Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
insan bazen kendi kendine de nazar degdiriyor ne zama cok begenerek bir kiyafet alip giysem ya ustune bi sey dokerim ya da bir yere takip yirtarim:1::1::1::1::nazar::nazar::nazar:
aynen ya bende cok degdırıyom
cok sevdıgım seylere hep bısey olur

kestik canim babamiz hemen kesti dogar dogmaz
bugun sadaka verdik hemen
dua ediyoruz bol bol
Allah kabul etsın canım
ınsallah ımtıhanlarınız azalsın
vay vay vay esraya da bak sen hamarat hanım
battanıylerı de sen mı ordun pekı

kris geçmiş olsun çok çok.. birşey çıkmamasına çok sevindim:)) gerçekten bu internet bazen bizi böle perişan edebiliyor. benim de smear testi vardı doktora gösteremedim önce. bir internetten araştırayım dedim sonuçta kronik servisit mevcuttur yazıyordu. bunu araştırınca rahim ağzı yarası olduğunu öğrendim o kadar üzüldüm ki bir bu eksikti diye.. hemen senaryoları yazdım rahim ağzı kanseri mi var ki ondan mı çocuk olmuyo ki diye kendi kendimi perişan ettim sonra dayanamayıp doktora gittim
hiç bişi yok temiz dedi inanmadım ama rahim ağzı yarası var diyor orada dedim
doktor güldü ama önemli eğil çok az dedi herkeste olabi,lecek kadar dedi
kanser bulgusuna rastlanmamış rahat ol dedi
yani anlayacağın boşu boşuna kendimi yiyip bitirmişim

esracım çok güzel olmuş battaniyelerin sağlıcakla kullansın inşallah yeğenlerin.
kime nasip kime kısmet derler belki de senin bebişine nasip oluverir birtanesi belli mi olur..

bilgemmm.. finale doğru koşuyorsun tatlım haydi bakalım göğüsle ipi.. dualarımız seninle rabbim yar ve yardımcın olsun..

lorke teşekkür ederim cevabın için tatlım.. ama galiba ben eşimi yarın göndereceğim dayanamıyorum napiiimmmm:)):52::52::52:

ya kızlar bu arada deli kızın sonucunu bilen var mı aşılaması ne oldu acaba... :51::51::51:

yaa bi de mavi kız hiç gelmiyo sanki, ne oldu acep...:52::52::52:

kris geçmiş olsun çok çok.. birşey çıkmamasına çok sevindim:)) gerçekten bu internet bazen bizi böle perişan edebiliyor. benim de smear testi vardı doktora gösteremedim önce. bir internetten araştırayım dedim sonuçta kronik servisit mevcuttur yazıyordu. bunu araştırınca rahim ağzı yarası olduğunu öğrendim o kadar üzüldüm ki bir bu eksikti diye.. hemen senaryoları yazdım rahim ağzı kanseri mi var ki ondan mı çocuk olmuyo ki diye kendi kendimi perişan ettim sonra dayanamayıp doktora gittim

esracım çok güzel olmuş battaniyelerin sağlıcakla kullansın inşallah yeğenlerin.
kime nasip kime kısmet derler belki de senin bebişine nasip oluverir birtanesi belli mi olur..

bilgemmm.. finale doğru koşuyorsun tatlım haydi bakalım göğüsle ipi.. dualarımız seninle rabbim yar ve yardımcın olsun..

lorke teşekkür ederim cevabın için tatlım.. ama galiba ben eşimi yarın göndereceğim dayanamıyorum napiiimmmm:)):52::52::52:

ya kızlar bu arada deli kızın sonucunu bilen var mı aşılaması ne oldu acaba... :51::51::51:

slm canim ansilsin..
deli kizin sonucunu bende merak ediyorum canim ya,,
maki kiz 10 gunlugune almanyaya gitmisti 1 kac gune gelir sanirim canim..

aynen ya bende cok degdırıyom
cok sevdıgım seylere hep bısey olur

Allah kabul etsın canım
ınsallah ımtıhanlarınız azalsın

vay vay vay esraya da bak sen hamarat hanım
battanıylerı de sen mı ordun pekı
ben ördüm tabıkı tatlm
3unude ben yaptım

aminnn canim inss..

cok guzel olmuslar canim ellerine sagilk:nazar::nazar:
ins bir gun kendi bebginede boyle islemek nasip olur:emir_bebek:

sagolun kızlar amın ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

slm canim ansilsin..
deli kizin sonucunu bende merak ediyorum canim ya,,
maki kiz 10 gunlugune almanyaya gitmisti 1 kac gune gelir sanirim canim..

iyidir gamzelim ne olsun sen nasılsın..
hım şimdi hatırladım mavi kızı iyi bakalım bişi olmasın da
valla deli kız da kayboldu ortalıktan acaba olumsuz mu sonuçlandı yoksa bize müjdeyi verirdi herhalde..
yarın benim için büyük gün eşim sperm örneği verecek allahım ak mı kara mı belli olacak yarın çok korkuyorum kötü çıkmasından ilk testteki gibi. bizim tedavi sürecimizi yarın ki test belirleyecek bugün ne yapsam acaba kahve yapiim bari gece yatmadan:)))

ceylannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

iyidir gamzelim ne olsun sen nasılsın..
hım şimdi hatırladım mavi kızı iyi bakalım bişi olmasın da
valla deli kız da kayboldu ortalıktan acaba olumsuz mu sonuçlandı yoksa bize müjdeyi verirdi herhalde..
yarın benim için büyük gün eşim sperm örneği verecek allahım ak mı kara mı belli olacak yarın çok korkuyorum kötü çıkmasından ilk testteki gibi. bizim tedavi sürecimizi yarın ki test belirleyecek bugün ne yapsam acaba kahve yapiim bari gece yatmadan:)))

dogru diyosun canim olumsuz olmus olabilir..
canim inss esinin sonuclari cok guzel cikar ins yaa..kotu cikarsada uzme kendini hersey olucagina variyo
..yap yap kahveyi bu gun bende yapicam kahve arada yapiyorum zaten hayirli bakalim..

guzel sonuclarla gel ins ALLAH yardimciniz olsun.

dogru diyosun canim olumsuz olmus olabilir..
canim inss esinin sonuclari cok guzel cikar ins yaa..kotu cikarsada uzme kendini hersey olucagina variyo
..yap yap kahveyi bu gun bende yapicam kahve arada yapiyorum zaten hayirli bakalim..

guzel sonuclarla gel ins ALLAH yardimciniz olsun.

sağolasın gamzelim.. valla ben kahvenin iyi geldiğini bilmiyordum ilk defa duydum bilseydim bol bol yapardm eşim çok sever kahveyi de.
bu arada hacca giden yakınlarının da haccını kabul etsiin rabbim.. inşallah size de bizlere de nasip etsin.. hayırlısıyla gidip gelsinler..

herkese merhabalar diycem ama kimse yokkkkk:)
krissss geçmiş olsun hayatımmmm...
hiçbirimizi Rabbim korktuklarımızla sınamasın.....

ben ördüm tabıkı tatlm
3unude ben yaptım

sagolun kızlar amın ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
vay vay vay esrayada bak sen
bızde kursa gıdıyoz bosuna
presedı ben dolapta saklıordum sımdı sıcaklar bırınce cıkardım
sorun olurmu sızce ?

yoo sorun olmaz ben yazında buzdolabına koymadım zaten
ole yazmıyodu sankı ustunde

ekıntosum selam nasılsınnnn :3:

oluyorsun yani:))))))))))))
bilgecim transferinde 1 gece hastanede mi yatcaksın?şaşırdım niye öyle birşey olacak,seninle ilgili özel bir durum mu?

ne oldu canım hasta mı oluyordun?
Yok Ekintos'um bugün hastanede koş oraya koş buraya yoruldum biraz ..
Ondan sanırsam , birde öğlen yemeği yiğemedim bir fırsatını bulup, açlıktanda olabilir , eve gelip yiğince geçti :)
ıyı valla ccok sukur kardesımle esı gelecek yarın
sımdı de kardesımle oyun oynuyoruz netten
sen nasılsın

ıyı olmana sevındım cok sukur bılgemm
Çok şükürrrr :)
oluyorsun yani:))))))))))))
bilgecim transferinde 1 gece hastanede mi yatcaksın?şaşırdım niye öyle birşey olacak,seninle ilgili özel bir durum mu?

Ekintos'um evet 1 gece hastanede yatacağım ..
Hastanenin prosedürü , herkese uygulanıyor ..

Back
X