Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah canım ya dediğin gibi olur içimi rahatlatıyosun kız sen konuşunca rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallah ama eşim takip işini duydu başımın etini yiyo gideceksin diye biraz bilgilenip gitmek istiyorum bende reglime 10 gün felan var

Amin canım Allah razı olsun. hepimize nasip etsin inşallah. Bana senin olacak gibi geliyo. takipte yaptırabişlrisn eğer başlayamazsın dediğim gibi ovulasyon testi ve preseedle bir dene bakalım nasıl olacak. sizn eşinin hormon değerlerende sorun yok dimi

çok teşekkür ederim, inşallah, keşke beklemeyip geçen sene eşimde görünseydi doktora çok vaki kaybettik çok pişman oldum, neyse hayırlısı olsun hakkımızda:1:

canım nasip olmayınca olmuyor biz 5 aylık evliyken öğrendik ama hala yok
demekki nasip degilmiş
senin için rahat olsun kaan hoca ile mailleş o sana yardımcı olacaktır
burdaki çok arkadaşımızın doktıru o

karden
reglin 3.günü gidiyosun sana 5 gün kullanman için klomen veriyor
sora tekrar gidiyosun alttan yumurta boyutlarına bakıyor
eger istenilen boyuta ulaşmadıysa yine klomen verip 2 gün sora tekrar gel diyor
yine gidiyorsun tekrar alttan bakıyor
eger istenilen boyuta geldiyse çatlatıyor
gelmediyse 2 gün sora tekrar çağırıyor
inşallah hayırlı sonuç alırsın canım
bu ay bende başlayacam yine

ben doktoruma sordum klomen dedim oo klomen tarihte kaldı. şimdi çok daha etkili şeyler var dedi. ronyamın dediği gibi bir iğne var mesela prugeron du galiba ismini çok hatırlamıyorum o çok iyiymiş.

tamam ilk iş ürolojiye görünelim, peki bu varikosel ameliyatı derlerse iyleşme süresi çokmu uzun oluyoki, hemen bebeğim olsun istiyorum, çok bunaldım artık, etrafımda herkes hamile, tabi burdaki durumları okuyunca halime şükrediyorum. en azından bende sorun yok

canım ameliyat çok basit 2 3 gün sonra ayağa kalkıyo benim eşim 3 gün sonra işinin başına döndü ve 3 ile 6 ay sürebiliyo artış göstermesi benim 5. ayım ve 3 kat yükselmiş sayımız biraz zaman alabiliyo ama sonu iyi olsunda biz beklemeye razıyız önce sabırla beklemek gerekiyo

Canım şöyle bir sıra takip etmelisin tacrübelerime dayanaraktan ;
1-ilk önce eşin hormon testi yaptırıp (FSH, lh , testesteron) bunu sperm testi iel birlikte kaan beye mail at. biz burda hepimiz kaan beyle irtibata geçen insanlarız. kaan bey ankarada üroloji doktoru prf. o size ilk etapta nasıl hareket etemenz gerektiğini söyler

2- yada eşin direk ürolojik muayene olsun bir doktorda hormon testine bakılsın. Artı çok önemli varikosel olup olmadığına bakılsın. eğer varsa ameliyat olması gerekli bu sperm sayısını çok etkiliyor

3- eğer varikosel yoksa şu vitaminleri kullanabilirsiniz
- keçiboynuzu kürü
- l- arginine
- omega 3
- arı sütü bal polen
- proxeed plus
- ginseng
- ginko biloba
- evicap e vitamini yada zeytinyağında bekletilmiş incir hergün bir tane
- bol bol nohut, dometes havuç gibi kırmızı yoğunluklu sebzeler
- ısırgan çayı

artı spermlerinde hız problemi varsa sen preesed kullan yumurtlama zamanlarında.

çok sağol canım ya, yazdıklarını hemen çıktı aldım:1: bu kaan beye nasıl ulaşabilirim, iyiki yazmışım valla çok yardımcı oluyosunuz

çok iyiyim tatlım ya uzun zamandır böyle iyi olmamıştım evet canım hem sayı artmış 18 milyon olmuş hemde sıfır olan hareket artmış rabbim hepimize tez zamanda bu mutluluğu tattırsın inşallah sende son durumlar nasıl canım uzun zamandır konuşamıyoruz

aynı tatlım ya bi değişiklik yok bebekte yok yanlız yanlız yola devam işte

Amin canım Allah razı olsun. hepimize nasip etsin inşallah. Bana senin olacak gibi geliyo. takipte yaptırabişlrisn eğer başlayamazsın dediğim gibi ovulasyon testi ve preseedle bir dene bakalım nasıl olacak. sizn eşinin hormon değerlerende sorun yok dimi

sendende tatlım hormonlarına daha baktırmadık canım aslında cuma günüde ona baktırmayı düşünüyoruz

selam kızlar ben gelbebeğim.... :))
uzun zamandır giremiyorum işe başladım da çok yoğundum başlarda şimdi 4 ay oluyor başlayalı..biraz daha rahatım çok şükür...

sizler nasılsınız ..ben şifremi unuttuğum için tekrar nick aldım kendime..:((((,

ceylana hayırlı olsun sevindim duyguylandım canım ..maşaallah sana ve bebişine maşaallah...

ne var ne yok kızlar ben gelemeyeli neler oldu ...yeni hamişler kimleri...

ceylan senin eşin varikoselmiydi cnmmmmm

çok sağol canım ya, yazdıklarını hemen çıktı aldım:1: bu kaan beye nasıl ulaşabilirim, iyiki yazmışım valla çok yardımcı oluyosunuz

canım varikoselin iyileşme süresi 6 aymış
yani genelde 6 ayın sonunda bebek olma olasılığı daha fazlaymış büyük bi sabırla ve besmeleyle başla canım

ben doktoruma sordum klomen dedim oo klomen tarihte kaldı. şimdi çok daha etkili şeyler var dedi. ronyamın dediği gibi bir iğne var mesela prugeron du galiba ismini çok hatırlamıyorum o çok iyiymiş.

canım o takipte çok pahalı ama aslında biz yaptırabilirdik ama dr öyle bişey demedi

karden
reglin 3.günü gidiyosun sana 5 gün kullanman için klomen veriyor
sora tekrar gidiyosun alttan yumurta boyutlarına bakıyor
eger istenilen boyuta ulaşmadıysa yine klomen verip 2 gün sora tekrar gel diyor
yine gidiyorsun tekrar alttan bakıyor
eger istenilen boyuta geldiyse çatlatıyor
gelmediyse 2 gün sora tekrar çağırıyor
inşallah hayırlı sonuç alırsın canım
bu ay bende başlayacam yine

çok sağol canım benim ben bundan öncede ama eşim daha ameliyat olmamıştı klomen kullandım bende kist yapmadı inşallah bu defada yapmaz dediğin gibi yapayım ozaman canım inşallah sendede bu defa işe yarar tatlım üzülme zamanını bekliyo demekki sonuçta ne sende ne eşinde hiç bi sorun yok rabbim tez zamanda sanada sabrının mükafatını versin canım

aynı tatlım ya bi değişiklik yok bebekte yok yanlız yanlız yola devam işte

böyle düşünme canım inşallah yalnızlığını bozacak çift çift yavrular versin rabbim sana herzaman dualarımdasın inan bana olacak senin çünkü sorununuz yok bunada şükür

canım ameliyat çok basit 2 3 gün sonra ayağa kalkıyo benim eşim 3 gün sonra işinin başına döndü ve 3 ile 6 ay sürebiliyo artış göstermesi benim 5. ayım ve 3 kat yükselmiş sayımız biraz zaman alabiliyo ama sonu iyi olsunda biz beklemeye razıyız önce sabırla beklemek gerekiyo

çok geçniş olsun, inşallah ameliyatlık bişey yoktur, bende beklemeye razıyım ama her gün bi hamilelik haberi alıyorum hemde burnumun dibinde:43: görmekten bıktım artık

:))ceylan hamile miii..çok sevindim,ceylan sen tüp mü yaptırmıştın,takip mi çok sık geremediğim için hatırlayamadım.Allah tamamına erdrsin canımm yaaa,darısı başımıza inşallah.

sendende tatlım hormonlarına daha baktırmadık canım aslında cuma günüde ona baktırmayı düşünüyoruz

kesinlikle baktır. çok önemli sadece sayı ve hız kıstas değil. boncuğun sayı herşey normal olmuştu olmuyodu bebek. sonra hormon testi yaptırdı fsh yüksek çıktı sebeb oymuş. kaan bey tedavi verdi hemde mail yoluyla. düşük olursada iğne veriyor genelde. ihmal etme. sadece kan verecek o kadar.

çok geçniş olsun, inşallah ameliyatlık bişey yoktur, bende beklemeye razıyım ama her gün bi hamilelik haberi alıyorum hemde burnumun dibinde:43: görmekten bıktım artık

canım biliyomusun bende hergün o haberi alıyorum ve devamlı ağlıyorum sinirlerim bozuldu
bi kaan hoayla görüş
ankarada kaan aydos tatlım

selam kızlar ben gelbebeğim.... :))
uzun zamandır giremiyorum işe başladım da çok yoğundum başlarda şimdi 4 ay oluyor başlayalı..biraz daha rahatım çok şükür...

sizler nasılsınız ..ben şifremi unuttuğum için tekrar nick aldım kendime..:((((,

ceylana hayırlı olsun sevindim duyguylandım canım ..maşaallah sana ve bebişine maşaallah...

ne var ne yok kızlar ben gelemeyeli neler oldu ...yeni hamişler kimleri...

ceylan senin eşin varikoselmiydi cnmmmmm

Hoşgeldin canım. topik iyi bu günlerde ceylanın haberinden dolayı . evet seni hatırlıyorum ben. önceden girerdin. geri dönmene sevindik hoşgeldin. sende bebek varmıy dı

Back
X