• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canımsın saol tatlım benim inana bende bu bikaç ay içinde senin hamiş olacağına inanıyorum allah büyüktür o degerlerle bile hamile kaldın bence kısa zamanda yine kalcan
çok sağol bitanem ben zaten şu ara hazır hissetmiyorum kendimi hayırlısı olsun hakkımda ama inşallah sizlerin güzel haberlerinizi alırım
Selam kızlar.

Ben hiç iyi değilim, sütüm bebeğe yetmiyor, bebek sürekli ağlıyor bu yüzden, arada bi mama veriyorum, öyle oluncada büsbütün kendimi suçlu hissediyorum.

Ben ne yapıcam yaaa:59: :59: :59:

canım eğer sütün azsa susamlı bişeyler ye öylede ağzına atabilirsin gidip gelip benim ablamında sütü azdı bunu yapınca anında sütü olurdu inşallah sendede faydası olur kendine iyi bak tatlım

Bir iki gün önce o modelden konuşunca üstüne Tv çıkınca direk aklıma sen geldin:1:
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan vitaminini canım....
Arginmax i ne için kullanıyorsun ekin'im omeg 3 le beraber kullanıyorsun dimi?

evet balıkyağıda içiyorum kaliteli yumurtam olsun diye birde ebnim fsh yüksek
arginmax düşürüyormuş denicez..

korkma çok zor bişey değil .kasarsan acı çekersin ..kasmazsan kolay gçer ..
ben de öle bayıla gittim ,kastım kendimi canım yandı ama geçti bitti. keşke kasmasaymışım..

anestezi kullanmadan mı çekildin ?

Bilgem geçmiş olsun histereskopiyi çektirmişin bende rahim filmi çektirdiğimde bayılmıştım aman kimse korkmasın böyle dedim diye yine olsa yine çektiririm

Bende bundan korkuyorum işte, ben ağrıya dayanamayınca bayılıyorum...

olurda gelırsen bzler gene hamıs kalamazsak aralıga kadar getr ınsallah bıze
bnde ıstedıgın kadar kecıboynuzu tazesı ayırırırım sana geldıgın adrese yolllarım....

enesımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım askımmmmmmmmmmmmmmmmm
gusel sonuclarlan donmussun ne gusellllllll

delı kız su boregımıiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:52::52::52:
cok severım
ama hıc ıstahım yok bugunlerde
hıc ılgımı cekmıor
sen tepsıyı al
ceylana gıt bebem :1:

sen böle dıınce aklıma cakır geldı
ben bu fsh lan fazla yasamam dedı yha
herkes bırseyden dertlı .:)

ceylan kayınbabasının cevızınden
ekın argınmaxdan
mavıkız kocadan
boncuk sutten
ben panık ataktan
sen komsudan :=)))))
delı kız aclıktan

cok zor yha
gecen sızlen sohbet ıcın ıcmedım yha
cıktım netten benı bır carpıntı tuttu gıttım kosa kosa ıctım :(

benim derdim velet yaawww veleeeeeeeeeeeeeett :)
hay anasının ağzına tükürdüğümün veleti :)))))))))))))))))
keçi yaa keçi hele doğsun doğar doğmaz cimcikliycem :)))

benim derdim velet yaawww veleeeeeeeeeeeeeett :)
hay anasının ağzına tükürdüğümün veleti :)))))))))))))))))
keçi yaa keçi hele doğsun doğar doğmaz cimcikliycem :)))

o gunlerı hayırlısıylan goruruz ınsallah
bnde ısırıcam anında
ahım var:59:

Mues ben rahim filmi çektirdim ne bayıldım ne bişi oldu anestezide almadım.
bi anlık şiddetli adet sancısı zaten gözüm bişi görmüyor..hedef bi engeli kaldırmak ya.
çok gözü karayım bebiş konusunda
vesvese yapma sakin ol yeter canım.

ceylan nere gıttın geldın kız
kaynana lafmı saymaya gıttın yoksam :)
sızın cevızın yuznden yımırtalrım tembel oldu dıe

evet balıkyağıda içiyorum kaliteli yumurtam olsun diye birde ebnim fsh yüksek
arginmax düşürüyormuş denicez..

Başka etkisi var mı?
Omega3 ü bende kullanıyoruum hatta senin bana attığın linktekinden aldım. 120 lik olanı multioil
Kullanınca adetlerim düzeldi sanki ben günde 1 adet içiyorum yeterli mi?

yok ya ne anestezisi ...hiç gerk yok bu işlem için anesteziye ..topu topu on dakika sürüyor zaten..kasmazsanız hiçbi sorun olmaz...benim bi de adetim biteli 4-5 gün olmuştu ...hemen adet bitiminde yapılırsa rahim ağzı açık oluyo kolay oluyo ..aradan uzun zaman geçerse rahim ağzı kapanıyor o zaman biraz acı çekiyorsun ..zaten normalde bi acı yok ..sadece ilaç verildiğinde yakıyor ve adet sancısı gibi bi sancı yapıyor hepsi bu ..

yok ya ne anestezisi ...hiç gerk yok bu işlem için anesteziye ..topu topu on dakika sürüyor zaten..kasmazsanız hiçbi sorun olmaz...benim bi de adetim biteli 4-5 gün olmuştu ...hemen adet bitiminde yapılırsa rahim ağzı açık oluyo kolay oluyo ..aradan uzun zaman geçerse rahim ağzı kapanıyor o zaman biraz acı çekiyorsun ..zaten normalde bi acı yok ..sadece ilaç verildiğinde yakıyor ve adet sancısı gibi bi sancı yapıyor hepsi bu ..

Ya kızlar niye kasıyorsunuz kendinizi çok kolay rahim filmi çektirmek. bende çektirdim ki. ben kaş alırken bile huysuzlanan biriiym acıya dayanamam. 10 dakikada bitiyor. Ama istanbuldaysanız eğer bu konuda bir numara bir yer var. burdan söylenirmi bilmem. fındıkzadeed çektirmiştim ben.

millet ben çıkıyorum ..
ilk dikişi attırmaya gidiyorum ..
bana çok dua edin pleeeasee..
ALLAHIM YARDIM ET YARABBBİ..
yarın tecrübelerimi anlatırım size :))

haydi ii akşamlar..

Merhaba kızlar , geçmişi okudum geldim , benim için güzel dileklerde bulunan dua eden bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim canlarım ..
Bugün hastanedeydim yine sabah ..Devlet hastanesi olunca git-gel hiç bitmez ..
Dahiliye , anestezi ve psikiyatri bölümlerini doşaştım , laftan bir muayene oldum , hepsi onay verdiler ve tetkikler evraklar tamamlandı ..
Yarın sahak dr hanımla birlikte dosya oluşturucaz ve kurula girecek ..
Kuruldan 3-5 gün içinoe bir dönüş bekliyorum ,..
Her halükarda Rabbim nabip ederse yakında lucrine başlıyorum , doğum kontrol hapım azalmaya başladı ..
Başlarken gözümde büyüdü ama yüzdüm yüzrüm kuyruğuna geldim ..
İşten ikide bir izin istiyorum , hiç yüzüm kalmadı , yarın sabah yine isteyeceğim ..
Ne olacak bu iş.. Bugün böyle sıkıntı, transfer yapılınca 2 hafta gitmeyeceğim işe o zaman ne olucuk ..
Allah rası olsun beni idare ediyolar ama ben çekiniyorum ..

rahım fılmımı cekıleceksın

Evet canım adetlerim düzensizleşti ve azaldı.
Yapışıklıktan şüphelenemeye başladım...
Ya da vesvese yapıyorum.
Ama çekilip rahatlıcam.

Mues ben rahim filmi çektirdim ne bayıldım ne bişi oldu anestezide almadım.
bi anlık şiddetli adet sancısı zaten gözüm bişi görmüyor..hedef bi engeli kaldırmak ya.
çok gözü karayım bebiş konusunda
vesvese yapma sakin ol yeter canım.

Allah razı olsun böyle konuşunca sizlerle rahatladım...

Doğru 10 dakikalık birşey için anestezi almaya değmez aslında...

Muesciğim rahim filminden hiç kjorkma. ben acıya hiç dayanamam, ben nbile çektirdim yavv... Çok kolay oluyor inanın bana. Ama doktorların tavsiye ettiği bşr yer var istanbuldaysan orda çektir

Back
X