Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yok artik ya..
senle ayni seyleri yasmisiz hemen hemen..
bende simdiki aklim olsa cadi olurdum
bende hep alttan aldim halada aliyodum bi kere almadimi hemen kirilip uzuluyolar..
ama bendede bi yere kadar sonucta bizde insaniz dimi alinmak kirilmak bizimde hakkimiz..
esime bunu desem hemen diyo mesela..
senle annem birmi diyo ben gelinmisim herseye boyun bukucekmisim..
aman offfffffff:5:

bende cok doluyum coooooooooooooooooooook:37::37:

Olsun Gamzem Allah mükafatını verir inşallah şekerim bu dünyadada öteki dünyadada...
:34:

yok artik ya..
senle ayni seyleri yasmisiz hemen hemen..
bende simdiki aklim olsa cadi olurdum
bende hep alttan aldim halada aliyodum bi kere almadimi hemen kirilip uzuluyolar..
ama bendede bi yere kadar sonucta bizde insaniz dimi alinmak kirilmak bizimde hakkimiz..
esime bunu desem hemen diyo mesela..
senle annem birmi diyo ben gelinmisim herseye boyun bukucekmisim..
aman offfffffff:5:

bende cok doluyum coooooooooooooooooooook:37::37:

bende biliyorum kiz iste adini cikardilar ceylanimin:1::1::1::1:

canim benim hayirlisi hic gununu bekleme bosver unut..sonra bi bakmisin aaa gunum gecmis hadi bi test alallim hopp pozitif..

INSALLAH hepimizde boyle bi ani yasariz INSALLAHHH

aaaa o niyeymiş gelinsek bütün kahırı bizmi çekmeliymişiz bu senin kocana :57: tamam onlar büyüklerimiz nasılki biz saygıda kusur etmiyosak onlarda evlatları gibi görüp davransınlar bize neyse ben kaynana konusuna hiç girmeyeyim en iyisi ellerim titremeye başladı

kız çarşıda yaş fıstık satılıyo onun kilosu en son 8 ytl idi ama kurusunu bu sene bilmiyorum çünkü daha toplanıp kurutulup piyasaya çıkması fazla olmadı o yüzden bu senenin fiyatını bilemiyorum :34: ama gerçekten eğer istersen gönderebilirim sana
tamam o zaman sen bir sor benim için kurusunun fiyatını sonra bana yolla bende sana havale yapayım olmammı

kriz masası regliye yakın olanlar el kadırsınnn:3:
:3::3::3::3::3::3::3::3::3:

canim benim hayirlisi hic gununu bekleme bosver unut..sonra bi bakmisin aaa gunum gecmis hadi bi test alallim hopp pozitif..

INSALLAH hepimizde boyle bi ani yasariz INSALLAHHH

ayy canım yaa hayali bi güzel ama nerdee inş teşekkür ederim güzel bi moral oldu.. :8::8::8::8:
bende dün gece uyku tutmadı düşünüyorum hamile olduğumu öğrenince inş tabi eşime nasıl bi süprizle söylesem diye yaaa hayali bile çook güzel

inş sende bende hatta bütün isteyenler ve topicteki arkadaşlarımız yaşarlar bu güzellikleri

inşallah inşallah rabim burdaki herkese yaşatsın bu duyguyu

doğum kuntrol deyil ya glukofen diye bir ilaç hani seninle kunuştuğumda midemi çok bulandırıyo dedim ya o işte günde 2 tane alıydum sonra Dr durumu anlattım midem çok kütü dedim 1 düşürdü
eda özme beni kızım kontürüm yok dedim ya sana olsa aramammı

:38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:
temamm ama konturun olunca arayacan beni seven arar
sizin oralrın neyi meşhur bilmiyorumki bizim buraların baklavası meşhur ben hamile kalırsam sana baklava yedireyim sende hamile kalırsan neyiniz meşhursa artık :1: allah kabul etsin canım git geciktirme namazını

kız buranın içli köftesi meşur sana göndereyim yada tavası :56: ayyy olsun sana burma alırım fıstıklııı

:3::3::3::3::3::3::3::3::3:[/QUOTE]

kız seninki yakın dglki geçmişşşşş delüüüüüüüüüüü :24::24:geliyooo bebiş kız çakır sen hamile kalırsan senin adına ben tüpe gitsemmm:27:

ne bolgesi canim hayirdir INSALLAH:53::53:

İŞYERİNDE 8 bölgeye bakıyorum ..o bölge :))))
yanlışlarını düzeltmekten gına geldi artık çıldıracağım ..
Aynen canım ya okadar kasmıştımki kendimi, aman o kırılmasın aman bu kırılmasın,
herkesin gönlü olsun...
Çok şükür kırgınlık birşey olmadı ama hep alttan alan ben oldum.
Şimdiki aklım olsa biraz daha large olurdum...
Vee şu bir gerçek insanları nasıl alıştırırsan öyle gidiyor..
Alttan almaya başla ilk tanıştığında o öylee gider..
Ama belli bir zaman sonra insanın tahammül kotası giderek daralmaya başlıyor...
Hepp kendinden gidiyor....
Amann ne doluymuşum...
:1::1::1:

çok haklısın nasıl alıştırırsan öyle gidiyor ..ne kadar ii niyetle yaklaşırsan o kadar yıpranıyorsun..
hiç ii niyetli olmamak lazım alttan almamak lazım ..
ben baştan beri kaynanama her lafına karşılık verdim ,tam bi cadalozum anlıyacağın :))
şimdi alıştı ne desem gülüyor ..
eşimin yanında cevap veriyorum hem de ..
sağolsun o da koruyor beni annesine karşı ...
o yüzden annesi bişey söyleyemiyor oğlundan çekindiği için ..
ama söylerse oğlu yanımdayken de cevabını veriyorum ..
kimseye kendimi ezdirmem ..geliniz diye köle miyiz :21:
geçenlerde işte kaynanam yanımda eşime tatile gitmeyin ne işiniz var vs konuşuyor
ben de neden gitmeyecekmişiz sen zamanında gitmedin diye biz de mi eğlenmeyeceğiz dedim
döndü dediki
anaaammm senin de dilin ne uzun herşeye bi lafın var filan
eşim de yanımda
dedimki lafım var ama laf edene ,sen laf söylersen ben de söylerim dedim
e ben sana demedimki oğluma dedim dedi
oğlun benden ayrımı ,ben ne dersem oğlun onu yapmak zorunda benden ayrı karar mı alabilir oğlun dedim ..
biz hayat arkadaşıyız öyle oğlun tek başına karar veremez onun için ona söylemen bana da söylemen dedim ..
sonra bu zamane gelinleri çok fena dedi biz ağzımızı açamazdık zamanında dedi ..
ben de sen açmadıysan biz de mi aynısını yaşayacağız ,ben boşunamı okudum ekmeğimi elime aldım ,eziyet çekmemek için ,istediğimi yapıp istediğim gibi gezmek tozmak için okudum ben ,sen de okusaydın da sen de ağzını açsaydın ozaman dedim ..
kaynanam sustu kaldı ..
çok fenayım çokkk :)))
ama alıştı artık bana baştan hiç anacım vs yapmadım gayet resmi ve mesafeli oldum hep ..
hatta görümcem bana aşık çok sever beni ..
bana seni çok seviyorum ben yenge sen de seviyormusun der ..
ben ise orası bana kalmış ne yapacaksın sevsem de söylemem asla derim ..
ama yine de çok seviyor beni :))
çünkü öyle kabul ettirdim kendimi alıştılar bana ..
kaynanam başta beni bahçeye sokmak istedi ,eşim o giremez , o yapmaz ,senin işini yapmak zorunda mı dedi kaynanama ..
şimdi hiç çağırmıyor ..birisi bana bahçeye giriyormusun diye sorsa yok o hayatta girmez diyor :))))
ama bu durumun hep çok faydasını gördüm görüyorum da ..

temamm ama konturun olunca arayacan beni seven arar

kız buranın içli köftesi meşur sana göndereyim yada tavası :56: ayyy olsun sana burma alırım fıstıklııı
aşk olsun aramammı seviyom kız seni:38:

tamam canım eşime söylerim öğrensin
kız eşin olmaz tanımam etmem deyecek adam ne diye fıstığın klosunu öğreneyim:1::1::1::1::1::1:

kız seninki yakın dglki geçmişşşşş delüüüüüüüüüüü :24::24:geliyooo bebiş kız çakır sen hamile kalırsan senin adına ben tüpe gitsemmm:27:[/QUOTE]

canım eğer istersen bende kırılmış içte var biraz sana göndereyim
hele rabbim nasip etsin git ne olacak :27::27::27::27::27:

kız eşin olmaz tanımam etmem deyecek adam ne diye fıstığın klosunu öğreneyim:1::1::1::1::1::1:

kız seninki yakın dglki geçmişşşşş delüüüüüüüüüüü :24::24:geliyooo bebiş kız çakır sen hamile kalırsan senin adına ben tüpe gitsemmm:27:

hele rabbim nasip etsin git ne olacak :27::27::27::27::27:[/QUOTE]
mesajları yine birbirine karıştırmışım:1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Olsun Gamzem Allah mükafatını verir inşallah şekerim bu dünyadada öteki dünyadada...
:34:
AMINNN INSALLAH CANIM.....

aaaa o niyeymiş gelinsek bütün kahırı bizmi çekmeliymişiz bu senin kocana :57: tamam onlar büyüklerimiz nasılki biz saygıda kusur etmiyosak onlarda evlatları gibi görüp davransınlar bize neyse ben kaynana konusuna hiç girmeyeyim en iyisi ellerim titremeye başladı
bencede hic girmeyelim o konulara..gelin hep gelin bu hic degismicek galiba...
ayy canım yaa hayali bi güzel ama nerdee inş teşekkür ederim güzel bi moral oldu.. :8::8::8::8:
bende dün gece uyku tutmadı düşünüyorum hamile olduğumu öğrenince inş tabi eşime nasıl bi süprizle söylesem diye yaaa hayali bile çook güzel

inş sende bende hatta bütün isteyenler ve topicteki arkadaşlarımız yaşarlar bu güzellikleri

ALLAH buyuk canim INSALLAH hepimiz bi gun yasicaz bu duyguyu..

ben esime supriz yapamam heralda o benden cok takip ediyo adet gunlermi ve beraber test yapip beraber paylasmak istiyo o duyguyu hayirlis bakalim..

hele rabbim nasip etsin git ne olacak :27::27::27::27::27:[/QUOTE]

yok kız eşim öyle şeyleri laf etmez taammı :1:

çakır çorba ettin herşeyi senlen böyle tanışmıştıkkk kız hatırladımm daaaa:36::36::36::36::36:

Back
X