- Konu Sahibi boncukboncuk
- #88.861
ceylan gnc 85 ten satıyo bunu elinde varken tabi
çokucuz ya hemde ankarada
ekin men olanı alıcam dimi
hemde günde kaç kez içecek bunu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ceylan gnc 85 ten satıyo bunu elinde varken tabi
çokucuz ya hemde ankarada
´burda kan testi yapma samsin yok canimmcanım neden kan testi yaptırmıyorsun
gamzeli resmi buraya koyabilsen.........
bu fiyata birde taksit istiyosun siteye ortak ol istersenvalla hakkını helal et canım ben araştırdığımda yoktu inan buna baktım tek kart geçerli ve
taksit yapmıyormuş neyse bi dahakine bundan alırız artık inşallah gerek kalmazda
ekin men olanı alıcam dimi
hemde günde kaç kez içecek bunu
bu doktor para içinmi diyor yoksa gerçekten hala risk varmı kafam çok karışık valla deneme tahtası olduk.
iyi geceler kızlar bayağı oldu yazamadım foruma arada giriyorum ama fazla kalamıyorum geçen hafta şehir dışındaydım bu haftada annem ve babam geldi onlarla ilgileniyorum geziyoruz tozuyoruz. geçen hafta yumurta takibine gittim adam pco olduğumu söyledi takip falan yapmadıgeçen sene rahim perdesi ameliyatı oldum sonra rahim filmi çekindim perdenin gittiğini söylediler ama bu doktorda hayır hala var dedi gel histereskopi yapalım falan filen moralim çok bozuldu ağlayıp durdum. Bebek olmuyor bide perde hala var dedi yani hamile kalsan bile düşük riskin çok dedi. Siz neler yapıyorsunuz?
ein olmsk için başka doktora git canım zaten zor hamile kalıyoruz allah korusun düşük falan
bu fiyata birde taksit istiyosun siteye ortak ol istersen
benden betersin valla:)
çenemden zor kurtulursun artık:)
evet men olanı canım oda + ama biz yine 3 e bağlarız:)
bu fiyata birde taksit istiyosun siteye ortak ol istersen
benden betersin valla:)
çenemden zor kurtulursun artık:)
evet men olanı canım oda + ama biz yine 3 e bağlarız:)
gecmis olsun canim..ne zamam cekincen simdi rahim filmini..belki yoktur doktorda ihtimal ustiúne duruyodr,
isterim tabi hakkım değilmi demekki o fiyatada satabiliyorlar
sen hakkını helal etmicenmi bana çenenden kurtulmayım orası
önemli değil asıl eşimin eline düştüm baya güzel tebrik eder beni artıkın((
aldım kızlar ben 5 taksitle ayda 14 küsüre kargo dahil 72 küsür tuttu
ekin çok teşekkür ederim bizimde artık bir arginmaxımız oldu:)))
valla canım pazartesi gittim tedaviye başlayalım dedi ama önce histereskopi yapalım dedi hemen yarın sabah ona tamam dedim ama eve gelince düşündüm bu doktor nekadar güvenilir diye eşime sordum oda kabul etmedi o kadar parayı verdikten sonra prof. gidelim dedi o isterse yaptırırız. Bu şekilde karar aldık. inşallah perdem yoktur ( doktor dedi senin hiçbir zaman sağlıklı bir kadının rahmi gibi olamaz biz allah değiliz snin rahmini elimizden geldiğince normal forma sokucaz ama mucize bekleme dedi ama bu doktor abarttımı ne emin olmak için iyi bir prof arıyorum
valla canım pazartesi gittim tedaviye başlayalım dedi ama önce histereskopi yapalım dedi hemen yarın sabah ona tamam dedim ama eve gelince düşündüm bu doktor nekadar güvenilir diye eşime sordum oda kabul etmedi o kadar parayı verdikten sonra prof. gidelim dedi o isterse yaptırırız. Bu şekilde karar aldık. inşallah perdem yoktur ( doktor dedi senin hiçbir zaman sağlıklı bir kadının rahmi gibi olamaz biz allah değiliz snin rahmini elimizden geldiğince normal forma sokucaz ama mucize bekleme dedi ama bu doktor abarttımı ne emin olmak için iyi bir prof arıyorum
aldım kızlar ben 5 taksitle ayda 14 küsüre kargo dahil 72 küsür tuttu
ekin çok teşekkür ederim bizimde artık bir arginmaxımız oldu:)))
kıs söyleme enişteye delü:)
helal olsun canım benim
ama susmıcammmmmmmmmmmm:))))))
çok sevindim canım şifa olsun inşallahhhhh
ceylan bende 4 taksitle aldım..
1 ay içip 4 ay ödicem:)))))))))
insafsız bu vitaminciler yaaa
şifa olsun inşallah canım ucuza aldın valla :)))
kendin içinde alsaydın yumoşlarına iyi gelirdi
beslerdi kız cevizler işe yaramadı zaten
en iyisini yaparsin canim bir doktorda kalmamk lazim..hakkinda hayirlisi olsun
anlıycağın benim hamile kalmam bi dert kalıncada onu içimde tutabilmem bi dert benim durumumda bikaç kişiyle tanıştım valla 9 ay yatan var düşük yapmamak için