• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aynen oyle canim bazen bende umutuyorum hamile gorunce tekrar basliyo hasret..sabrediyorum canim rabbimbeterinden korusun 3 sendir bu 2 buyk sorunla ugrasiyorum..
aslinda oturumu alsam burda bedava yapiyolar tup bebgi biliyomusun eger oturum alana kadar bebgim gelmesse tekrar tup bebege baslicam..

cok agir bir imtahan icindeyiz gercekten canim sizin sayiniz gayet iyiydi saglikli ciftlerde bile 1 yil bekleniyor tupe gerek kalmaz insallah burda tup cok pahali 15 bin dolar biz denersek trde olur heralde sanslisiniz oturum alirsaniz

cok agir bir imtahan icindeyiz gercekten canim sizin sayiniz gayet iyiydi saglikli ciftlerde bile 1 yil bekleniyor tupe gerek kalmaz insallah burda tup cok pahali 15 bin dolar biz denersek trde olur heralde sanslisiniz oturum alirsaniz

canim bizim iyi su anda cok sukur..orda cok pahayliymis ya ..evet buranin en buyuk avantaji has.ler bedeva ama burda oturma hakki olalara ben su anda faydalanamiyorum malesef hayirlisi bakalim..

seninde tupe gerek kalmaz INSALLAH..

canim bizim iyi su anda cok sukur..orda cok pahayliymis ya ..evet buranin en buyuk avantaji has.ler bedeva ama burda oturma hakki olalara ben su anda faydalanamiyorum malesef hayirlisi bakalim..

seninde tupe gerek kalmaz INSALLAH..

insallah canim herkese iyi geceler arkadaslar benim yemek yapmam lazim gorusmek uzere

asiiiiiiii kurtuluorsun demek
saglıklan buyut bebegını ınsallahhhhh
pardon bebeklerınııııııııı
seı rahatca dovebılcem desene :60:

ekın sımdı senı anladım
sıseyı bır saklayısım var gormenı ısterım
ne kıymetlıymıs
koyacak yer bulamadım :60:

Back
X