üzülme zeyno ,inş. ALLAH senin de sabrının mükafatını verecek ..ne kadar süredir olmuyordu senin çocuk aklıma geldi..
Allah razı olsun deli_kızm ablacm benim 3 sene 3 buçuk ay oldu yani hiç korunmadık ve inş hayırlısı olur dün eşimle
konuştum artık tedavilerimizi inş tam takırında yapacağız yani aksamak yok diye tmm dedi inş vazcaymaz hemen
sıkılmaz:26::26::26::26:
Allah'ım sana sığındım. senin günün nasıl geçti dr a gidecektin
eşinin tavrına çok sevindim ..sen ona söz verdir..söz verirse tutmak zorunda kalır değilmi ? medrese adamı değil mi ? sen deki aşkım bana söz ver ..tamam söz derse ..bak sen medrese hocasısın sözünü tutman lazım de :))
inş. Rabbim seni de güldürür.. ben hep namazlarımda ALLAHIM herşeyin en iisni sen bilirsin ,sana isyan etmek istemiyorum ,hakkımızda hayrlısı neyse onu ver ,hakkımızda hayırlısı ise hayırlı bir zamanda hayırlı bir evlat ver diye dua ediyorum ..illa çocuk ver demiyorum ..çünkü en önemlisi hayırlısının olması ,ALLAH herşeyin en güzelini bilir diye düşünüyorum ..
ben de doktordan geldim ..3 tane yumurtam var ..doktor cillop gibisin tam aşılamaya uygun yumurtaların var dedi ..ovritelle iğnemi vuruldum ..yarın ve çarşamba iki kere aşılama yapılacak ..çok şükür aşırı yumurta oluşmadı yoksa aşılama iptal edilecekti..
ya ALLAH BİSMİLLAH deyip ilk aşılamamı yarın yaptırıyorum ..
hiç bir sebep yokken aşılama yaptırmak insana çok koyuyor ama ne yapalım belki vesile olur..biz elimizden gelen her türlü yolu deneyelim de gerisini ALLAHa bırakalım .O,herşeyin en güzelini bilir ,yapar..dua edin bana ne olur ..