İŞYERİNDE 8 bölgeye bakıyorum ..o bölge :))))
yanlışlarını düzeltmekten gına geldi artık çıldıracağım ..
çok haklısın nasıl alıştırırsan öyle gidiyor ..ne kadar ii niyetle yaklaşırsan o kadar yıpranıyorsun..
hiç ii niyetli olmamak lazım alttan almamak lazım ..
ben baştan beri kaynanama her lafına karşılık verdim ,tam bi cadalozum anlıyacağın :))
şimdi alıştı ne desem gülüyor ..
eşimin yanında cevap veriyorum hem de ..
sağolsun o da koruyor beni annesine karşı ...
o yüzden annesi bişey söyleyemiyor oğlundan çekindiği için ..
ama söylerse oğlu yanımdayken de cevabını veriyorum ..
kimseye kendimi ezdirmem ..geliniz diye köle miyiz

geçenlerde işte kaynanam yanımda eşime tatile gitmeyin ne işiniz var vs konuşuyor
ben de neden gitmeyecekmişiz sen zamanında gitmedin diye biz de mi eğlenmeyeceğiz dedim
döndü dediki
anaaammm senin de dilin ne uzun herşeye bi lafın var filan
eşim de yanımda
dedimki lafım var ama laf edene ,sen laf söylersen ben de söylerim dedim
e ben sana demedimki oğluma dedim dedi
oğlun benden ayrımı ,ben ne dersem oğlun onu yapmak zorunda benden ayrı karar mı alabilir oğlun dedim ..
biz hayat arkadaşıyız öyle oğlun tek başına karar veremez onun için ona söylemen bana da söylemen dedim ..
sonra bu zamane gelinleri çok fena dedi biz ağzımızı açamazdık zamanında dedi ..
ben de sen açmadıysan biz de mi aynısını yaşayacağız ,ben boşunamı okudum ekmeğimi elime aldım ,eziyet çekmemek için ,istediğimi yapıp istediğim gibi gezmek tozmak için okudum ben ,sen de okusaydın da sen de ağzını açsaydın ozaman dedim ..
kaynanam sustu kaldı ..
çok fenayım çokkk :)))
ama alıştı artık bana baştan hiç anacım vs yapmadım gayet resmi ve mesafeli oldum hep ..
hatta görümcem bana aşık çok sever beni ..
bana seni çok seviyorum ben yenge sen de seviyormusun der ..
ben ise orası bana kalmış ne yapacaksın sevsem de söylemem asla derim ..
ama yine de çok seviyor beni :))
çünkü öyle kabul ettirdim kendimi alıştılar bana ..
kaynanam başta beni bahçeye sokmak istedi ,eşim o giremez , o yapmaz ,senin işini yapmak zorunda mı dedi kaynanama ..
şimdi hiç çağırmıyor ..birisi bana bahçeye giriyormusun diye sorsa yok o hayatta girmez diyor :))))
ama bu durumun hep çok faydasını gördüm görüyorum da ..