyormusum aynı masada bebegim olmuş bi yaşlı amca yanımda sabr et bebegini getirecekler dio du heral o etkiyle eşim yengem şok olmuşlar:53:ordakiler bebegini mi kaybetti demiş yengem ne diyecegini şaşrmışşş :60::60::60::60::60::60:

:60::60::60::60::60::60:
yengende yok sadece film çekildi deseydi :60::60::60::60::60::60:

selam kızlar nasılsınız çok güzel haberler okudum geçmişte boncukboncuğun oğluşu olmuş Rabbim ona bu güzellikleri yaşattığı gibi bizlere de yaşatsın boncuğm Rabbim analı babalı büyütsün inş hayırlıa sağlıkla büyüt tontişini.:emir_bebek::71::71::71::71: sen daha güzellerine layıksın ama bunları kabul et inş selametle hep mutlu kal...................................

Son düzenleme:
Selam kızlar, ay çok özledim hepinizi. Yoğun bir 10 gün geçirdim. Minik oğlum sarılık oldu, 1 gece hastanede kaldı, bugün yine hastaneye gidicez sarılık tahlili tekrarlanacak. Anne olmak daha da zormuş valla.

Sizlerden naber? Bana önemli haberleri yazarsanız sevinirim. Müsait olduğum fırsatlarda bakmaya çalışıcam artık. Bıdığım ilk resimleri facede, biraz geç oldu ama, anca toparlıyor insan kendini.
fındıgın cok tatlı masallahhhhhhhhhhhhhhh

gecmıs olsun canımmmmmmmmmm

canım ya çok geçmiş olsun anestezisiz zor olmuştur, neyse geçti gitti inşallah, inşallah sonuçta güzel çıkar..

sende aynı ben gibiymişisin bende de migren var
bende aynı sıkıntıları yaşıyorum hatta ben 1 saatten uzun yola çıkamıyorum
sıkıntı basiyor
ne sıcağı severim ne soğuğu ne rüzgarı ne çok yürümeyi ne aç kalmayıı
migreni olanların bir çoğuda aynıdır sanırımm

canım yok hayalet değilim burdayım özel mesajlarıma bakıyordum
canım daha iyiyimm diyelim iyi olalımm
sen iyisin demi nerdesin evindemi

canım belki eksikliğin aşaması büyüktür
onun için en güzeli doktoru ne diyorsa onu yapsın
biz ateş topiğinde bir çok arkadaş kafamıza göre içiyoruz ama
ateş durumu ele veriyor yani tabloya bakınca evet yumurtlama olmuş diyebiliyoruz
ona görede progestan başlıyoruz
yani arkadaşın takip yaptırsın en güzeli
Rabbim şifasını versin

sağoll canım benim bugünn içtiğim suyun içeceğin haddi hesabımı yoktur
belki 12 bardak sadece su içmişimdir :)
bu arada maşallah ne planlı hatunmuşsun helal sana
eminim eşin çok mutlu olacak
migrenin tutacak demek :40:

ronya sanırım bende de luteal faz yetmezliği var benim luteal faz 9.yumurtlamadan 2 gün sonra progestana başlayıp sonra ne zaman bırakıcam,kaç gün içicem
progestan kaçlık?

huhu nasılsınız kızlarrrr :3:
gızlı gızlı gecmısı okudum geldım

yagmurrruuummm canım olan olmus suan sadece ınanarak duaetmemız lazım
ınsallah zamanı gelmsıtır ve asılamanızı vesıle kılar Rabbım
cok sevındım olmasına benım ıcımde kıpır kıpır
bu aralar cok yogun ve guzel gececk gıbı topıgımız ıcın

progestanı ben saab1 gece yatmadan 2 tane ıcıyorum tok karnına
ıctıkten 2 saat sonra acaıb bas donmesı yapıyor
ben o yuzden dıkat edıyorum bıraz
bazısında ılk bı kac gun olmuıs ama benım 9. gun hala basım donuyo valla

ronyammm bugun daha ıyıymıssın sanırım sevındım yarında dınlenıp haftaya daha guzel baslarsın ınsallah

merımm
masallah ne kadar guzel bı cok yumrutan olmus ınsallah transfer zamanına kadr sayı cok azalmaz ve en gızellerı sana bebgın olarak gerı gelır...

ekın atesın nası kendı bılgısayarım yok o yuzden bakamadım tablona ...

enes gelmedımı onun atesıde yuksektı bugun veya yarın bellı olacaktı durumu ınsallah ıyı haberlerle gelır
perfroermansının karsılıgını verır Rabbım ...

lorkeee progestanın dozajı kaçlık,ve ne kadar süre içmek gerekiyor?

selam kızlar ya dün ki ağrılarımdan sevincimi paylaşamadım

Elhamdülillah eşim bu hafta ilacını bitirip tekrar doktora gidecek

ve bugün boncuğun programına başladık ve sabah ilk balı-

cevizli-arısütlü- polenli karışımdan ve keçiboynuzu pekmezinden yedi

:65:::65::65::65:

ara öğünleri yapamayacağım her zaman galiba :5::5::5:

çünkü eşim çok yoğun çalışıyor sadece sabah akşam öğünlarini

uygulayacağz inş ne olur dua edinde eşim bıkıp usanmasın çok

zorluyor bazen beni bide sonuçları ii çıka ve hemen hamiş
kalabilirim yoksa daha bebek olmadan yaşlanıp çökecem vallaa:5::5::5::5::5:

Son düzenleme:

canım oğuz paşa çok tatlı maşallah Allah sevinçle büyütmeyi nasip etsin, hayırlı uğurlu olsun. sarılık için endişelenme bol bol emzir anne sütü aldıkça Allahın izniyle azalacaktır. bu arada ben paşayı sana benzettim :nazar::nazar::nazar:

aboooooooooo asifirarı ne diyo bu deli,çakma makma falan filan
altta kalma sakın:))))
maşallah senin gebeliğin bayağı uzadı çok şükür,bebeişlerde büyüdü:))

Ben uymuyorum bu kadina artik dogurimde o zamn göstercem ben simdi cocuklarima kötü örnek olmiyim:61::61:

ronyam kaybedecek neyım varkı
ıcımde ukte kalmasın ıcsın ıstıyorum

yagmırrrrrr ıcınde bır ordu var desene
ınsallah tutunur

len bugun uyumamak ve sızınlen olmak ıcın
ılacı ıcmedım
ıcesım yok

atak gelırse umud ılgılenır nasılsa nobetcıymıs :1:

asi sonunda ıffetın bacısına saldıracak cemıl ve oldurecek ıfffet heralde demi

Hemde biliyosun sonunu sende bide bana soruyo :52::52:sende agzin ayrik bakion demekki :60::60::60:

asiiiiiii nasilsin canimmmmmmmmm

Iyiyim canim dün yazamadim su esranin yüzünden sancim tuttu bide saldiriyo bana bu halimnen:49:sen nasilsin?

:27::27::27::27::27::27::27::27::27:
ayyy az kaldı bebiş sevecez iki tane dahaa:52::52::52::52:

he canim az kaldi yarin yatircaklar sanirim hastaneye cok heyecanliyim dua edin bana yarin yazamam erken gitcez hastaneye kendinize iyi bakin artik
1 hafta sonra görüsürüz

slm kızlar ben geldim doktordan
yumurtalıklarıma baktı doktor daha sonra dediki yumurtalıkların tembel gözüküyo dedi 13. gün biz biraz büyümüş yumurtalar bekliyoruz dedi seninkiler oldukça küçük dedi ancak haplarla gelişir yumurtaların dedi eşindede problem oldugu için ben hap falan kullanmışken aşılama yaptırmanı öneririm hala olmazsa tüpe geçmeni öneririm dedi
artık aşılama için geçti bu ay 21. gün bi gel progesteronuna bakalım dedi benden haberler öyle o kadar yedigim cevizler incirler nereye gitti acaba:26::26::26::26:

Back
X