- Konu Sahibi boncukboncuk
- #99.361
kızlarr beta hcg 93,87![]()
ceylan yaaaa coook sevındım valla tuylerım dıken dıken oldu

Allahım ınsallah hayırlısıyla tamamına erddırsın saglıkla gecısn 9 ayın ı nsallah cnaım yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy var dimi kızlar yaa ignenin etkisi degildir dimiii
bakan kişi hemen arada bi deger kadın dogumcu baksın dedi eşim arabadaydı onu çagırdım ben sonucu görünce doktordan kulaklarıyla duysun diye oda arada dedi salak yaa
ordan başka bi hastaneye gittim eşim resmiydi başka yerin sonucuna bakmazlar normalde resmi olunca baktılar gözün aydın pozitif dedii yarın kadın doguma gel doktoruna göster dedi
ama var dimi kızlar yaaa
tutamıyorum kendimi aglıyorum süreklii![]()
ayyy var dimi kızlar yaa ignenin etkisi degildir dimiii
bakan kişi hemen arada bi deger kadın dogumcu baksın dedi eşim arabadaydı onu çagırdım ben sonucu görünce doktordan kulaklarıyla duysun diye oda arada dedi salak yaa
ordan başka bi hastaneye gittim eşim resmiydi başka yerin sonucuna bakmazlar normalde resmi olunca baktılar gözün aydın pozitif dedii yarın kadın doguma gel doktoruna göster dedi
ama var dimi kızlar yaaa
tutamıyorum kendimi aglıyorum süreklii![]()
Ayyyyyy çok sevindimmmm yupppii, değerinde çooook güzel , hadi hayırlı olsun ceylanım ..kızlarr beta hcg 93,87![]()
Evet Lorke'm bebek sıkıca tutunsun diye , ben ovitrelle kulladım ama hemşireye sordum 2-3 güne geçer dedi ama bide size sorayım dedim ..merhaba bılgemm demekkı catlatmayı sonradan o yuzden vuruyolarmıs
esıla da demıstı ya 3 tane pregnıyl yaptılar bende anlama verememıstım
cok ıyı bunu dusunmelerı
etksıı 12 gunu bulabılıyo canım kısının vucuduna gore degısıyo sanırım
sabredebılırsen bence 12. gunu bekle en guzelı olur
beklemek zor emınım ama ınsallah sabrının sonucu guzel olacak
anlamadığım çatlatma iğnesini niye vurunuyorsun bilgemmmm tutunmayımı etkiliyorrrrrrr:26: sabr et canımmmm az kalmışşşşşşş
Gölzeirm doldu kızlar şu anda ağlıyorum.Rabbim tüm arkadaşlarıma yaşatsın bu duyguyu. Çok mutluyum.