- Konu Sahibi boncukboncuk
- #93.481
Merhaba ben aranıza yeni katıldım,merakımı mazur görürseniz bir şey sorabilir miyim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
presedlerın omru ne kadar
kac aylık ?
kullanım tarıhlerı :26:
Merhaba ben aranıza yeni katıldım,merakımı mazur görürseniz bir şey sorabilir miyim?
hakkaten gözyaşıı sanki bizim yüz milyonlarca var:)
olsun uğraşıyoz işte her ay yumurtlama günlerini kaçırmadan çalış canım Allah büyük
üzerine bak canım yazması lazım..
Ben yine acıkmaya başladım
![]()
sımdı bulmam ımkansız
sölemesı ayıp kullandıktan sonra nereye fırlattıysak heyecanlan
sabah artk bakarım
Ben yine acıkmaya başladım
![]()
kız daha yeni aldım 2012 mi 13 mü neydi son kullanma tarihi aa ama yanında 2 tane erken gebelik testi yollamışlardı onlarınki 12. ayda son yarın birini yapsammı napsamyedin beni sen yaa tembel diye kullanmamış hiç çatlamıyacakmıydı
keşke yine 19 20 günlerde kullansaydın
son kullanım tarihi geçmeden kullan istersen heee
haa bizde zaten hep kız olsun isteriz hayırlısıyla benim için daha iyi olurben erkek senın kız olursa cakısabılır
erkek gec
kız erken dogar yha![]()
patates kızartmanı mayonez ketcap cola
cıg kofte
ıskender
hummus
suzme yogurt
yas pasta
kunefe
etlı tava mıs gıbıııııııııııııııııııııııııııııııııı
sucuklu yumurtaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sımdı bulmam ımkansız
sölemesı ayıp kullandıktan sonra nereye fırlattıysak heyecanlan
sabah artk bakarım
ciddimisin bize dr cok umutsuz konusunca bu zamanlarda hic hamile kalma beklentisine girmiyorum Allaha sukur durumumdan sikayet etmiyorum daha kotu de olabilirdi iste her sey Rabbimin iznine bakiyor
o an dakıkaları sabredemıoz :)kım beklıcek
harbemi gidiyosunuz canım hem kullandıktan sonra bi 15 dk sabret bayan libido :))))))
yaslı bunyelerde gostermıs oldugu farksen şunu yatmadan hemen önce içsene ben hep öyle yapıyorum
şimdiye kadarda acıktırmadı beni hiç acaba bendemi bir tuhaflık var :44:
kız daha yeni aldım 2012 mi 13 mü neydi son kullanma tarihi aa ama yanında 2 tane erken gebelik testi yollamışlardı onlarınki 12. ayda son yarın birini yapsammı napsam
haa bizde zaten hep kız olsun isteriz hayırlısıyla benim için daha iyi olur![]()
patates kızartmanı mayonez ketcap cola
cıg kofte
ıskender
hummus
suzme yogurt
yas pasta
kunefe
etlı tava mıs gıbıııııııııııııııııııııııııııııııııı
sucuklu yumurtaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evet kan dökmeyelim kızlar 9 ay lütfen gelin sıhhıyede miting yapalım[SUP][/SUP]su yandakı orkıd reklamına ınat adet olmayasım var
gıcık kapıorum onun gosterımınden
sızede yasak koyuyorum bu ay kan yok![]()
sağol canım açç iyi ce iştahımı ohhh
![]()