Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
haa.. ekin ya bişi soracağım sana sen biliyorsun bu vitaminleri bitkisel ürünleri falan. ısırgan otu çayını her akşam mı içireyim eşime bayanlar da içebiliyor mu onu yani faydası var mı yumurtalara da. bir de arısütü+bal+polen karışımı günde bir kere tok karnına dimi. 1 çay kaşığı mı tatlı kaşığı mı yoksa..
bal gibi şeylere metal değdirdmeyin,küçük tahta kaşıklar var onlardan alın ...
herkese iyigeceler,şöyle bir geçmişi okudum geldim...lorkecim gitmişsin bile....

4D Sinema - Şaşıran Kız videosunu izle - Komedi - Mynet - Video
...izleyin kızlar...

kızlar merhaba

bizde yarın eşimle doktora gitcez. eşimin 3 aylık tedavi süersi bitti test yaptırcaz bakalım nasıl çıkıcak değerleri. bende kontrole gitcem pco bide rahim perdesi ile ilgili bakalım bu doktor ne diycek iyce kafayı yedik

canim hayirli haberlerle gelin INSALLAH tedavi ise yaramistir da umdugun gibi guzel sonuclari alirsiniz..senin de cok iyi gecer rahim perdesi kalmamistir INSALLAH.

bal gibi şeylere metal değdirdmeyin,küçük tahta kaşıklar var onlardan alın ...
herkese iyigeceler,şöyle bir geçmişi okudum geldim...lorkecim gitmişsin bile....

4D Sinema - Şaşıran Kız videosunu izle - Komedi - Mynet - Video
...izleyin kızlar...

teşekkür ederim ekintos aslında bunu bilyordum ama nedense hiç aklıma gelmedi:((( ve ben iki gündür metal kaşıkla veriyorum eşime bişi olmmaz dimi iki güncükten bundan sonrakinde dikkat edeceğim sağol canım.. herkese iyi geceler milleeet allah rahatlık versiiiiinnnn.. rüyamızda bebişlerimizi görelim inşallah...

teşekkür ederim ekintos aslında bunu bilyordum ama nedense hiç aklıma gelmedi:((( ve ben iki gündür metal kaşıkla veriyorum eşime bişi olmmaz dimi iki güncükten bundan sonrakinde dikkat edeceğim sağol canım.. herkese iyi geceler milleeet allah rahatlık versiiiiinnnn.. rüyamızda bebişlerimizi görelim inşallah...

olmaz heralde...iyigeceler:)))

iyi geceler canim sanda ALLAH rahatlik versin:3::3:

adet haftası kendımı menepoza grmıs kadınlar gıbı hıssedıorum
tuhaf ve dengesız

bu ceylanın kocası genemı evde
cevp vermıo bzeeee

sorma yaa valla bebiş olmasa işin içinde enişteyi şark hizmetine gönderecem:)))))
enes nerde kocada yok başında gıcık

canim hayirli haberlerle gelin INSALLAH tedavi ise yaramistir da umdugun gibi guzel sonuclari alirsiniz..senin de cok iyi gecer rahim perdesi kalmamistir INSALLAH.

inşallah canım valla içim kıpır kıpır sanki çok önemli bir sınav olmuşumda sonucunu bekler gibiyim allahım inşallah eşimin değerleri çok iyi çıkarda moral olur belki o moralle hamile kalırım ( valla söylerken bi garip oldum sanki mucize hayalden bahsediyorum)

Hanimlar iyi geceler:3:
Sizlere birsey danismak istiyorum. Reglimin 11. Gunundeyim dun ve bugun kasik agrim vardi bu cok normal diyceksin duyar gibiyim. Evet yumurtlama agrisi daha onceki aylardada olurdu ama son iki aydir farkli olarak sanki reglimin son gunlerimde gelen yogunlukta kanamamda oluyor ve bu adetim gelene az az devam ediyor. Boyle birsey yasayan oldumu aranizda normal birseymidir bu sizce:26:

Back
X