- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi boncukboncuk
- #91.541
kızlar herkese hayırlı cumalar..Rabbim bu cuma günün yüzü suyu hürmetine bize bugun hayırlı haberler almayı nasip etsin..Meri'nin test günü bugün sanırım..İnşAllah güzel haberle gelir..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar herkese hayırlı cumalar..Rabbim bu cuma günün yüzü suyu hürmetine bize bugun hayırlı haberler almayı nasip etsin..Meri'nin test günü bugün sanırım..İnşAllah güzel haberle gelir..
saolasın canım ınsallah dedııgın gıbı sonuna kadr devam ederhayırlı cumalar kızlar nasılsınız
lorkem hadi hayırlısı herşey yolunda gidiyomui inşallah dukuz aya kadar gider canım
xeda dün aramışsın canım duymamıştım kusura bakma müsaitsen beni ara diyeceklerim var![]()
belki çok dertlisin...
belki yeter bittim diyosun....
belki kendinden geçmişsin...
belki ağlıyorsun....
Duy! rabbin sana söylüyor......
sabredenlerin mükafatları hesapsız ödenecektir....
belkide onca insanın arasından neden senin seçildiğini soruyorsun....
oysa rabbimin seçtikleri hep kıymetlidirrr .....hayırlılı cumalarrr
sen herseyım ters dıye dusundukce herseyın ters gıder bencebenim herşeyim ters bu da ters sanırım ..bi ay çok inanarak bunu denedim ..ateşim yükseldi ve hiç düşmedi hep 36.7,36.8 , hatta 36,9 bile oldu ..ama hamile kalamadım ..
yok yok bize ne yapsan işlemiyo yaaaa ufff
bakalım bu ay ne olacak bugün 36,7 idi bakalım yarın ne olacak ..
dört gündür teşim aynı ölçüyorum ..![]()
günaydın kızlar bu sabah eşimle markete kadar gidip geldik ve arabadan inerken bi elimi kapıdan çekmeden kapıyı hızla kapadım ve parmağım arada kaldı ezildi öyle acı çektimki çığlıklarım nerelere ulaştı hemen hastaneye gittik pansuman yapıldı ağrı kesici vuruldu ama tırnağım koptu ve hala çok acıyo ben hiç böyle bi hata yapmazdım demekki akacak kan damarda durmazmış
bu arada LORKE canım herşey yolunda gidiyormuş çok sevindim inşallah yakında o güzel haberide alırız senden
ESRA hayırlı olsun canım inşallah mutlu ve huzurlu bi yuvaları olur bu arada kuzenin naptı canım barıştılarmı o çocuk kimde şimdi![]()
pazartesi günü test günüm..ama beklerim belki bir iki gün..progestanı yarın bırakacağım ..bırakınca zten bir iki güne kadar adet oluyorum ben ..adet olursam test yapmam olmazsam çarşamba gibi yaparım diyorum ama dayanabilirmyim bilmiyorum :)))sen herseyım ters dıye dusundukce herseyın ters gıder bence
sen olumlu dusunmeye bak
atesın sabıt gıtmesı ıyı ama son gun bıle pat dıe dusebılıyo o yuzden bılemeyız
sen takılma onlara
kac gunun kaldı tets gunun ne zaman
ınsallah merıden gusel haber alırız
cok merak edıyorum son durumu ne ?
sen nasılsın melegın nasıl
vede nasıl gıdıor
hosgeldın melıs nasılsın
bebegın nası doktora ne zaman gıdeceksın cınsıyet vs ne zamana netlesır
ceylan bugun alacaktı degılmı progesteron sonucunu :26:
saolasın canım ınsallah dedııgın gıbı sonuna kadr devam eder
asılama da cok umıt yok ama belkı ben umıt olurum bundan sonrakılere
Allah razı olsun xeda sana da hayırlı cumalar
sen herseyım ters dıye dusundukce herseyın ters gıder bence
sen olumlu dusunmeye bak
sen takılma onlara
canım gecmıs olsun yaa okurken hayal edınce bıle ıcım ezıldı benımde
daha buyuk bısey olmasından korumustur Rabbım
anında sadaka vermek lazım bole durumlarda aklında olsun
daha beterınden korusun Allah
ınsallah benden guzel haberler duyarsınız bayram sonrası
hosgeldın melıs nasılsın
karden manyak annesı gerı eve dondu
nasıl analar var yha
atıp gıdıolar
zaten gozunde hıc cocuk yok
7 ay cocugu olmadı dıye oysa her gun aglardı
benım cocugum olmıcak dıe
verdıkten sonada kıymetını bılmezler
günaydın kızlar bu sabah eşimle markete kadar gidip geldik ve arabadan inerken bi elimi kapıdan çekmeden kapıyı hızla kapadım ve parmağım arada kaldı ezildi öyle acı çektimki çığlıklarım nerelere ulaştı hemen hastaneye gittik pansuman yapıldı ağrı kesici vuruldu ama tırnağım koptu ve hala çok acıyo ben hiç böyle bi hata yapmazdım demekki akacak kan damarda durmazmış
bu arada LORKE canım herşey yolunda gidiyormuş çok sevindim inşallah yakında o güzel haberide alırız senden
ESRA hayırlı olsun canım inşallah mutlu ve huzurlu bi yuvaları olur bu arada kuzenin naptı canım barıştılarmı o çocuk kimde şimdi![]()
hayırlı cumalar kızlar umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır
ben biraz rahatsızdım kaç gündür raporluyum
ama şimdi çok şükür iyiyim
evde dinlenme halindeyim
giremedim merak ettimm hepinizi ayrı ayrı
karden geçmiş olsuunn canımmmmm çok üzüldümmm rabbiim şifa versinnnnceylan delıısını ozledım bnde
allhım bır avatar koymus cok komık yha delüüüüüü
İnş esram..bizde iyiz çok şükür, artık daha iyim, bulantı ve kusmalarım geçti..herşey iyi gidiyor çok şükür..geçmişi okuyamadığım için sizde durumlar ne alemde bilmiyorum kusuruma bakmaumarım herşey yolundadır..
çok şükür lorkem daha iyiz :) haftaya salı gideceğim doktora, 2li sonucu çıkıyor, inşAllah güzel haberle gelirim, aslında cinsiyet artık görülürmüş bakalım bu gittiğimde sorcam :) çok heyecanlıyım, 2 gün öncesine kadar hep erkek doğuyordu içime, ama 2 gün önce sabah uyandım ve yatakta ilk defa kızsın sen dedim :) nasip artık..
karden geçmiş olsuunn canımmmmm çok üzüldümmm rabbiim şifa versinnnn
esra hayırdır kimm küssssss
ada tatlı anne nasılsınnn
lorkemmm yumoşlar nasılllll doc nedediiii![]()
sağol canım iyiyim çok şükür
geçmişi okuyorum kim kiminle ne yapmış :)
sen nasılsın canım
melisaaaa canımmm ne büyük heycan dimi darısı bizzlereeee seninki tüp dimiii neler yedin içtin yazsanaaa bu arada bende küçük bi kist var sorun olurmu yaaaaaaaaa
saolasın canım ınsallah dedııgın gıbı sonuna kadr devam eder
asılama da cok umıt yok ama belkı ben umıt olurum bundan sonrakılere
Allah razı olsun xeda sana da hayırlı cumalar
sen herseyım ters dıye dusundukce herseyın ters gıder bence
sen olumlu dusunmeye bak
sen takılma onlara
canım gecmıs olsun yaa okurken hayal edınce bıle ıcım ezıldı benımde
daha buyuk bısey olmasından korumustur Rabbım
anında sadaka vermek lazım bole durumlarda aklında olsun
daha beterınden korusun Allah
ınsallah benden guzel haberler duyarsınız bayram sonrası
hosgeldın melıs nasılsın
bende tüp başlıycam inşallahhh dua et bizleree![]()