• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese günaydınlar......................

gece muhabbeti beni çok güldrdü...

Derdi DUNYA olanin,DUNYA kadar derdi olur
demek öyle ceylan valla gece ekinde sende süpermişsiniz:60:

BİLGEM nasılsın gelmemişsin topiğe???????????????????????????????????????????????????????

ceylan harbı delısın ha
demek kayınbabanın cevızlerı ha :)

:27::27::27::27::27::27:
sagol ekintoşuummm
hee esra kayınbabamın nolmuş:27::27::27::27:

İnnallâhe fâlikul habbi ven nevâ, yuhrıcul hayye minel meyyiti ve muhricul meyyiti
minel hayy(hayyi), zâlikumullâhu fe ennâ tu’fekun(tu’fekune).
Taneleri ve çekirdekleri çatlatıp yararak (her şeyi gelişme yoluna koyan) Allah’tır. Ölüden diriyi O çıkarır, diriden ölüyü çıkaran da O’dur. İşte gerçek İlah bunları yapandır! Artık nasıl oluyor da haktan uzaklaştırılıyorsunuz?

(14 EKİM CUMA GÜNÜNE KADAR BİTİRECEĞİZ)
1000 TANE OKUYUP LİSTEDEKİ İSİMLERE DUA EDELİM...
esra
yağmurum
aruna
mues
ekin79
bilgemmm
eneslena
ceylan
Lorke
sevser
xeda
çakır
umud
yeter
gözyaşı
gizemm79
meri
gamzelim66
gokcen44
melegım ve askım
su1838
ecrin87
gozyası
nurme
kadser
antalya2011
emine82
ahsenneva
defneelma
mellek
hstc
karden
melisdilek
azra3434
z-victory
mavikızz
eeessx
butterfly33
Zeynebim

Çok keyisizim esram ya ne biliyim.
2 güne adetim gelir evi temizlicem.adet öncesi bacaklarım çok halsiz oluyo bişi yapasım gelmiyo depresif oluyorum işte..

bugunlerde bnde öleyım
kontrolum vardı gtmedım
ıcımden bısı yapmak gelmıor
sadece rabbımlen basbasa kalmak gelıor

Selam kızlar.

Ben hiç iyi değilim, sütüm bebeğe yetmiyor, bebek sürekli ağlıyor bu yüzden, arada bi mama veriyorum, öyle oluncada büsbütün kendimi suçlu hissediyorum.

Ben ne yapıcam yaaa:59: :59: :59:

canım ya bebekler ağlar belki başka derdi vardır sütten değildir belki, kendini suçlu hissetme sezeryanda biraz sıkıntı olabilir bol bol emzir özellikle geceleri emzirdikce artacaktır. mamayı fazla vermeki emsin emsin ki senin bol sütün olsun. anne sütünü artıran çaylar var onları da deneyebilirsin zaten ne yiyip içeceğini sen bilirsin. ama kendini üzme üzdükce daha zor artar sütün. beyinde süt yapımını uyaran hormon mutlulukla daha da çok artar.. oğuz paşayı yapıştır gögsüne oturun öyle bütün gün Allahın izniyle artar inşallah.

Back
X