Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ceylan cok yenı hamılesın
bana bugun cok dua et emı
cunku buna psıkolojıkmen cok ıhtıyacım var
neden bılmıorum
uzun suredır ıyıydım
ama brkac gundur hc ıı deılım
dun esıme ıcımden gecenlerı söledım
oda uzuldu :(
off sanada bunları yazmak ıstemıorum aslında
en mutlu zamanında
:30::30::30::30::30::30::30:

doktora ne zamn gıdeceksın
3.5 yıl sonra bu zamanaymıs melegının vaktı
gece cok dua ettım
saglıklan kucagına al dıye:nazar::nazar::nazar::nazar:

muharrem ıle ramazan :1:

etmezmiyim aşkıımm hemde ikiz olsun diye diyorum fizigin benimkindende beter olsun diyorum :33::33::33::33:
bu işin şakası tabi ediyorum aşkım hepinize hele yatakta sürekli allahım çok şükür allahım onlarada yaşat diye diye uyku tutmadı içimden konuşmaktan allah razı olsun bebişiimmm inşallah beni yalnız bırakmazsın aşkım peşimden gelirsiniz size nasıl ikiz olursa biri muharrem biri ramazan tek olursa muharremramazan koyarım:27::27::27::27::27:

ben sımdı cıkıorum
bugun dogum gunu var
onun ıcın 1 cesıt pasta yapıp goturecegım
hedıye almak ıcın dısarı cıkıcam
faturalarımı yatrcam
ve eve bıraz erzak alacam
dun halam MUHARREM AYIDA azıcıkta olsa cesıt alın
tum yıl boyunca darda sıkıntıda kalınmaz dedi
o yuzden alacam
bereket ayı yhaa

ooo bayagı yogunsun bakıyorumda ben hiç öyle tek markete alışverişe çıkmam eşim yokken evde pinekler dururum hevesleniyorum sen böyle deyince kızzz:1::1::1::1:

günaydın kızlar
dün ne güzel bir gündü.
inşallah arkasıda gelir.

ceylancım inanıyormusun artık.

bilgemm nasılsın.var mı belirtiler

Son düzenleme:
vayyyy hanım agaya bak konuşmalara falan gündüzlerin delüvanlısıııııııı:27::27::27::27:

sagol canım bakacam şimdi:34:

Napıyım güzelim ya geceleri sizin eğlenceli muhabbetlerinize katılmak çok istiyorum ama herif izin vermiyo. dün kaçak göçek girdim. gündüzleri hep burdayım gece yazdıklarınızı okuyorum gelene gidne selam veriyorum. oyle yalnız bırakmıyorum gündüz mtopiği. evellah bir zara gelmez. Bana emanet. :24::24::24:

CEYLANNNNNNNN canım benim gözün aydın çok sevindim ya rabbim kucağına almayı nasip etsin nasıl bi duygu demi çok güzel oluyo ben demiştim sana olmasa 2. çizgi çıkmaz diye kesin var dedim bize bu müjdeyi vermen çok iyi oldu 2 sevinç üst üste yaşadım inanamıyorum ya :8::8::8: şimdi sen böylemi olacaksın :49:

Kizlar benim progestronum dun 60 cikti ayy hamilemiyim yoksa :1:

progesteron ilacı kullanıyor musun? birde bhcg yaptırdığın zaman progesteronda yaptırır mısın bakalım hamile olunca progesteron kaç çıkıyor. eğer ceylan da yaptırırsa onun değerini de öğreniriz. bize bir fikir verebilir. benim geçen ay 26 çıktığında hamile değildim.progesteronun üst sınırı normal bir kişi için 27 zaten. bir başkası 16 ile hamile olmuş. belki kişiden kişiye de değişiyor olabilir.

Kizlar benim progestronum dun 60 cikti ayy hamilemiyim yoksa :1:
ayyyy inşallah bilgem yaaa seni saymıyorum bile artık alahım ebiş ver diye sanki var gibi hissediyorum:34::34::34::34:
günaydın kızlar
dün ne güzel bir gündü.
inşallah arkasıda gelir.

ceylancım inanıyormusun artık.

bilgemm nasılsın.var mı belirtiler
hayır canım yaa hala inanamıyorumki heyecanla ateşimi ölçüyorum wc ye girince kafam nerdeyse bacaklarımın arasına sıkışacak kanama olacakmı korkusuyla:37::37::37::37:
Napıyım güzelim ya geceleri sizin eğlenceli muhabbetlerinize katılmak çok istiyorum ama herif izin vermiyo. dün kaçak göçek girdim. gündüzleri hep burdayım gece yazdıklarınızı okuyorum gelene gidne selam veriyorum. oyle yalnız bırakmıyorum gündüz mtopiği. evellah bir zara gelmez. Bana emanet. :24::24::24:
gelene gidene selammm veriyon hee kırmızı halı falanda seriyonmu hamişlik belirtileri yaşayanlara:27::27::27::27:
CEYLANNNNNNNN canım benim gözün aydın çok sevindim ya rabbim kucağına almayı nasip etsin nasıl bi duygu demi çok güzel oluyo ben demiştim sana olmasa 2. çizgi çıkmaz diye kesin var dedim bize bu müjdeyi vermen çok iyi oldu 2 sevinç üst üste yaşadım inanamıyorum ya :8::8::8: şimdi sen böylemi olacaksın :49:
sagol canım darısı sana inşallah saglıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin rabbim inşallah 2. çizgi çıktı ama ben hala ümitsizce çatlatma ignesine baglamıştım onu digeri hangi sevinç canım yaaa :26::26::26::26:ayy inşallah olacam kızzz:49::49::49::49:

ayyyy inşallah bilgem yaaa seni saymıyorum bile artık alahım ebiş ver diye sanki var gibi hissediyorum:34::34::34::34:

hayır canım yaa hala inanamıyorumki heyecanla ateşimi ölçüyorum wc ye girince kafam nerdeyse bacaklarımın arasına sıkışacak kanama olacakmı korkusuyla:37::37::37::37:

gelene gidene selammm veriyon hee kırmızı halı falanda seriyonmu hamişlik belirtileri yaşayanlara:27::27::27::27:

sagol canım darısı sana inşallah saglıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin rabbim inşallah 2. çizgi çıktı ama ben hala ümitsizce çatlatma ignesine baglamıştım onu digeri hangi sevinç canım yaaa :26::26::26::26:ayy inşallah olacam kızzz:49::49::49::49:

yeterki hamile olsun topikte kırmızı halıda sereriz :) ee ben olunca bana kim serecek :32:

kızlarrr bugünnn çok mutluyum ceylan bize umut oldunnnnn sabah 7 de gözümü açtım dedim ceylan kesin uyanıktırrr göbüşüne varmısın diodur dedimmmm garibim uyuyamamışşşş celyan çocugun ebesi hazır enes ninesi hazır ekin ohhhh şanşlı bebek:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Melis canim benim 60 cikmasi normal cunku estrofem kullaniyorum.
Ondan dolayi yuksek cikmis olabilir.
Beta ya baktirdigimda onada baktirayim ama yine ilacin etkisi ile olmasi gerektiginden yuksek cikabilir.
Bizim bu topikte butterfly diye bi arkadas var,suan hamile,onun pregestron 19 du hamile oldugunu ogqendikr

yeterki hamile olsun topikte kırmızı halıda sereriz :) ee ben olunca bana kim serecek :32:
ooo sen bi kal hepimiz el birligiyle sereriz merak etme:27::27::27::27:
kızlarrr bugünnn çok mutluyum ceylan bize umut oldunnnnn sabah 7 de gözümü açtım dedim ceylan kesin uyanıktırrr göbüşüne varmısın diodur dedimmmm garibim uyuyamamışşşş celyan çocugun ebesi hazır enes ninesi hazır ekin ohhhh şanşlı bebek:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
bende diyodum uzun zamandır hamiş haberi almıyoruz biri bombayı patlatacak ama kim diyodum kendimin olacagı hiç aklımın ucundan geçmiyodu nedense:23::23::23::23:evet yaa hiç uyuyamadım gece zar zor uyudum sabah eşim geldi yattı sonra telim çaldı ateşimi ölçtüm yüksek ççıktı sevinçten yine uyuyamadım 8 buçuga kadar döndüm durdum sonunda dayanamadım kalktım:36::36::36::36:

çok sağol canım benim aminn ama sen 2. çizgiyi yazınca ben zaten kesin hamile gözüyle baktım sana ama inan bu haber bizi çok mutlu etti inşallah yakında kalp atışlarınıda duyarsında işte ozaman kesin inanırsın öteki haber canım biz test yaptırdık sayımız yükselmiş ona seviniyodum birde canım sizin hareket kaçtı

Back
X