Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canımsın, seviyorum kız seni. kız esra sıkma canını be ya. sende bir gün adet olmayacaksın merak etme. hem sen daha gençsin, tazesin . biizm gibi yaşlılar heyetinden değilsin. :32:

ekin senin ekürin yok hayırdır? ceylan yumurta takibi yaptırıyordu dimi senin bilgin vardır aklıma geldi yoksa çalışmamı var :))

Canim evet bende kotu birsey olmasindan korkuyorum. Ama ben caresizlikten kotu bir sey yaptim acaba bu etkilemis olabilirmi. Esimdeki varikosel sorununu ogrenmeden once jinekologa gidip muayene olmustum hormon testi vs bakildi sorun cikmadi. Zaman gectikce sorun olmamasina ragmen bir sonuc alamayinca ordan burdan duydugun progestan ilacini kullandim. Ne olduysa o ilaci aldigim aydan sonraki aylarda bu lekelenmeleri gormeye basladim bu ilac yapmis olabilirmi? Bu yaptigimi doktora nasil anlaticam onuda hic bilmiyorum:26:

başka bi doktora gittiğini onun kullandırdığını söyle ama ihmal etme ondanmıdır bilemeyiz.

dimi ya biz ayvayı yiyenler gurubu:))

takibi iptal oldu kendi yapıyo takibini:)
çalışmalarınıda gizli yürütüyo ben :60:

Ben geçende doktora klomenle takip yaptırmak deidm. o eskide kaldı. klomenin tarihi geçti şimdi yeni şeyler var dedi. ilk önce sen şu polipten kurtul sonra eşinde muyane olsun ondan sonra dedi :(((((((( çok çokkkkkk işimiz varrrrr :6::6::6:

Azra varikosel varsa ameliyat olsun..
Biz 3 ay önce olduk hala bişi yok.
ne kdr zamanda toparlar. değerler düzelir
belli değil
zaman kaybetmeyin

yoksa dul kaldım :32:mı dedin:)
evet öle dedım :)
Kızlar madem neşeniz yok size bir fıkra geçeyim...
Adamın birinin birtane papağanı varmış. Papağan eve gelen misafirleri kaçırmak için misafirine göre ters şeyler söyleyip evden kaçırırmış.
Ev sahibinin o gün bir arkadaşı gelicekmiş eve.
Adam koyu siyasetçiymiş. Ev sahibi papağanına demişki
-"Bu gece usturuplu oturmazsan eğer seni çok kötü cezalandırıcam."
Misafir gelmiş papağan rahat durmuyor misafir adamın tuttuğu partiyi kötülüyormuş.
-"Yuhh, kahrolsunlar, perişan olsunlar".
Ev sahibi renkten renge giriyormuş. Almış papağanı içeriki odaya koymuş.
-"Buradada uslu durmazsan seni kümese horozların yanına kilitlicem" demiş.
Gene oradanda bağırıyormuş uslu durmuyormuş bir türlü.
Sonra adamın canına tak etmiş, almış papağanı götürmüş kümese kilitlemiş.
Kümeste horozlardan biri papağanın yanına gelmiş.
-Ooo aramıza hoşgeldin sende bizdensin desene"demiş
papağan:
-Hadi oradan ben sizin gibi fuhuştan yatmıyorum ben düşünce suçlusuyum"demiş...
:9::9::9::9::9:

cıcekcı kız guldurdun benı:1:

neden iptal oldu demekki kendinden başka kimseye güvenmiyor :)
:60:
doktor yumurtalarını beğenmemiş ilaçsız takip yaptıracaktı olmadı.

Ben geçende doktora klomenle takip yaptırmak deidm. o eskide kaldı. klomenin tarihi geçti şimdi yeni şeyler var dedi. ilk önce sen şu polipten kurtul sonra eşinde muyane olsun ondan sonra dedi :(((((((( çok çokkkkkk işimiz varrrrr :6::6::6:

tadilatı bitmiyor bu yaşı bedenlerin:)))))))

Azra varikosel varsa ameliyat olsun..
Biz 3 ay önce olduk hala bişi yok.
ne kdr zamanda toparlar. değerler düzelir
belli değil
zaman kaybetmeyin

Ekincim ilgin icin cok tesekkur ederim canim benim:54: esim ameliyatini oldu 10. Gunumuz bugun. İlk kontrolumuz gecen gundu doktor bu sorun olmadigini soyledi cok sukur. Calismalara devam edin demis esime bu kanama olunca yine moralim bozuldu simdi ya polip varsa bende onun tedavisi ve tanisi nasi konuyo acaba:26:

:60:
doktor yumurtalarını beğenmemiş ilaçsız takip yaptıracaktı olmadı.

tadilatı bitmiyor bu yaşı bedenlerin:)))))))

Oyyy Oyyy efkarlandırma beni ekinciğim. bizim kocanın 3 gündür suratı asık. söylemiyoda neyii var , gıcık oluyorum. halvet günleri güme gidiyo. spermlerei geçtik bide herifin psikolojisini aşamadık . ben yanmışım kızlar :50:

Evet ya ne güzel olur ben 78 liyim canım sen kaçlısın . en yaşlımız kimse ilk o hamile kalsın hehee. yoksa çocuk büyütmeye enerjimiz kalmayacak . :12:

bende 78 liyim canım aynı yaştayız ay farkıyla kim büyükse önce o hamile kalsın valla tipte yaşımı göstermiyorum ama kafa olarak var sabır denen bişey kalmadı :52:

Ekincim ilgin icin cok tesekkur ederim canim benim:54: esim ameliyatini oldu 10. Gunumuz bugun. İlk kontrolumuz gecen gundu doktor bu sorun olmadigini soyledi cok sukur. Calismalara devam edin demis esime bu kanama olunca yine moralim bozuldu simdi ya polip varsa bende onun tedavisi ve tanisi nasi konuyo acaba:26:

kontrole gtmedınmı ?

Back
X