• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
20 .haftalarda olabiliyormuş...
akıntım arttı rahatsız oldum birde idrar keseme bir baskı hissettim geçen perşembe...
doktoruma gittim ben mantr falan sanmıştım....
dinleniyorum bol bolllll,başka yapacak şimdilik bişey yok....

canım 20. haftalarda oluyorsa şayet morelini bozma ozaman demekki düzelebilir Allah büyük Allah yardımcın olsun canım inşallah zamanında gelir meleğin Allah ın izniyle:34:

kizlar ben cikiyorum esim gelicek birazdan..

bana kirilmis zaten..bu gun dogum gunu idi ama kimlikteki sahte dogum gunu
bende haziranda olan gercek dogum gununu kutluyodum..

yiende esiem dogum gunu msj cektim.oda bana birz gec hatirlamadinmi dedi:37:

biraz susulendim peslendim onu bekliyorum gonlunu almam lazim:66:

slm kızlar hasta olanlara gecmıs olsun herkes ıyıdır umarım ben cok kotuyuuuuuuuuuum moralım sıfııır 24 eylulde asılama yapıldı doktor 15 gun sonra hamılelık testı yap dedı 8 ekımde 15 gun doldu ben 10 ekımde yanı bu gun kanda test yaptırdım ama

bugun gıttık sonuc husran yanı test negatıf cok uzgunum bu gun adet olmam gerkıyodu ne adet belırtısı nede adet var beklemedeyım bebek te yok adette ne oldu bılmem stresten bebekte gelmedı adette ole ıste yarın doktorumu arıycam bakalım ne dıycek tekrar asılama olcak galıba yanı aynı tas aynı hamam tedavıye devam dıycek doktorda sız ne dıyorsunuz testte negatıf cıktı ama bı ıhtımal hamıs olabılırmıyım yoksa strestenmı adet gelmıo cıldırıcııym lutfen cevap yazın

canım üzülme hayırlısı olsun ...Rabbim herşeyin hayırlısını bilir...bazı şeyler elimizde değil...

adetin gecikebilir biraz bekle...sonuçta ilaçlar kullandın...belli bir süre sonra doktoruna gidersin ultrasonda herşey görünür...kiste dönüşen bir yumurtan vardır belki...
ben tüp denememden sonra bayaaa bir adet olmadım kist oluşmuş...adet söktürücü ile olmuştum...
olmazsa sen biraz bekle soğan kürü yaparsın...

stresin böyle bi etkisi yok..geç döllenme olabilir oda aşılamada oluyormu bilmiyorum.hiç duymadım.

tamam canım hıc umıtlenme dıyorsun yanı anladım been yakında kırmızı bayragı foraya cekcez o zaman offfffffff yaaaaaaaaa moralım sıfır sımdı progestana devam etmem gerekmı yoksa bırakayımmı 15 gundur gunde 3 kere vajınadan yapıyordum sımdı yapmayı bırakayımmı

canım üzülme hayırlısı olsun ...Rabbim herşeyin hayırlısını bilir...bazı şeyler elimizde değil...

adetin gecikebilir biraz bekle...sonuçta ilaçlar kullandın...belli bir süre sonra doktoruna gidersin ultrasonda herşey görünür...kiste dönüşen bir yumurtan vardır belki...
ben tüp denememden sonra bayaaa bir adet olmadım kist oluşmuş...adet söktürücü ile olmuştum...
olmazsa sen biraz bekle soğan kürü yaparsın...

belkı kıst olusmustur bılıyom hamılelık bıttı umutlaım o zaman hala kasıklarım agrıyo bende hamıs olcem ondan dıodum kıst agrı yapıyomu adetıdemı gecıktırıyo

belkı kıst olusmustur bılıyom hamılelık bıttı umutlaım o zaman hala kasıklarım agrıyo bende hamıs olcem ondan dıodum kıst agrı yapıyomu adetıdemı gecıktırıyo

canım sen doktorunla konuştun mu?

kist ağrıda yapar,adetide geciktirir...
sen daha bugün test yaptırmışsın için rahat edecekse bekle bence...
ayrıca çok gerginsin,rahatlatmaya çalış kendini...

sagol tatlım o kadar alıstırmısımkı kendımı ben asılamayla hamıs olcem dıye bende bu fıkrı asılamısım beynıme o yuzden husran ıkı kat oldu bende sımdı adet olmayı bekleyım o zaman yaın doktoruda arayayım ya benı tekrar asıama tedavı surecı vs korkutuyo yoruyo dusuncesı bıle bılmıyom bıraz bunalıma gırdım galıba neyse sagol yazdıkların ıcın tatlım acılen toparlanmalıyım dımı

ben yokken neler kaynatmışsınız nasıl içinize sindi delüler
benim yokluğumumu bekliyodunuz kaynatmak için çok içime
dokandı vereceğiniz olsun :43::43::43:

Back
X