Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
butterfly gecen aya baktımda ne kadar uzun luteal fazın 18 gün.
ateşin sabit gitmiş bu ay sabırrrr inşallah güzel sonuçlar alırsın canım

butterfly gecen aya baktımda ne kadar uzun luteal fazın 18 gün.
ateşin sabit gitmiş bu ay sabırrrr inşallah güzel sonuçlar alırsın canım

geçen ay bi gariplik vardı 5 aydır ölçüyorum ilk kez böyle oldu anlamadım ateşim sürekli düştü ama regl geç oldu kimyasal gebelimiydi acaba bilmiyorumki sadece kaset tipi test yaptım kimyasal olsa onda çıkardı dimi geçen ayı bende anlamadım garipti

geçen ay bi gariplik vardı 5 aydır ölçüyorum ilk kez böyle oldu anlamadım ateşim sürekli düştü ama regl geç oldu kimyasal gebelimiydi acaba bilmiyorumki sadece kaset tipi test yaptım kimyasal olsa onda çıkardı dimi geçen ayı bende anlamadım garipti

kimyasaldan hiç anlamıyorum canım yaşamadımda sanırım:)

doğru söylüyorsun bu aralar hamile müjdesi alamıyoruz inşallah arka arkaya veririz müjdeleri:16::16::16:
canım bu arada seninde tüp bebek için tedavin hayırlı uğurlu olsun en kısa zamanda müjdeli haberini alırız

sgl canım hadi bizeee müjdeli haberini verr :emir_bebek:

kimyasaldan hiç anlamıyorum canım yaşamadımda sanırım:)

ah canım ben yaşadım haziran başında test yaptım silik çıktı çığlık çığlığayım sonra test yaptırdım heycandan bekleyemeyeceğim için pozitif negatif gebelik testi yaptırdım negatif çıktı ağla ağla öldüm neyse regl olamadım tekrar test yaptırdım detaylı bhcg 20 çıktı tekrar ümitlendim ama ertesi gün regl oldum :((

sgl canım hadi bizeee müjdeli haberini verr :emir_bebek:

ah canım teşekkürler iyi dileğin için çok isterim 1,5 yıldır bekliyorum o kadar alıştırdımki kendimi normal yolla gebe kalacağıma inanamıyorum bile hayat süprizlerle dolu yüce rabbim ol derse olur sperm sayı hareket hepsi boş

ah canım ben yaşadım haziran başında test yaptım silik çıktı çığlık çığlığayım sonra test yaptırdım heycandan bekleyemeyeceğim için pozitif negatif gebelik testi yaptırdım negatif çıktı ağla ağla öldüm neyse regl olamadım tekrar test yaptırdım detaylı bhcg 20 çıktı tekrar ümitlendim ama ertesi gün regl oldum :((

sen yine bayağı yaklaşmısın biz o kadarını bile göremedik:)
inşallah bu defa kalıcı olur canım

kizlar nasilsinizz..
lorkem ins bebklerine sana simsiki tutunur canim ya...hayirli olsun inss

kurstan geldimmm cantayi attim hbi kenara hemn buraya geldimm

ceylannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasilsinnnn canimmmmmmmmm

saolasın gamzelım ınsallah hayırlı guzel haberler verırız hepımız en yakın zamanda
nette böyle bi soruda buldum baksananaaaaa
Soru: progesteron 19,41 beta-hcg ise 10000 bu ne anlama geliyor?
Cevap:Hamilelik bulgularınız var.
:52:
ay hadı ınsallah yaaa

hoşgeldin ekin cevabın için teşekkür bu ay hiç ümidim yoktu ateşim çok az yükseliyor ama progesteron yüksek çıkınca içim kıpır kıpır oldu. Valla her ay diyorumki bu ay beklenti yok 1,5 yıldır olmamış çok kaptırma günün geçsin o zaman ümitlen diye ama her ay bişey çıkıyor ümitlenecek
370f7f Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım atesın cok guzel bence de gecen ay dpo uzun surmus ama bu ay cok dengelı atesın
hayrılısıyla mujde verırsın ınsallah

ekiiiinnn al sana meraklı bır hatun daha
ne gezıyon oralarda bende merak ettım bakınıyıom sneı gordum :27:

kızlar mehaba dr eşime de varikosel amaliyatı olmasını söyledi istanbulda avrupa yakasında mikroenjeksiyonla amaliyat eden uygun bi yer tavsiye edebilirmisiniz eşim devlet memuru

saolasın gamzelım ınsallah hayırlı guzel haberler verırız hepımız en yakın zamanda

ay hadı ınsallah yaaa

canım atesın cok guzel bence de gecen ay dpo uzun surmus ama bu ay cok dengelı atesın
hayrılısıyla mujde verırsın ınsallah

ateş sabit gidince hiç ümitlenmedim ama progesteron yüksek çıkınca acaba dedim inşallah canım sen nasılsın acın ağrın varmı işlem nasıldı benim 1. aşılamamda doktor çok canımı yakmıştı o kadar kanamam olduki beceriksiz acemi doktordu galiba ama 2. aşılamam süperdi hiç anlamadım bile işlem yapıldımı dedim doktor bitti bile deyince şaşırdım iki uygulama arasında bukadar fark olurmu diye

Back
X