Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlarr nasılsınız dünden beri yoktum annemdeydim esila inşallah güzel haberlerle gelir gamzelim msj kutumu boşalttım canım
esraamm napıyosun kuzum senin battaniyelerini sevsinler:1::1::1::1:

Son düzenleme:
naber fıstıklar:))))))))))))))))))))))
iyim canims en ansilsin oglusun nasil...
slm kızlarr nasılsınız dünden beri yoktum annemdeydim esila inşallah güzel haberlerle gelir gamzelim msj kutumu boşalttım canım
esraamm napıyosun kuzum senin battaniyelerini sevsinler:1::1::1::1:

slm canimm nasilsin dun seni cok bekledimm ne yaptin annende:26:

yani simdi dun ki calasmalar bosa gitmedi dimi yaa ay eb hic bisey bilmiyorum ya catlayincami calisir catlamadan mi calisir hic bir fikrim yok :26::26:

canım en iyisi çatlama olduktan bir gece önce çalışma yada çatlama olduğu günün sabahı yumurta en fazla 24 saat canlı kalıyor günkü. Spermde ilişki olduktan 10-11 saat sonra ulaşıyor çatlamadan 1gece önce yaparsan 10 saate ulaştığını düşünürsen gece 11 de çalışma olsa sabah 9 da ulaşır spermler o aradada yumurta çatlamışsa büyük buluşma gerçekleşir. Yada sabah çalışma olur yumurta tüplerde ilerlerken sipermciklerde ulaşır ve yine büyük buluşma olur :) açık oldumu canım

iyim canims en ansilsin oglusun nasil...

iyilik canım bir bakıyım dedim size,ne katnatıyorsunuz diye:)
iyi yapmisin canim benim derdim atessle..
canım en iyisi çatlama olduktan bir gece önce çalışma yada çatlama olduğu günün sabahı yumurta en fazla 24 saat canlı kalıyor günkü. Spermde ilişki olduktan 10-11 saat sonra ulaşıyor çatlamadan 1gece önce yaparsan 10 saate ulaştığını düşünürsen gece 11 de çalışma olsa sabah 9 da ulaşır spermler o aradada yumurta çatlamışsa büyük buluşma gerçekleşir. Yada sabah çalışma olur yumurta tüplerde ilerlerken sipermciklerde ulaşır ve yine büyük buluşma olur :) açık oldumu canım

oldu cok guzel oldu ya cok tsk ederim canim verdigin bilgiler icin..bu ay olmassa diger ay cok isime yaricak sagol..

ceylanım niye keyfin yok canımın içiiiiiiiii

esranın battaniyeleri gördünmü
hala bana hangisinden istediğimi sormadı :23:

Back
X