Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sizinde çok güzel sayınız falan bizde ölü spem çok fazlaydı %62 bence sende yaptır canım kesin takip eşim en son 1 kutu arginmax içmişti 1 hafta falan önce bitti bunuda unutmadan söyleyim dedim:34::34::34::34:

canım ml de 17 milyon yoplamda 35 milyon:34::34::34:

ayy canım benim inşallah seninde dediğin gibi olur senin ölü sperm dediğin hareketsiz olanlar heralde değilmi bizde hareketsizlik 44,4 bende arginmax kullanmayı düşünüyorum canım keçi boynuzu tozu felanda kullanıcam bide nohut yedirip ısırgan içiricem bu arada bende boş durmak istemiyorum reglime 10 gün var 3. günü gidicem takibe senin son durumun nasıl canım için içine sığmıyo demi kız bu arada ben senin oğluna bi isim buldum KAZIM :60: :60: :60:
bu arada toplam sperm dediğin total spermmi o bizde 72 M/ejac yazıyo yani 72 milyonmu oluyo

Son düzenleyen: Moderatör:
ay bılgem ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ceylan cok guldum ısımı hallettım bır kısmını
eve geldım banyo yaptım pasta yapacam
senın canının ıstedıgı bısı varmı bebegım yapım yollayım heemn:1::1::1::1::1:

aaaa inanamıyorum birgün bana bunu soracagınız hiç aklıma gelmezdi bu soru hamilelikten daha imkansız geliyodu ama gözlerim yaşardı şimdi kaçacak delik arasınız sanıyodummm:5::5::5::5:

ayy canım benim inşallah seninde dediğin gibi olur senin ölü sperm dediğin hareketsiz olanlar heralde değilmi bizde hareketsizlik 44,4 bende arginmax kullanmayı düşünüyorum canım keçi boynuzu tozu felanda kullanıcam bide nohut yedirip ısırgan içiricem bu arada bende boş durmak istemiyorum reglime 10 gün var 3. günü gidicem takibe senin son durumun nasıl canım için içine sığmıyo demi kız bu arada ben senin oğluna bi isim buldum KAZIM :60: :60: :60:
bu arada toplam sperm dediğin total spermmi o bizde 72 M/ejac yazıyo yani 72 milyonmu oluyo

kazımmııı o benim adım hatçeee bunun adı faruk olsun o zaman
evet hareketsiz sperm canım senin planında çok güzel çizdigin yolu uygula canım ben ısırgan çayı alacam halada alacam:1::1::1:

sagol canım allah razı olsun darısı en kısa zamanda size olsun inşallahhh:16::16::16::16:
evet canım varikosel vardı 1 yıl önce ameliyat oldu:31::31::31::31:

canım benim ya benim eşimde 5 ay önce ameliyat oldu.hala test yaptırmadık . 2 ay önce iltihap olmuş dedi dr antibiyotik kullandı 1 aya yakın.

yarın dr a gidecek eşim bakalım sonuçlar ne olacak.dua ediyorum inş iii çıksında olsun artık şu bebişim ya olsun olsun hepimizin olsuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnn.

ya başka hangi testleri yaptıralım nelere baktıralım kızlar bi aydınlatın beni...

ne güzel gerek kalmadı canım hemencecik geldi süpriz yumurtan :emir_bebek:
allaha şükürler olsun canımmm inşallah sizede fazla bekletmeden gelir artık :34::34::34::34:
sende fırsatan istifade aklına ne geliyosa iste kız bu hamilelik ilk günden senin hormonlarınla oynadı ne sulu göz oldun :1::1: :60:
aman bu gerilerin sorduguna bakma şunu istiyo canım derim pıışıkkkk derler :19::19::19::19:
ceylan şekerim toplam sperm dediğin total spermmi
valla canım toplam sperm diyo bizim volum 2 çıktı milimde 17 milyonya 2 mlde 34 demekki onu demek istiyo:26::26::26:

canım benim ya benim eşimde 5 ay önce ameliyat oldu.hala test yaptırmadık . 2 ay önce iltihap olmuş dedi dr antibiyotik kullandı 1 aya yakın.

yarın dr a gidecek eşim bakalım sonuçlar ne olacak.dua ediyorum inş iii çıksında olsun artık şu bebişim ya olsun olsun hepimizin olsuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnn.

ya başka hangi testleri yaptıralım nelere baktıralım kızlar bi aydınlatın beni...

inşallah düzelmiştir canım yaa çok çok iyi çıkmazsa bile hiç üzülme canım sanki bizim spermler çokmu iyiydi allah ol dedikten sonra hiç bişeyin önemi yok inşallah sizin içinde en kısa zamanda ol der rabbim valla kan testleri yaptır bide fsh lh testesteron falan aklıma başka gelmiyo eksikse kızlar söyler:16::16::16:

ronya ve diger hamiş kızlar bu eleviti falan saglık güvencesi karşılıyomu omega 3 falan eger karşılıyosa yarın yazdırıp alıyım yoksa bugünden alırım gelince cevap verin size zahmet bide ben yarın doktordan neler isteyecem bana bi anlatın hayrınıza :16::16::16::16::16:

inşallah düzelmiştir canım yaa çok çok iyi çıkmazsa bile hiç üzülme canım sanki bizim spermler çokmu iyiydi allah ol dedikten sonra hiç bişeyin önemi yok inşallah sizin içinde en kısa zamanda ol der rabbim valla kan testleri yaptır bide fsh lh testesteron falan aklıma başka gelmiyo eksikse kızlar söyler:16::16::16:

kan testi için özel bakılması gereken bişey var mı yoksa şu rutin kan testi mi cnm?

mavii kız hoşgeldin teşrif ettin sonunda neden boş bırakıyosun tükkanı bakıyım bide akşama kadar burdayım diyo bizimi kekliyon sen bakıyıımmm:20::20::20::20:

ronya ve diger hamiş kızlar bu eleviti falan saglık güvencesi karşılıyomu omega 3 falan eger karşılıyosa yarın yazdırıp alıyım yoksa bugünden alırım gelince cevap verin size zahmet bide ben yarın doktordan neler isteyecem bana bi anlatın hayrınıza :16::16::16::16::16:

Canım eleviti karşılar hamiel olduğun için onu doktorlar yazıyo da omega 3 ü sanmıyorum karşılasın.

Back
X