Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ekintos, sizin hikayeniz nedir? sen de mutlu sona ulaşmışsın. hamile kaldığın ay erken hamilelik belirtilerin oldu mu? bebğiniz doğal yolla mı geldi? bana da umut olur musun? sizde mi kaan hocanın hastasısınız? nerde oturuyorsunuz?

ekintos, sizin hikayeniz nedir? sen de mutlu sona ulaşmışsın. hamile kaldığın ay erken hamilelik belirtilerin oldu mu? bebğiniz doğal yolla mı geldi? bana da umut olur musun? sizde mi kaan hocanın hastasısınız? nerde oturuyorsunuz?

canım benim erken gebelik belirtim falan olmadı...adetim gecikti...birde ilişki sırasında çok canım yanıyordu...
bebek doğal yolla oldu.
kaan hoca ile yeni tedaviye başlamıştık.1 ay klomen kullanıp iğneye yeni geçmiştik daha

meraba sizleri sürekli takip ediyorum iyi haberler gelince çok seviniyorum bizim problemimizde sizlerinki gibi 8 yıllık evliyim dua listenize beni katarsanız çok sevinirim herkesin bi gün umuduna kavuşması dilegiyle benimde dualarım sizinle :emir_bebek::emir_bebek:

kızlar beni de listenize alır mısınız? sıradaki hamişlerden biri de ben olmak istiyorum. inş bu topiktekiler hepimiz en kısa zamnda mutlu sona erişriz. hepimiz için dua ediyorum.yılbaşına kadar sizlerden mutlu haberler almak istiyorum. hadi birbirimizi sevindirelim

ceylan tebrik ederim ALLAHIM tamamına erdirsin İNŞALLAH

bizede anlatırmısın neler yaptınız ne klllandınız hatırladıgım kadarıyla eşin varikosel amalyatı olmuştu vitamin falan kullandınız mı

Son düzenleme:
kızlar beni de listenize alır mısınız? sıradaki hamişlerden biri de ben olmak istiyorum. inş bu topiktekiler hepimiz en kısa zamnda mutlu sona erişriz. hepimiz için dua ediyorum.yılbaşına kadar sizlerden mutlu haberler almak istiyorum. hadi birbirimizi sevindirelim

canım topiğe devamlı gelmen yeterli...
dua olarak meryem suresi okunuyordu en son .cuma günü son.

listeye girip sonra uğramayan arkadaşları siliyoruz...

birde duanın listesi yok.okuyan okuduğunu haber veriyor ekin 79a

ceylannnnnnnnnnn yavrummmm çok sevindim ben bu haberi bügun bekliyordum . Akşam annemlere yemek yapıyorum tel ocağın yanında gözüm onda. veeeeeeeee bi msjjjjjjjj esraaaaaa: ceylan hamileeeeee çokkkk mutlu oldum canım.
Sağlıkla kucakladığın günlere inşallahhhhhh

canıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm
ayyyyy inanamıyorum ceylan yaaaaaa
maşallah maşallah diyorum sana:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bu süper bir haber sevinçten havalara uçtum okuyunca o kadar sevindim ki anlatamam
gerçekten sürpriz oldu
canım benim yaaaa
hayırlı uğurlu olsun
rabbim sağlıcakal kucağına almayı da nasip etsin inşallah

ya bunun hikmeti nedir acaba ceylanım çatlatma iğnesi mi pressed mi yaa..
hemen ben de yapacağım bunları:))))))
bir de sen bu ay iyi çalışmıştın maaşallah
bol ilşki işe yaradı desene
maşallah maşallah maşallahh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bizlere de dua et...

ceylannnnnnnnnnn yavrummmm çok sevindim ben bu haberi bügun bekliyordum . Akşam annemlere yemek yapıyorum tel ocağın yanında gözüm onda. veeeeeeeee bi msjjjjjjjj esraaaaaa: ceylan hamileeeeee çokkkk mutlu oldum canım.
Sağlıkla kucakladığın günlere inşallahhhhhh

tam bugünü buldu kız misafirlerin.
o anki kızların sevincini görücektin.
ceytlan hepimizi kalpten götürücekti.
çooooooook sevindik çoook.

canım topiğe devamlı gelmen yeterli...
dua olarak meryem suresi okunuyordu en son .cuma günü son.

listeye girip sonra uğramayan arkadaşları siliyoruz...

birde duanın listesi yok.okuyan okuduğunu haber veriyor ekin 79a

canım bu haftaki dua listesinde ben de varım zaten.10 tane meryem suresini okuyacağım inş. cumaya kadar. bitirince haber veririm. benim kastettiğim diğer liste hamile kalanların listesiydi.:1:

topiği takip ediyorum.genelde akşamları girebiliyorum.gündüzleri işteyim çünkü. ama bir günde o kadar fazla sayfa oluyorki geçmişi bitirmem mümkün değil. akşamları okuyabildiğim kadar okuyorum.

canım bu haftaki dua listesinde ben de varım zaten.10 tane meryem suresini okuyacağım inş. cumaya kadar. bitirince haber veririm. benim kastettiğim diğer liste hamile kalanların listesiydi.:1:

topiği takip ediyorum.genelde akşamları girebiliyorum.gündüzleri işteyim çünkü. ama bir günde o kadar fazla sayfa oluyorki geçmişi bitirmem mümkün değil. akşamları okuyabildiğim kadar okuyorum.

hııııııııııııı.o konu beni aşarrrrrrrrrrrrrr:))

Back
X