Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağol butterfly...sen nasılsın?sanırım bir prolaktin olayı vardı?

yok kız allah korusun bide bunu başıma çıkarma :52::52::52:prolaktinim hep iyi çıkar. :21::21:Dün mühabbet ettik progesteron ile ilgili onunla karışırdın galiba:1::1: normalde hipotroidi hastasıyım ama çok şükür ilaç kullandıktan sonra tüm şikayetlerim ortadan kalktı. Progsteronda iyi çıktı çok şükür

kızlar mrb.internet baglantımdaki bi problemden dolayı uzun zamandır giremedim foruma.hepiniz iyisinizdir umarım.eşimle kafamıza takılan bişey var size danışmak istedim.eşim 24 gün oldu varikosel ameliyatı olalı.eşim ameliyattan sonra 4. gün çalışmaya başladı.biraz agır işi.sorun şu ki agrıları var hala belirgin bi şekilde.dikiş cevresi ve ameliyat oldugu taraftaki testisi agrı yapıyor zorlayınca.(özellikle işyerinde cok yoruldugu ya da uzun süre ayakta kaldıgında).dinlenince epey rahatlıyor agrıları.gecen hafta doktora tlf acıp sordugumuzda "normaldir,o bölgedeki kan akımı değişiyor sonuçta" dedi.testiste herhangi bi şişlik ya da dikiş yerinde enfeksiyon görünmüyor.sizce bu agrıların olması normalmidir,normalse daha ne kadar sürer acaba..! (kusura bakmayın belki sohbetin ortasında değişik bişey soruyorum ama ne yapayım cogumuzun eşi bu ameliyatı oldugundan aramızda deneyimli ve bilgisi olanlar vardır mutlaka)

Ekintoş.......
Canım bebeğin iyiymiş çok şükür.
Çok sevindim hayırlısıyla ve sağlıcakla doğar inşallah.......

kızlar mrb.internet baglantımdaki bi problemden dolayı uzun zamandır giremedim foruma.hepiniz iyisinizdir umarım.eşimle kafamıza takılan bişey var size danışmak istedim.eşim 24 gün oldu varikosel ameliyatı olalı.eşim ameliyattan sonra 4. gün çalışmaya başladı.biraz agır işi.sorun şu ki agrıları var hala belirgin bi şekilde.dikiş cevresi ve ameliyat oldugu taraftaki testisi agrı yapıyor zorlayınca.(özellikle işyerinde cok yoruldugu ya da uzun süre ayakta kaldıgında).dinlenince epey rahatlıyor agrıları.gecen hafta doktora tlf acıp sordugumuzda "normaldir,o bölgedeki kan akımı değişiyor sonuçta" dedi.testiste herhangi bi şişlik ya da dikiş yerinde enfeksiyon görünmüyor.sizce bu agrıların olması normalmidir,normalse daha ne kadar sürer acaba..! (kusura bakmayın belki sohbetin ortasında değişik bişey soruyorum ama ne yapayım cogumuzun eşi bu ameliyatı oldugundan aramızda deneyimli ve bilgisi olanlar vardır mutlaka)

geçmiş olsun ne kusuru asıl böyle bilgi alışverişi için var burası
benim bilgim yok bu konuda bilenler daha iyi cvp verir ama dediğin gibi şişlik enfeksiyon yoksa dahada 24 gün olduğuna göre ve eşinin işinin ağrı olmasından dolayı ağrıması normaldir bence dikkatli olsun eşin zaten ağır kaldırmak bu varikoselin bir numaralı düşmanı

kızlar zilhicce ayı başlıyormuş yarın annem dedi camide hocası demiş
ilk on gününde 1000 ihlas okuyanın dileği kabul olur diye
Allah razı olsun adacım

ehemmıyetı cok buyuk bende de bıkac bılgı var onları yazacagım belkı faydalanmak ısteyenler olur
ay senin kızını kim aldııı hani zorda kalırsam diye dediydimmm :60:

sen zaten boşuna ev almışsın alsaydın herüfü içgüveyi:)))

maşallah canımmmm :nazar::nazar::nazar:

kıs ne demişssin sen kafam karıştı en iyisi ben hergün çalışıyım :1:

kızım bugun calsıın dedım ozet olarak yanı :1:

yarın sabahkı atesıne bakarız yukselmezse yarın calısmazsınız ertesı gun sabah calısırsınız dıe dusunuyorum

slm kızlar kimse yokmu neeee
kızlar bugun yogundum canlarım sizleri çook seviyormmmm

kızlar zilhicce ayı başlıyormuş yarın annem dedi camide hocası demiş
ilk on gününde 1000 ihlas okuyanın dileği kabul olur diye

canım 10 gün içinde 1000 tane ihlas
ayrıca zilhicce ayının ilk 10 gününde yapılan ibadetlerinde sevabı ve bereketi çokmuş

herteLden: Van depremi,Zilhicce ayı ve Kurban

zilhicce nin ilk 10 günü kurban ve Van hakkında :68:

ılk defa duydum bu ayı deseem ayıp olurmu :(
rabbım ızın verırse orucunu tutmak ısterım
ama bu cumamı baslıormus zıhılce
rabbım mubarek zamnlarda herkesın gonlundekı muradını versın
lorkeme vede tum tedavıden cevp bekleyen beklemeyen tum arkadslarıma HAYIRLIYSAAAAAAAAA bır evlat nasp eylesınnnnnnn
hamıle btun arkadslarımında
bebeklerını hayırlısıylan kucaklarına almayı
dogum yapanlarada saglıklan ımanlan buyutup acılarını gostermemelerını nasp eylesınnnnnnnnnnnnnnn

AMİN..............

ılk defa duydum bu ayı deseem ayıp olurmu :(
rabbım ızın verırse orucunu tutmak ısterım
ama bu cumamı baslıormus zıhılce
rabbım mubarek zamnlarda herkesın gonlundekı muradını versın
lorkeme vede tum tedavıden cevp bekleyen beklemeyen tum arkadslarıma HAYIRLIYSAAAAAAAAA bır evlat nasp eylesınnnnnnn
hamıle btun arkadslarımında
bebeklerını hayırlısıylan kucaklarına almayı
dogum yapanlarada saglıklan ımanlan buyutup acılarını gostermemelerını nasp eylesınnnnnnnnnnnnnnn

AMİN..............
neden ayıp olsun esram
bılmemek degıl ogrenmemk ayıp
suan ogrendın
bıldıgı halde kayıtsız kalmak uygulamamk daha kotu bı durum mesela

Allah razı olsun duaların ıcın ...
senınde gonlundekı butun guzellıklerı nasıb etsın Rabbım

Lorke'm paylaşımın çosk güzelmiş ellerine yüreğine sağlık...

saolasın muesım ne demek
bıldıgım bı seylerı paylasmayı cok sevıyorum faydalı oluyorsa ne mutlu

ılk on gun ıcın herguy cekılen tesbıhlerde var onlarıda yazıcam ınsallah hergun
cekmek ısteyen olursa cekerız bırlıkte :42:

saolasın muesım ne demek
bıldıgım bı seylerı paylasmayı cok sevıyorum faydalı oluyorsa ne mutlu

ılk on gun ıcın herguy cekılen tesbıhlerde var onlarıda yazıcam ınsallah hergun
cekmek ısteyen olursa cekerız bırlıkte :42:

Sağol Lorke'm Allah razı olsun
Sevabına sende ortak ol inşallah...

Ufak bir dipnotta ben geçmek istiyorum
Adacım bugünde demişti zaten 1000 ihlas çok sevap diye.
Hiç olmadı sadece arife gününü oruçla geçirip ogünü 1000 ihlas okuyarak geçirirsek iyi olur.
Çok sevaptır.
Ve gusül abdesti almakta iyidir.
Ogün sular bile şifalıdır.

Sağol Lorke'm Allah razı olsun
Sevabına sende ortak ol inşallah...

Ufak bir dipnotta ben geçmek istiyorum
Adacım bugünde demişti zaten 1000 ihlas çok sevap diye.
Hiç olmadı sadece arife gününü oruçla geçirip ogünü 1000 ihlas okuyarak geçirirsek iyi olur.
Çok sevaptır.
Ve gusül abdesti almakta iyidir.
Ogün sular bile şifalıdır.

evet canım arife gününün özellikle ehemmiyeti çok fazla Allah razı olsun :34:

Back
X