Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
No Aşk No Dırdır, Only Şamata Only Gırgır. :
Temel 5. Kattaki balkonundan sendeleyip aşağı düşmüş.
Çevrede görenler hemen Temel in yanına koşmuşlar.
İçlerinden biri Temel e sormuş:

"Temel Ne oldu?"
...
Temel de etrafındaki meraklı meraklı insanlara hayratle bakarak cevap vermiş:

"Vallahi bilmeyrum, Bende şimdi geldim."

Merhaba kızlar ..
Hastaneden yeni geldim canlarım , Kris'in yazdıklarını gördüm ..
İnşallah korktukları başına gelmez .Çok üzülürüm yoksa :(
Allah'ım korusun onları ..

Kızlar benden de havadisler güzel , kan ve usg çok güzel çıktı ..
4 kasıma kadar lucrine aynen devam , 4 kasım sabahı kontrolüm var ve o gün puregona geçiyorum Allah'ın izni ile..
Bayrama denk gelmesin diye dr'lar lucrini 3-4 gün fazla kullanmamızı istediler ..Ben ve bir kaç kaç bayanı daha ..
Çokta iyi oldu , yumoşlar iyice baskılanır ve de bayrama denk gelmez transfer , çünkü bayramda hastanede yatmak istemiyordum ..
Transefde bir gece hastanede yatacağım çünkü..
Kızlar hesaplarımıza göre Rabbimden bir mani olmaz ise 13 kasım Opu , 18 kasım transfer :)Tabi bu varsayım , kesin değil ..
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun..

Son düzenleme:
Merhaba kızlar ..

4 kasıma kadar lucrine aynen devam , 4 kasım sabahı kontrolüm var ve o gün puregona geçiyorum Allah'ın izni ile..
Bayrama denk gelmesin diye dr'lar lucrini 3-4 gün fazla kullanmamızı istediler ..Ben ve bir kaç kaç bayanı daha ..
Çokta iyi oldu , yumoşlar iyice baskılanır ve de bayrama denk gelmez transfer , çünkü bayramda hastanede yatmak istemiyordum ..
Kızlar hesaplarımıza göre Rabbimden bir mani olmaz ise 13 kasım Opu , 18 kasım transfer :)Tabi bu varsayım , kesin değil ..
Bilgem çok sevindim canım ,geri sayım başlamış inşallah kasım 18 bebşin seninle bir ömür boyu:)))
cok kotuyuz esimin testis kanseri olmasindan supheleniyoruz yarin hastaneye gidiyoruz belli olacak nolur dua edin bize:(
canım kardeşim hiç üzülme ,böyle kötü şeyleride kendinize yakıştırmayın,eşimdede bundan 3 yada 4 sene önce testislerinin altında fındık büyüklüğünde bir kitle çıkmıştı ama sonra kendiliğinden gitti ,hiç bir şeyde çıkmadı,
inşallah hayır haberlerle geleceksiniz,
hbb babasız büyümeyecek lütfen eniştede metanetli olsun biraz,birbirinizden desteğinizi esirgemeyin,dualarımızdasınız
allaha emanet olun:)

Merhaba kızlar ..

bilgem anans yemeyi unutma cep telef ve bilgisayardan uzak dur transfer sonrası bak bunlar önemli tutunmayı engelliyor anans da tutunmayı tranfer öncesi ve sonrası bi kaç dilim

bilgem anans yemeyi unutma cep telef ve bilgisayardan uzak dur transfer sonrası bak bunlar önemli tutunmayı engelliyor anans da tutunmayı tranfer öncesi ve sonrası bi kaç dilim

Bilgem çok sevindim canım ,geri sayım başlamış inşallah kasım 18 bebşin seninle bir ömür boyu:)))

canım kardeşim hiç üzülme ,böyle kötü şeyleride kendinize yakıştırmayın,eşimdede bundan 3 yada 4 sene önce testislerinin altında fındık büyüklüğünde bir kitle çıkmıştı ama sonra kendiliğinden gitti ,hiç bir şeyde çıkmadı,
inşallah hayır haberlerle geleceksiniz,
hbb babasız büyümeyecek lütfen eniştede metanetli olsun biraz,birbirinizden desteğinizi esirgemeyin,dualarımızdasınız
allaha emanet olun:)

xeda ve yağmur'um sağolun kızlar ..
İnşallah hayırlısı olur canlarım ..

xeda kuzum transferden 1 hafta yada 10 gün önce ananas yemeye başlayacağım ..
Hayırlısı ile gelir inşallah bebeğim ..

xeda ve yağmur'um sağolun kızlar ..
İnşallah hayırlısı olur canlarım ..

xeda kuzum transferden 1 hafta yada 10 gün önce ananas yemeye başlayacağım ..
Hayırlısı ile gelir inşallah bebeğim ..

çok uzun geldi bilgee 10 günde 1 ve 2dilim biliyorsun değilmi canım ya hadi inş hayırlı haberlerle gel cep ve bilg uzak duruyorsun bebişinle gel inşşşşşş:38:

çok uzun geldi bilgee 10 günde 1 ve 2dilim biliyorsun değilmi canım ya hadi inş hayırlı haberlerle gel cep ve bilg uzak duruyorsun bebişinle gel inşşşşşş:38:

O zaman transferden 1-2 önce ve 1-2 sonra yiyeyim ..
Nasıl oluyor bilmiyorum ki, ilkinde yememiştim bişey ananas :)
Transferin ilk günü hastanede yatacağım , ertesi gün taburcu ..
Bilgisayar ve cep telefonunda uzak duracağım ama , ara sıra gelir haber veririm kk'ya ..
Bilgisayarı açamasam bile cepten gireirim :)

cok kotuyuz esimin testis kanseri olmasindan supheleniyoruz yarin hastaneye gidiyoruz belli olacak nolur dua edin bize:(

doktora gıtmeden hemen telas yapmasaydınız krısım ..

ınsalalh sonuclarda hıcbırsey cıkmamıstır ,guzel haberlerını bklıyorum.

Merhaba kızlar ..

ınsallah 18 kasımda bebegın senle olucak ..ben dogurucam senın göbegın dolucak ınsallah cok ınanıyorum buna

Bilgisayar ve cep telefonunda uzak duracağım ama , ara sıra gelir haber veririm kk'ya ..

canım benim her şey çok güzel olucak sende muradına erceksin allahın izniyle
bende transferden sonra 3 gün yedim bide kabak çekirdegi yedim rabbim yardımcın olsun

ınsallah 18 kasımda bebegın senle olucak ..ben dogurucam senın göbegın dolucak ınsallah cok ınanıyorum buna

sumakcım nasılsın maşallah göbüşü büyütmüşsün az kalmış doguma rabbim biavazda kurtarsın
papatya senle aramızda 4 gün var sen ronya melis ben kırklarımız karışıcak :)

allah korusun kriscimmm yaa bence durun hemen panik yapmayın çünkü varikosel ameliyatı olmuştu eşin değil mi,ondan kaynaklanabiliyor bu gibi şeyler.inşallah birşey çıkmayacak canım yaa

sumakcım nasılsın maşallah göbüşü büyütmüşsün az kalmış doguma rabbim biavazda kurtarsın
papatya senle aramızda 4 gün var sen ronya melis ben kırklarımız karışıcak :)

yok kuzum göstermiyo benimki utangaç çıktı cumartesi inşallah gösterir kontrolümüz var bakalım

tesekkur ederım cnaım az kaldı gercekten de ..amın hepımızı

cumartesı gosterır ınsalalh canım gonlunden ne gecıyorsa o olsun :)

bilgem transfer sonrası 4 gün yiyorsun tamammı canım çok da takılma rabbim isterse herşey sebeb :34: gelecek inş bebeişin

Son düzenleme:
Merhaba kızlar ..

hadı hayırlısıyla rabbım göbüşünü doldursun çok emek verdin çok çabaladın 18 kasımda sana bol bol dua edecem

krisim üzülme canım inşallah yoktur inanırmısın ben gecek ekg cektırdığimde ordaki hemsire makineyi tam oturtmamış doktor bana kalbe giden ana damarlardan biri tikanaık dedı sonra bır kalp hastanesine gittik doktor tekrar ekg çektive süratıma bakarak güldü :52::52::52:yanı burası türkiye her gittiğim doktor bize direk pat diye söyliyorlar tekrar geçmiş olsun inşallah korkulacak birşey yoktur

herkese merhabalar kızlaaaar.. bir kaç gündür giremedim arada bakıp çıktım misafirim vardı. ben bi geçmişe dalayım bakalım:)
lorkeeeee... sana bir sorum olacak özelden mesaj atsam bana bi cevap yazar mısın canım..

canım benim her şey çok güzel olucak sende muradına erceksin allahın izniyle
bende transferden sonra 3 gün yedim bide kabak çekirdegi yedim rabbim yardımcın olsun

bilgem transfer sonrası 4 gün yiyorsun tamammı canım çok da takılma rabbim isterse herşey sebeb :34: gelecek inş bebeişin

hadı hayırlısıyla rabbım göbüşünü doldursun çok emek verdin çok çabaladın 18 kasımda sana bol bol dua edecem

krisim üzülme canım inşallah yoktur inanırmısın ben gecek ekg cektırdığimde ordaki hemsire makineyi tam oturtmamış doktor bana kalbe giden ana damarlardan biri tikanaık dedı sonra bır kalp hastanesine gittik doktor tekrar ekg çektive süratıma bakarak güldü :52::52::52:yanı burası türkiye her gittiğim doktor bize direk pat diye söyliyorlar tekrar geçmiş olsun inşallah korkulacak birşey yoktur

Kızlar çok sağolun ..
18 kasım kesin değil ama aşağı yukarı öyledir dedik , kendi hesaplarımıza göre ..
3 gün önce 3 gün sonra fark etmez..
Yeterki sağlıcakla alayım kucağıma bebeğimi..
Manen çok yoruldum kızlar inanın , hele devlet hastanesinde yaptırmak inanın çok zor..
Özlede oturduğun yerde yaptırıyorsun , 1 saat bile durmuyorsun merkezde.
Ama burda sabah 8 akşam 4 resmen mesai harcanıyor , dr'u bekle , kanı bekle , usg sıraya gir ..
Rabbim bir daha düşürmesin .. İnşallah bu kez gelir kuzum ..
Rabbim duysun sesimizi..

bılgemm hadı hayırlıs olsun az cok bellı olmus zamanlama
bencede bayram sonrasına kalması ıyı olmus gıbı Rabbım gonlune gore versın ınsallah ...

huhu nabıyorsunzuj bayanlar pek sesszı bugun burası
ınsallah krısler guzel haberlerle doner bugun doktordan ben oyle ınanıyorum

bu arada ben evden cıktım bugun ama yan bloga gıttım sadece :27:

Back
X