Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kizlarrrrrrr bu yogunlugu ilk gorunce sasiridm ama hepimizin bekledigi guzel bir haber varmis...

insss hamissindirrrrrrrrrrr ceylanimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

:49::49::49::49::49:

amin ınsallah xedaa
esının ıs gorusmesı bugunmuydu nası gecmıs

lorkem babana geçmiş olsun allah hayırlı uzun ömür versin
eşim iş görüşmesine gitti müdürle görüşmüş yarın tekrarrr gidicekkk ayy inş ceylanın hamiş haberlerini alırız benim eşim işe girer bilgem hamile olur çakır dan haberler gelirrr dualarımızı kabul et yarap

keısnlıkle ole hala eskı hallerı gıbı dusunuyolar bıde babam duramaz yanı hastanede bıle kac kere kalktı hemsıre kızdı en son
hayırlısı bakalım
bende ne olsun 1 haftam var gunumu beklıyorum gelırse yıne aynı kırmızılar sonrasında tup bebek ıcın rapor olayalrına gırısıcem sanrıım
sen ne alemdesın
durgunsun bu aralar sanırım aktıf yaptıgın bısey yok gıbı tedavı adına

yok canim sadece esim vitaminleri kullaniyor duzenli bir sekilde ben hic bise yapmadim yapmiyorumda bi rahatlik geldi galiba kasmiyorumda...
bende bi kadindogumcuya gitsem diyorum hayirlisi artik

lorkem babana geçmiş olsun allah hayırlı uzun ömür versin
eşim iş görüşmesine gitti müdürle görüşmüş yarın tekrarrr gidicekkk ayy inş ceylanın hamiş haberlerini alırız benim eşim işe girer bilgem hamile olur çakır dan haberler gelirrr dualarımızı kabul et yarap

saolasın xedacım
ınsallah esın ıcın hayırlısı olur bakalım

yok canim sadece esim vitaminleri kullaniyor duzenli bir sekilde ben hic bise yapmadim yapmiyorumda bi rahatlik geldi galiba kasmiyorumda...
bende bi kadindogumcuya gitsem diyorum hayirlisi artik

umud bi sadaka çıkardınmı arkadaşım sadaka belaları def eder son yaşadıgın olayı bir daha hiç yaşama inş benim arkadaşım helal kazanmak için sabahlara kadar çalışıyor öküzün biride gelip hazıra konuyorrrrrrrrrrrr:47:

Merhaba kizlar,gecmisi okuyunca bende cok heyecanlandim.
Guzel haberlerle gelsin insallah ceylan.
Kizlar hastaneye gittim bugun bebisim iyice tutunsun diye catlatma ignesi vuruldum,kac gunde cikar kandan etkisi bilen var mi?
Cmt 10.gunum ve evde test yapmayi dusunuyodum,cmt ye kandan etkisi cikmaz mi?

ben şimdi çıkıyom eşime talimat verdim takip et diye yoksa yarına kadar çatlarım, forumu bir erkek takip ediyor haberiniz ola..

Kizlar hastaneye gittim bugun bebisim iyice tutunsun diye catlatma ignesi vuruldum,kac gunde cikar kandan etkisi bilen var mi?

merhaba bılgemm demekkı catlatmayı sonradan o yuzden vuruyolarmıs
esıla da demıstı ya 3 tane pregnıyl yaptılar bende anlama verememıstım
cok ıyı bunu dusunmelerı

etksıı 12 gunu bulabılıyo canım kısının vucuduna gore degısıyo sanırım
sabredebılırsen bence 12. gunu bekle en guzelı olur
beklemek zor emınım ama ınsallah sabrının sonucu guzel olacak

anlamadığım çatlatma iğnesini niye vurunuyorsun bilgemmmm tutunmayımı etkiliyorrrrrrr:26: sabr et canımmmm az kalmışşşşşşş

Neeee oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bu süper yaşasın Allahım sana şükürler olsun hcg 90 bu süper ceylannnnnnnnnnnnn. Canım ya nasıl mutlu oldum bir bilsen

anlamadığım çatlatma iğnesini niye vurunuyorsun bilgemmmm tutunmayımı etkiliyorrrrrrr:26: sabr et canımmmm az kalmışşşşşşş

Back
X