Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canımın ıstemedıgı bırsey yok
yemeye gelınce canım ıstemıor
:(
ıstahım yok
ama gece ekının yuzunden kotu oldum
cok acıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ceylan hade xedaya gıdelım senınlen

canim benim ALLAH soyletti galiba..

boncugun oglu dicektim mavis yazmisim..

INSALLAH canim benim seninde bebegin olucak belkide oglan olucak kimbilir:8::8:

İnşallah tatlım yaaa. bunda bile inan duygulandım. aRTIK çocuk kelimesi duyunca gözlerim doluyo. Allahım hepimize nasip etsin. Yarabbim sen dualrımız kabul et. Sen kebul etmiyeceğin duayı ettirmezsin. kapına geldik. Bizlere hayırlı evlatlar nasip et.

İnşallah tatlım yaaa. bunda bile inan duygulandım. aRTIK çocuk kelimesi duyunca gözlerim doluyo. Allahım hepimize nasip etsin. Yarabbim sen dualrımız kabul et. Sen kebul etmiyeceğin duayı ettirmezsin. kapına geldik. Bizlere hayırlı evlatlar nasip et.

AMIN CANIM arkadasim dualarim birbirimiz icin zaten..eger bi gun hamile olursakk bu dualarin yuzu suyu hurmetine olucak eminim..baskasi icin ettigin dua kendien etmis gibi oluyomus..

yok kız ona kıymam daha bu sabah yedi benden:1: sabah uyandığımızda yatakta elimi öptü nasılda küçük elleri var dedi bende küçük ama marifeti büyük dedim bi tane şaklattım :57: garibim neye uğradığını şaşırdı :1::1:

oyyy yazikkkkkk kiz sen bu gun gercekten sideet yanlisi olmusun..

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::9::9::9::9::9::9::9::9::9: ya cok guldummmmmmm...magrifeti buyuk hee:1::1::1:

inşaallah canım o günleri görelimde hayırlısılan dünya gözüyle yaparım inş.

:49::49::49::49::49::49::49::49: ayy ben böyle olcammı yaaaaa hiç inanasım gelmyo ama

benimdeeeee sanirimm umutsuzluk hepimizde var.

.yaaaa hamile olana kadar yada dogurana kadar bu topigi birakmayalim olurmu ben cok merakederim hepiniz...

kizlarr esini ikna edemeyenler sizede dedim..

benimdeeeee sanirimm umutsuzluk hepimizde var.

.yaaaa hamile olana kadar yada dogurana kadar bu topigi birakmayalim olurmu ben cok merakederim hepiniz...

kizlarr esini ikna edemeyenler sizede dedim..

inş ben hepp burdayım ama ne zaman olacakta bilmiyom çoooooooooooook uzak gelyoo bebek yaaa anlamadım herkesn olur ama benim olmmaz gibi gelyo yani :50::50::50::50.:50::50::50:

ama günüm geçerde pozitiflerii görürsem ilk size haber vercem inşşşş
hem umutluyum hem umutsuz delüü oldum galiba :37::37::37:

benimkide çok ciddidir canım kolay kolay gülmez suratı sirke satıyo ama ben evire çevire hamurunu yoğurdum istediğim kıvama getirdim hatta istediğim gibi şekil verebiliyorum ama bazen damarına basınca kaçacak delik arıyorum :1::1:

modemı almaklanmı
:1::1::1::1::1::1::1::1:

sızde ıs yok
hötttttttttt dıyın bakın
bır kk zevkım var valla kımse engel olamaz:57::57::57::57::57:

al bendende o kadar esraa
bende ona yasaklar getiririm okey oynattırmam memurlar nete baktırmam:27::27::27::27::27:
her şey karşılıklı dimi ama:33::33::33::33:
karden ve gamzelim sizi çok seviyorum sonunda dombili olmadıgımı birileri topikte söyledi:37::37::37::37:
esraa hadi gidelim ben sevmem ama içli köfte
banada bişeyler yapar galiba dimi
nesi meşhursa hazırda kabulüm
kardenede gidelim kazımım evi havuçla doldurmazsın umarım arada degişiklik iyidir spaydırmenim
ayyy biricigimde ikizlerine kavuşmuştur galiba yaaa
ayy bi onu emziriyodur bi onu
bi o aglıyodur bi digeri çok güzelllll
darısı başımıza
ben az dışarı çıkıyorum kızlar az gezip geliyim yagmurlardan bi yere çıkamadım ruhum daraldı
bi kaç saat sonra gelrim görüşürüz byeee:3::3::3::3:

Back
X