Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bilgemmm geçmiş olsun canımmm dikkat et kendine, sıcak tut ayaklarını falan..

Gökcen sağolsın canımcımmmm :)
Ayklar önemli değil mi? Panduflarım var sıcacık :)

Muesssss'immmm canımın içi, ne zaman başlayacaksın şimdi tüp bebeğe ..

:1::1::1::1:simdisen konusuyosun toplantida..bende seyi merakederim aceba ogret,enler sevdigi ogrencilerinemi guzel not veririler yoksa hereks esitmidri diye..cocukluk iste:26::26:

iyi aksamlar canim hosgeldin nasilsin..
İyi akşamlar hoşbuldummm

mues iyi diyoz kendimize:)
sen nasılsın?
siz ne aşamadasınız
pek bilgi vermiyon sendeeeeeeeeee
şuan beklemedeyiz birşey yaptığımız yokki ekinim...
Maddi açıdan toparlanma dönemindeyiz büyük olasılıkla kurban sonrası başlıcaz inşallah...

Gökcen sağolsın canımcımmmm :)
Ayklar önemli değil mi? Panduflarım var sıcacık :)

Muesssss'immmm canımın içi, ne zaman başlayacaksın şimdi tüp bebeğe ..

Büyük ihtimal kurban sonrası canımın içi önce doktora gidip rahim filmi çekilcem öylede başlıcaz inşallah...
Çok sabırsızlanıyorum...
Biraz borçlarımız var onları halledelim inşallah bayram ertesi...

Son düzenleme:
Kızlar sizlerle bişey paylaşacağım .. Dr'um çarşamba hastaneye gittiğimde ilk tüp tedavimi sordu hatta dosyama not etti..
İlkinde bilenler bilir ohss (yumurtalık sendromu olmuştum ), günler mide bulnatısı , nefes darlığı , yani yemeden içmeden kesildim ama ona bile ohss'nin ucundan yakalandım dedim ..
30 yumurta olunca ohss olmak çok normal tabi ama şikayetleri çok fazla. Buna rağmen transferim yapılmştı ..
Dr'uma anlattım , bu sefer devlet hastanesinde yaptırıyorum biliyorsunuz , dr'uma durumu anlatınca yine aynısı olursa biz bu şekilde transfer yapamyız , çünkü bu senin için büyük bir skıntı olur ve bunu göze alamayız dedi, yumurtalar toplanıp eşimden alınan spermlerle döllendirilip dondurulur dedi, ohh yi atlattığım zaman ( 1 yada en fazla 2 adet sonra) transfer ederiz dedi ..
Ben bunada razıyım tabi, 4 yıl bekledim 2 ay fazladan beklerim , yeterki hamile kalayım sağlıcakla kucaklayayım yavrumu ..
Uzun zamandır mücadele içindeyim , hepiniz gibi..
Çok acılar çektim artık bunlar son bulsun istiyorum ..
Bebeğimi kaybettikten sonra yaşadığım acılar ikiye katlandı , herşeye ağlar oldum ama büyük bir sabırla ve rabbimin yardımı ile mücadele etmeye çalışıyorum ..
Rabbim bu yolda hepimizi muvaffak etsin ..
Tek temennim 20'den fazla yumurtam olmaması , hatta 16-18 tane olursa daha iyi olur..
Öyle olursa transferim olur , ama ohss olursamda dondurulsun , çok araştırdım dondurulmuş ilede hamile kalan o kadar çok ki..
Rabbim 'ol' dedikten sonra öylede olur..Yeterki yazılmış olsun ..
canım rahatsızmış canım geçmiş olsun:))
Allaha emanet ol:)
kızlar adet olmadım yarın tam 30. gün glukofenmi yapıyıyo acaba adet gecikmesini
:37:37::37::37:
kesinnn hamilesin:))))inşallahhhhhhhhhhhhhhhh:)
Selam kızlar. Yorgun anneden sizlere kocaman bi merhaba. Bebiş bu gecede uyutmadı, artık kısmetse kırkı çıktıktan sonra geceleri uyur diye düşünüyorum.

Bilgem anladığım kadaraıyla tedaviye başlamışsın, hayırlı uğurlu olsun bitanem.

Sanırım merim de tedavi son aşamaya gelmek üzere, merim Rabbim gönlüne göre hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bi evlat nasip etsin.

Kris yavaş gel canımıniçi, hemen 2.ye dönüyosun...:27:

Ronyammmmm çok özledim seni...

yerim seni cici anne ,öp bebeşini benim için kokla hemi:)

Lorke devletşah geçen gülbenin programındaydı
bigün senide görürüz belki heeeeeee:)))))))
ben gıtmem gulben gelsın mısafırı sevıyorum ya :27:

lorkemm kuzum hayırlısı olsun artık önümüzdeki maça bakıcaz
inşallah kistin gitmiştir
canım klomenlemi takip yaptırsan bu ay acaba :44:
canım klomen bana ıyı etkı etmıyo
ılk doktorum hıc takıp yapmadan saf gıbı 2 klomenle baslattı kıstlerım oldu o zaman bılmıyodum bısey
sonrakı doktor tek klomen verdı yıne ksıtım oldu bıtane
asılamada bunu anlattım o da ıgneyle takıp yapıcaz dedı
bunda kontrollu olma sansımız var dedı bakalım

lorkem benim iki gündür çok şeffaf bir akıntım var ama belimde karnımda adet olcakmış gibi sancım var acaba çatlıyorki
o zaman catlamıs olabılır bence

Lorkee duydum ki bu işin uzmanı senmişsin :23::23::23: birşey soracağım sana. ya ben de ateş ölçmeye başladım tablo oluşturayım diye ffye üye olmaya çalıştım ama olmadı bir türlü giriş yapamadım acaba bende mi bir sıkıntı var yoksa herkes ilk üye olurken skıntı yaşadı mı

gokcencım
reglın ıılk gunu baslayabılrsın daha guzel olur ama suan kcıncı gunudeysen yıne de basla bence
gıdısatı ogrenırsın

sıteye gırerkende kullanıcı adını buyuk harrfle yazmayı dene o zaman sorun kalkıo sanırım ortadan
bıde ekının dedıgı gıbı sayfayı tr ye cevırmeyıp orjınal halıyle ac bakalım

Lorke devletşah geçen gülbenin programındaydı
bigün senide görürüz belki heeeeeee:)))))))
ben gıtmem gulben gelsın mısafırı sevıyorum ya :27:

lorkemm kuzum hayırlısı olsun artık önümüzdeki maça bakıcaz
inşallah kistin gitmiştir
canım klomenlemi takip yaptırsan bu ay acaba :44:
canım klomen bana ıyı etkı etmıyo
ılk doktorum hıc takıp yapmadan saf gıbı 2 klomenle baslattı kıstlerım oldu o zaman bılmıyodum bısey
sonrakı doktor tek klomen verdı yıne ksıtım oldu bıtane
asılamada bunu anlattım o da ıgneyle takıp yapıcaz dedı
bunda kontrollu olma sansımız var dedı bakalım

lorkem benim iki gündür çok şeffaf bir akıntım var ama belimde karnımda adet olcakmış gibi sancım var acaba çatlıyorki
o zaman catlamıs olabılır bence

Lorkee duydum ki bu işin uzmanı senmişsin :23::23::23: birşey soracağım sana. ya ben de ateş ölçmeye başladım tablo oluşturayım diye ffye üye olmaya çalıştım ama olmadı bir türlü giriş yapamadım acaba bende mi bir sıkıntı var yoksa herkes ilk üye olurken skıntı yaşadı mı

gokcencım
reglın ıılk gunu baslayabılrsın daha guzel olur ama suan kcıncı gunudeysen yıne de basla bence
gıdısatı ogrenırsın

sıteye gırerkende kullanıcı adını buyuk harrfle yazmayı dene o zaman sorun kalkıo sanırım ortadan
bıde ekının dedıgı gıbı sayfayı tr ye cevırmeyıp orjınal halıyle ac bakalım

Kızlar bana müsade eşim köyüne bakıcakmış pc yi istiyor gece inşallah gelirim yanınıza...
öptüm sizleri.......
:54::54::54::54::54:

mues yagmurum ekıntos nasılsınız
sıze laf atamadım sımdı gordum

cıkıp erken yatayım bugun sabaha kadr az toparlayayım
randevum erken saatte
ıyı geceler hepınıze

Kızlar bana müsade eşim köyüne bakıcakmış pc yi istiyor gece inşallah gelirim yanınıza...
öptüm sizleri.......
:54::54::54::54::54:
iyi geceelr canim gece bekleriz ona gore:3::3:

randevum erken saatte
ıyı geceler hepınıze

lorkem gecmis olsun ALLAH sifa versin taylont diye toz var ondan icseydin canim iyi geliyo..iyi geceelr..

randevum erken saatte
ıyı geceler hepınıze

rüzgar gibi es geç senn

senin bu misafir aşkın beni öldürcek
kıs haftaya cuma gün gibi bişi bende sıra sana yollıyım heee

ya lorke boş bi zamanın da bana menü fikri versene malum ben pek tecrübesizim
:17:

kızlar merhaba

bizde yarın eşimle doktora gitcez. eşimin 3 aylık tedavi süersi bitti test yaptırcaz bakalım nasıl çıkıcak değerleri. bende kontrole gitcem pco bide rahim perdesi ile ilgili bakalım bu doktor ne diycek iyce kafayı yedik

Back
X