Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gunaydın kızlar
erken geldım bu sefer ama opucuk falan yokmus bakıyorum da
suan hazırlnaıp kalkmam lazım orgu kursu ıcın ama hıc gıdesım yok sanırım 1-2 hafta daha gıdıp sonra sallıcam gıbı gorunuyor
bugun yıne gıdeyım yenı bıseyler ogreneyım de bakarız bakalım sonra

operım sızlerı hayırlı gunler herkese

gece keske gelseydım de ekın benı de kahvaltıya cagırsaydı :19:

sen iyi alıştın bu halvet işine :))
uçlarının ağrıması hayra alamet
benim ilk defa hamile kaldığım ay ağrımıştı uçları
kasıklarımdada batmalar oluyordu
kalça ağrısı bence gökdelen dikmekten :))
inşallah yarını atlat bakalım

esprisine akşam hadi dediydim baktım peçeteyi almış geliyo 3. için:1::1::1::1:
nisandı derken hamile degilkenmiydi taaa yoksa oldumu hamişlikte :17::17::17:
bizimkide bi kaliteli bi kaliteli sorma:1::1::1:

ayyy kızlar ne alemsiniz,güldüm ölmekten...
ceylan maşallahhhh....ne yedirip içiriyon adama............

lorkecim günaydın

anladım canım yanlıs aklımda kaldı demekkı
ıstanbulda zeynep kamılde tup bebek yaptıran bırılerını arıyorum da

:nazar::nazar::nazar: ceylan masallah atesın cok heyecan verıcı hakkaten
ınsallah bızı yanıltmaz uzmez mujdelı haber gelır sonucunda

valla hangı hastaneden aldın bılmıyorum ama ınfertılıte klınıgı olan bı hastaneden randevu alsan 5 dk gorunse bıle uzunca ılgılenıyolar acıkcası ben sımdılık memnunum yanı
sızın tarafta sanırım suleymanıye kadın dogum hastanesı var oranın ınfertılıtesı olabılır
bıde ekın ozelde hormon tetsı vs gereksız yere cok para
ben devlete gıdıom heray yaptırıom nerdeyse elım cebıme gıtmeden cıkıyoırum cok keyıflı oluyo valla

hosbuldum canım benım ..
cok sukur daha ıyı bıraktım herseyı herkesı

Allah hayırlısını versın hayırlı bereketle kazancı olacagı bır ısse nasıb etsın ınsallah

cızgının yerı zaten kesık kesık yanı emın degıl
erken cızmıs ama sonradan ates durumuna gore cızgının yerı degısıyor zaten
sen calısmalarını aksatmadan yap yeterkı

Lorkeciğim su1838 diye br arkadaşımız var ya ismini yalnış yazmadıysam o zeynep kamilde tüp bebek raporu çıkardı orda tüp yaotıracak onla konuşabilirsin.

herkese günaydın...
kızlar benim yeni test elimde bildiğiniz gibi bizim ameliyattan önce sayımız 6 milyon 700 dü ve hareket sıfırdı ileri ve yavaş hiç yoktu sadece yerinde hareket vardı oda %16.4 tü ama ameliyattan 5 ay sonraki testimiz biraz yükselmiş nolur yorum yapın kızlar nasıl iyimi umutlanayımmı testi yazıyorum
sperm konsantrasyonu 18 M/ml
hareketlilik (a+b+c) %55,6
hızlı ileri hareketlilik (a) %7,2
yavaş ileri hareketlilik(b) %25,6
yerinde hareketlilik (c) %22,8
hareketsizlik (d) %44,4
normal morfoloji (who kriterleri) % 27,7
hareketli sperm sayısı 10 M/ml
hızlı ileri hareketli (a) 1,3 M/ml
yavaş ileri hareketli (b) 4,6 M/ml
fonksiyonel sperm sayısı 2,9 M/ml
hız 7 mic/sn

sperm motilite indeksi 26
total sperm 72 M/Ejac
hareketli sperm (a+b+c) 40 M/Ejac
ileri hareketli(a+b) 23,6 M/Ejac
lokosit konsantrasyonu 1-2 adet/alan
SPERMİYOGRAM MİKROSKOPİSİ ''SPERM SAYISI VE HAREKETLERİ DÜŞÜK''
KIZLAR ÇOK DETAYLI OLDU AMA BEN BUNDAN BİŞEY ANLAMDAIM NOLUR YORUMLARINIZA İHTİYACIM VAR SEVİNMELİMİYİM BU SONUCA GÖRE HALA SPERM SAYISI HAREKETLERİ DÜŞÜK YAZIYO YA :26:

canım gözün aydın
çok sevindim
en kısa zamandada bebeğinede kavuş inşallah...

Bilgemmm+, antalya2011, gokcen44, Maviikizz, xeda, lorkee

herkese tunaydınnnnnnnnnnn

BILGEM nasıl gıdıor bebek nasıl.yesın onu esra teyzesı

ANTALYAAAA sen nasısın canım nasıl gıdıor

LORKEM :):16::16::16::16::16:

ekın MSALLAH yumosuna nasıl buyuttun kız okdar yumurtayı :)

KARDEN cok sevındım degerlerınız artmasına

XEDA esımden dolayı bılıorum oda cok cektı senın gıbı 1 haftadan fazla hemde gecmıs olsun

UMUD ya ben sımdı gordum cok gecmıs olsun cok uzuldum :(

GOKCEN VE mvıkız sızler nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

çok sağolun kızlar allah razı olsun

herkese günaydın...
kızlar benim yeni test elimde bildiğiniz gibi bizim ameliyattan önce sayımız 6 milyon 700 dü ve hareket sıfırdı ileri ve yavaş hiç yoktu sadece yerinde hareket vardı oda %16.4 tü ama ameliyattan 5 ay sonraki testimiz biraz yükselmiş nolur yorum yapın kızlar nasıl iyimi umutlanayımmı testi yazıyorum
hareketsizlik (d) %44,4
hız 7 mic/sn

total sperm 72 M/Ejac
KIZLAR ÇOK DETAYLI OLDU AMA BEN BUNDAN BİŞEY ANLAMDAIM NOLUR YORUMLARINIZA İHTİYACIM VAR SEVİNMELİMİYİM BU SONUCA GÖRE HALA SPERM SAYISI HAREKETLERİ DÜŞÜK YAZIYO YA :26:

canım ilk testinize göre bence çok güzel artmış.ne yapıyorsan böyle devam et bence.doğru yoldasın.ameliyatta başarılı olmuş sizde bence.
sayınız 18 milyon olmuş.ileri ve yavaş hareketli sperminiz de 100 sperm içinde toplamı 32 tane....
burda daha kötü değerlerle hamile kalanlar var..
sayyı artırıp şansını artıracaksın
morfolojinizden bişey anlamadım ama

herkese günaydın...
hareketsizlik (d) %44,4
hız 7 mic/sn

total sperm 72 M/Ejac

Canım bence çok güzel gerçekten. sayı 6 milyondan 18 milyona yükselmiş. bu çok iyi bir değer maşallah. İleri hareketlilik o demişsin. %34 hatat yerinde ile birlikte % 55 olmuş buda çok güzel sizin değerler hem sayıda hem harekettilikte nerdeyse 3 kat artmış. Bence tedaviniz çok iyi sonuç vermiş maşallah. neler yaptınzı biraz anlatsana.

canım ilk testinize göre bence çok güzel artmış.ne yapıyorsan böyle devam et bence.doğru yoldasın.ameliyatta başarılı olmuş sizde bence.
sayınız 18 milyon olmuş.ileri ve yavaş hareketli sperminiz de 100 sperm içinde toplamı 32 tane....
burda daha kötü değerlerle hamile kalanlar var..
sayyı artırıp şansını artıracaksın
morfolojinizden bişey anlamadım ama

çok sağol canım benim ameliyattan sonra 1 buçuk ay felan klomen evicap kullandı eşim ama hamile kalınca bıraktı bidahada başlamadı keçi boynuzu pekmezi ve arı sütü bal polen kulanıyor arar ara başkada bişey yapmadık ama başlıyacağım ben bide bu reglimde takip yaptırmayı düşünüyorum ne dersin faydalı olurmu bu sayıyla olurmu morfolojiyi sormuşsun canım valla böyle yazıyo bende bişey anlamadım % 27,7 yazıyo karşısındada normal değerler 30 -100 olmalı yazıyo :34:

MAVİLİM ayy çok sağol canım yorumlarınız beni çok sevindirdi hadi hayırlısı bakalım canım az öncede yazdığım gibi ameliyattan sonra 1 buçuk ay kadar klomen ve evicap kullandık dr yazmıştı ben hamile kalınca eşim bıraktı ameliyatın üzerinden 5 ay geçti bidahada kullanmadı 3 buçuk aydır ama arı sütü bal polen kullanıyo ara ara hergün çerez yiyo bide fıstık yiyo bol bol okadar başkada bişey yapmadık ama bol bol dua ettik bence duanın faydası çok sürekli kuran okudum rabbime yalvardım bi kez daha hayal kırıklığı yaşatma diye rabbimin hikmeti inşallah tez zamanda sendende güzel haberler duyarız tatlım

Son düzenleyen: Moderatör:
MAVİLİM ayy çok sağol canım yorumlarınız beni çok sevindirdi hadi hayırlısı bakalım canım az öncede yazdığım gibi ameliyattan sonra 1 buçuk ay kadar klomen ve evicap kullandık dr yazmıştı ben hamile kalınca eşim bıraktı ameliyatın üzerinden 5 ay geçti bidahada kullanmadı 3 buçuk aydır ama arı sütü bal polen kullanıyo ara ara hergün çerez yiyo bide fıstık yiyo bol bol okadar başkada bişey yapmadık ama bol bol dua ettik bence duanın faydası çok sürekli kuran okudum rabbime yalvardım bi kez daha hayal kırıklığı yaşatma diye rabbimin hikmeti inşallah tez zamanda sendende güzel haberler duyarız tatlım

Ahhh Ahh canım inşallah. Bizde test yaptıracaz eşime , inşallah artmıştır. Allahım inşallah buna çok ihtiyacım var. olumsuz bişey olursa biliyosunuz benim koca hiçbişey içmez :( benimde böyle bir morale ihtiyacım var. bide ben perşembe günü histerskopi ile polipimden kurtulacam inşallah. bizde artık bişeyler yapma kararı aldık çok şükür. eşim test versinde doktorada gidecek inşallah. (fikri değişmesz inşallah.)

çok sağol canım benim ameliyattan sonra 1 buçuk ay felan klomen evicap kullandı eşim ama hamile kalınca bıraktı bidahada başlamadı keçi boynuzu pekmezi ve arı sütü bal polen kulanıyor arar ara başkada bişey yapmadık ama başlıyacağım ben bide bu reglimde takip yaptırmayı düşünüyorum ne dersin faydalı olurmu bu sayıyla olurmu morfolojiyi sormuşsun canım valla böyle yazıyo bende bişey anlamadım % 27,7 yazıyo karşısındada normal değerler 30 -100 olmalı yazıyo :34:

takipten olumlu sonuç alanlar oluyor yaptırabilirsin...
ben şu arısütününe çok inanıyorum çok mucizevi birşey...
eğer imkanlar müsaitse proxseedede başlayın sayıyı artırıp şansınızı yükseltin bence..

morfoloji şöyle o zaman 100 tane spermin 27 tanesinin şekli düzgün buda süper bişey:)

Ahhh Ahh canım inşallah. Bizde test yaptıracaz eşime , inşallah artmıştır. Allahım inşallah buna çok ihtiyacım var. olumsuz bişey olursa biliyosunuz benim koca hiçbişey içmez :( benimde böyle bir morale ihtiyacım var. bide ben perşembe günü histerskopi ile polipimden kurtulacam inşallah. bizde artık bişeyler yapma kararı aldık çok şükür. eşim test versinde doktorada gidecek inşallah. (fikri değişmesz inşallah.)

canım hep olumlu şeylerden bahset ona iyi olacak de bizleri anlat onuda heveslendir yapılan hiç bişey boşa gitmiyomuş ben bunu öğrendim kalbinide ferah tut bizde korka korka bu zamana bıraktık 3. ayda yapılacak testi hep elimiz yüreğimizdeydi ama çok şükür rabbim korktuğumuza uğratmadı inşallah sende güzel sonuçlar alıcaksın dualarımdasın tatlım bak sende polipten kırtulacaksın inşallah güzel adımlar atıyorsun rabbim emeğinizin karşılığını versin inşallah sen yeterki umudunu kaybetme alıcaksın karşılığını :34:

bu hiçbirşey içmeyen kocalarıda anlamıyorum...
bu işin yolu bunları yemekten içmekten düzenli testleri yaptırmaktan geçiyor...

takipten olumlu sonuç alanlar oluyor yaptırabilirsin...
ben şu arısütününe çok inanıyorum çok mucizevi birşey...
eğer imkanlar müsaitse proxseedede başlayın sayıyı artırıp şansınızı yükseltin bence..

morfoloji şöyle o zaman 100 tane spermin 27 tanesinin şekli düzgün buda süper bişey:)

ağzından bal damlıyo ya canım benim bu moralle belkide bu ay kendiliğinden hamile kalırım ne dersin tedaviye bile gerek kalmaz :1: arı sütü gerçektende çok güzel bişey canım ben internetten almıştım seda diye bi bayanla irtibat kurmuştum sağolsun o yönlendirdi beni çokta yardımcı oldu rabbim onunda ne muradı varsa versin ve sizlerinde çünkü sizleri tanıdıktan sonra tedaviye başladık ve sonucunu aldık bi ömür dualarımda olucaksın rabbim elinizi attığınız bütün işleri kolaylaştırsın inşallah

Back
X