• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm canım bi taraftan kiler temizliyorum bi taraftan yemek yapıyorum bi taraftan sizle konuşuyorum öyle işte övünmek gibi olmasın ne becerikli bi kızım ya biraz kendimi şımartayım bari:12: :32: sen neler yapıyosun

eevt canim:nazar::nazar:var
..kolay gelsin aksam yemegide yapiliyo ohh.:56::56:
bende karnim agriyo hic bisey yapmiyorum sadece sizinle mesgulum:1:

topigimizin hamarti cok bi ben tembelim galiba:51:

kızlar adet olmadım yarın tam 30. gün glukofenmi yapıyıyo acaba adet gecikmesini
:37:37::37::37:

kız çakır hamilemisin benimkide 16 sııı kör olsı keşkkemmm gelmeseeee sen nerdesinnnnnnn:57:

Son düzenleme:
iyi canim halletmeen sevindim..gecen hafta cok yogundun bu hafta sakinsin
spriz kizi:34::34:

Sürprizlerin kızıyım :1:
Sakinledik sayılır..
2 hafta sonra kardeşimin nişanı var....

iyiyim tatlım sen nasılsın bugün çok mutluyum kış temizliğim bitti sayılır :32:

Oh oh oh ne güzel halletmişsin iyi günlerde bebeklerinle kirlet inşallah......

eevt canim:nazar::nazar:var
..kolay gelsin aksam yemegide yapiliyo ohh.:56::56:
bende karnim agriyo hic bisey yapmiyorum sadece sizinle mesgulum:1:

topigimizin hamarti cok bi ben tembelim galiba:51:

bana gel diyeceğim ama buraya gelme masrafına 1 ay yemek yersin orada heralde daha zarara girersin :27:yakın olsaydın davetlim olurdun canım :56::56:

Sürprizlerin kızıyım :1:
Sakinledik sayılır..
2 hafta sonra kardeşimin nişanı var....

Oh oh oh ne güzel halletmişsin iyi günlerde bebeklerinle kirlet inşallah......

sağol canım amiin inşallah hepimizin evini döküp saçacak çocuklarımız olur en yakın zamanda :emir_bebek:

bana gel diyeceğim ama buraya gelme masrafına 1 ay yemek yersin orada heralde daha zarara girersin :27:yakın olsaydın davetlim olurdun canım :56::56:

sagol canim arkadasim yemis kadar oldum davet etmen bile cok guzel ALLAH razi olsun..:38::38:

ya hep hayal kurarim dusunsenize hepimiz bir araya gelmisiz hayali bile guzel:34:

aynı günlermiş kız regl günlerimiz benimki malumda seninki inşallah bi 9 ay gelmez ne güzel olur

aman çatlayacak göyüslerimmmm geliyooo belliii rahim aşşagıdaaaaa:31:yanılmak için neleri vermemmkiiiiiama 5 yıldır infertiliteee koca karı mod oldummmm:37:

sagol canim arkadasim yemis kadar oldum davet etmen bile cok guzel ALLAH razi olsun..:38::38:

ya hep hayal kurarim dusunsenize hepimiz bir araya gelmisiz hayali bile guzel:34:

sendende canım benim inşallah bebişlerimiz olurda hepimizin birgün buluşma ayarlasak ne güzel olur ama hepiniz bana gelebilirsiniz evim kocaman herkese yeter :4:

hayirli olsun canim..desene 2 hafta sonra tekrar tatli telas basliyo..

Evet güzel şeylermiş hakikatten
insan kendi düğününden vs. birşey anlamıyor..
Şahsen ben hiçbirşey hatırlamıyorum....
Fotoğraflar videolarda olmasa...
:50::50::50:

sağol canım amiin inşallah hepimizin evini döküp saçacak çocuklarımız olur en yakın zamanda :emir_bebek:

Aminnn inşallah canım inşallah....
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

aman çatlayacak göyüslerimmmm geliyooo belliii rahim aşşagıdaaaaa:31:yanılmak için neleri vermemmkiiiiiama 5 yıldır infertiliteee koca karı mod oldummmm:37:

kız sen tam bi dr olmuşsun rahimin aşağıda olduğunu nnerden biliyosun :60:ay hiç güleceğim yoktu yanılırsan bana ne vercen bakem

Back
X