- Konu Sahibi boncukboncuk
- #89.121
adet sıkıntımın üstüne bir kuzeyin yol parası için bulaşıkcılık yapması üzdü beni..
:))))))
:))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosgeldınız ıkınızdeee
naıslsın mıdye bayagı buyutmussun sende kızını masallah
iyi aksamalr canim sen nasilsin minigin nasil..
evet canım gec gelecek bugun bırazhoşbuldum lorke...
bu akşam eşin yok galiba:=
ayy evet yaafink atıyorum:)hamilelik belirtilerini okuyorum çok keyifli hele birde sonucunu gördüklerim var oyy oyy ne sevinç
ne yapıyım topikten hayır yok kaç aydır bi çift çizgimi gösterdiniz...
gidecem buralardan:))))))))
3-5 ayda umutsuzluuk için e düşenler var ahh ahhh 2,5 yıldır nasır tuttum galiba onları yadırgıyorum
krisim vitaminlere başladınız dimi tekrar
unuttuysan listeyi veriyim sana:)))))
kızlar eşimi razı edersem önümüzdeki hafta testi verelim diyorum
düzelme yoksa bilelim artık yaa
ama bunu nasıl yapcam bilmiyorum
krisim vitaminlere başladınız dimi tekrar
unuttuysan listeyi veriyim sana:)))))
kızlar eşimi razı edersem önümüzdeki hafta testi verelim diyorum
düzelme yoksa bilelim artık yaa
ama bunu nasıl yapcam bilmiyorum
canim razi etmeye calis en azindan son durumdan haberin olur belirsizlik cok kotu..
INSALLAH sonuclarinizda super cikar..vitavinlerin hakkini vermesi lazim:)
bende hamilik belirtileri topiginde dolandim bi umud áradim geldim kendime benzer bir konu bulamadim.
sen kendine belirti arıyon ben hobi olarak okuyorum:))))
gozyasiiiiiiiiiiiiiii nasilsin nelerdesin..2 haftadir yoktun evine gectinmi..
iylik canim sen nasilsin adet olmamissin heralde hadi hayirlisi evimdeyim internet i yeni baglattik ilaclara basladik gelir gelmez gunler gecmek bilmiyor daha 1 hafta oldu
eevt canim adet olmadim bekliyorum bakalim..cok sukur saglim varmisniz canim..sabret canim daah yolun cok basindasin INSALLAH ilaclar hemen etkisi gosteride hemncik gelir bebisin canim arkadasim..
kursa basladinmi?
yok tatlim kursa baslamadim arabasiz cok zor oluyor ehliyet sinavina calisiyorum ehliyet alcam ondan sonra kursa devam ederim insallah hayirli haberler verirsin bize ulastik evimize sukur ama cok kotu hissettim burda kendimi evde tek basima internette yoktu simdi biraz daha iyiyim
Selam hanimlar nasilsiniz ??? bizler
cok sükür iyiyiz yarin sabah 8de ameliyat oluyoruz ALLAH izin verirse ikizlerim kucagimda olacaklar
1 hafta hastanede kalicaz tombis ceylan artik koltuguma yata uzan senin olsun
kendinize iyi bakin görüsmek üzere:79::79:
cok sükür iyiyiz yarin sabah 8de ameliyat oluyoruz ALLAH izin verirse ikizlerim kucagimda olacaklar
simdi yalniz degilsin canim biz variz:))bak ne guzel iste kendini ehliyete felan ver bebegi unutmaya calis..ehliyetini de alirisn inss en yakin zmanda bende OTURUMU alsaydim bende baslicaktim..
bizde bayramdan sonra tekrar aile birlesimi icin oturuma basvuru yapicaz INSALLAH bu ekz olur yoksa yine bana turkiye yolu gozukucek bu sekildede esimden 3 ay ayri kalmak zorunda kailcam..
keske unutabilsem bebegi ama adim basi hamile goruyorum evden cikmamamam lazim senin isin daha zormus insallah oturumu alirsin 3 ay baya uzun artik turkiyede yasamak istiyorum ulkenden uzak olmak cok koyuyor insana birde cocuk meselesi neyse sabretmekten baska care yok