Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyiyim meliselamm sen nasılsın canım ben endişeden başka bişey hissetmiyorum asıl sen anlat nasıl gidiyo meliselaaa benim önemli gebelik krokilerim sendemiydi kızzz hani aşılama yaptırdıgımda hazırlıyodun çıkar meydanaaa:27::27::27::27:

hiç endişelenme tatlım, Allah'ın izniyle herşey yolunda maşallah..benimde iyi çok şükür, sadece bebek hareketlerine taktım :) daha tam hissedemiyorum ondan biraz endişeleniyom..yok kız bende değil senin krokiler :)) karıştırmış olmayasın bacım..

Gelbebeğim canım ben bu pazara 5 aylık olacam inşAllah :)))) sen kaçırmışın sanırsam :)))

sagol canım amiinn inşallah en kısa zamanda saglıklı sıhhatli eli ayagı düzgün hayırlı bi r evlat versin rabbim amiiinnnn...
aminnnnn inşallah benimkide film çekildi bakalım sonuç ne olcak tek taraflı varıkosel var ama ikisinde
varsa ameliyat olcak hayırlısı bakalaım bu arada ona incir kürü yapıyorum iğreniyor yağ var diye ne
yapcam bilmiyorum inan senin eşi sadece ilaçmı kullandı yoksa sen kür falan yaptınmı) kız seninde böyle görcez inşallah $imagesCAI7TNCT.webp

Bilgem canım, sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum, dualarım hep seninle, tabii çakırımlada..Allah size de güzel haberler almayı nasip etsin..

oooooooooo merhaba kızlar ,yoksunuz ama olsun boş topiğim sen nasılsın:)))
ya ben kilolarıma takmış durumdayım
bugün hesap yaptım ideal kilom boyuma göre 54 olmalıymış ama ben şu an ne yazıkki 60 kiloyum:(((
aslında dıştan bakınca öyle kilolu gözükmüyorum ama ben kendimi aynada hiç beğenmiyorum:((
iğneli takiplerin kiloları üzerime yapıştı gitmiyor bir türlü lanet gibi:((((
internetten Dukan diyetinin kitap şiparişini verdim ,uyulduğu takdirde çok çabuk kilo veriliyormuş
bilgisi olan varmı???????????
tüp denemeden kilo vermek istiyorum ya:(((

kızz yagmuurrr hamiş hamiş üzme beni bak okumadınmı geçmişi sana neler yazdım o gece ben acele acele okudum sen hitmeden sona geliyimde iki lafın belini kıralım diye:47::47::47::47:
anaaaaaaa hemende duygu sömürüsü yaparmış:((
unuttum gitti zaten ama bidaha olmasın,seniüzmek benim en son isteyeceğim şeydir:)))
nasilsinizzz kizlarrr benn geldimmmm
ronyaaa sen hala sekerim yuksek cikacak diyosun gibi geldi bana:20::20: yok yok ben yalnis duydum kesin....bise cikmaz canim arkadasim trigliserid tereyagdandir baksana lop lop yiyomussun....
desene kara kizin tombik olcak...

yagmur yureklim sen nie kustun ama ben seni seviyorum...sen gormemezlikten gelinecek kadinmisin herkez ceylanin heyecanindaydi ondandir...bende nobetteydim topige gelemedim
canım güzel gözlüm ,seni sewiyorum ben:))
ekintosumm doktor önümüzdeki hafta için yaptır dedi
bende muhtemelen haftaya perşembe günü yaptırırım
canım ben ilk gebelğimde şeker yüklemesi olduğunda baygınlık geçirdim
hayatımda baygınlık hissi nedir bilmeyen ben o kadar kötü oldumki
insanlar beni lavaboya götürdü Alahtan kanım alındıktan sonra oldu
inşallah bunu rahat atlatırımm ve sonuç iyi olur

eeeeeeee şeker gibi tatlı olsun ,şekerinde çıkar bir tarflarından balda damlar:))))

geçmiş olsun inşallah bu sefer daha rahat atlatırsın şekerci güzeli:))

canımın içi hoşgeldin:)))
bizde fetret devrine girmiştik ama ceylan büyüyü bozdu ,hamile çok şükür:))
şimdi sırada bilgem ve çakır var ,şafak sayıyoruz topikçe:)))

lale devri de olacak birgün inşallahhhhh :)))
ceylana da sevindim cnm ....
bizimde bugün testimiz (eşimin) var ama artık yarın çıkar heralde :(((

bugün hesap yaptım ideal kilom boyuma göre 54 olmalıymış ama ben şu an ne yazıkki 60 kiloyum:(((
aslında dıştan bakınca öyle kilolu gözükmüyorum ama ben kendimi aynada hiç beğenmiyorum:((
internetten Dukan diyetinin kitap şiparişini verdim ,uyulduğu takdirde çok çabuk kilo veriliyormuş

hoşgeldin canıımmm ben duydum dukan diyetini kitabını kullandımı bilmiyorum ama gördügümde bayaa zayıflamıştı 2 çocuk annesi 40 yaşlarında falan genç kız gibiydi vala hadi inşallah verirsin yagmurum:34::34::34::34:

hiç endişelenme tatlım, Allah'ın izniyle herşey yolunda maşallah..benimde iyi çok şükür, sadece bebek hareketlerine taktım :) daha tam hissedemiyorum ondan biraz endişeleniyom..yok kız bende değil senin krokiler :)) karıştırmış olmayasın bacım..

Gelbebeğim canım ben bu pazara 5 aylık olacam inşAllah :)))) sen kaçırmışın sanırsam :)))
daha erken galiba canım bir iki haftaya hissedersin inşallah karıştırdım galiba yaa benim krokiler fatmada olmalı:1::1::1::1:
aminnnnn inşallah benimkide film çekildi bakalım sonuç ne olcak tek taraflı varıkosel var ama ikisinde
varsa ameliyat olcak hayırlısı bakalaım bu arada ona incir kürü yapıyorum iğreniyor yağ var diye ne
yapcam bilmiyorum inan senin eşi sadece ilaçmı kullandı yoksa sen kür falan yaptınmı) kız seninde böyle görcez inşallahEki Görüntüle 299533
amiinn canım inşallah yaaa inşallah her şey güzel çıkar rabbim sizinde yüzünüzü güldürür artık umarım inciri eşime dedim direk hayırr dedi ben zeytine katıyodum hafif zeytinyagı iyiymiş diye onu bile çatalla süzdüre züzdüre bi hal oluyodu nohutuda sadece bi kaç kere yedi arada arısütü bal polan yiyodu uzun zamandır proxeed kullanmadık ama geçen ay argınmax kullanmıştık yeni bitmişti valla bizde böyle canım sık denilirmi bilmem ama aradada ilişki oluyodu ben sadece ovulasyında çalışmıyodum kötü spermleri def etmek için aradada oluyodu:17::17::17::17:

dr dan geldim Rabbime çok şükürki herşey yolundaymış
geçen hafta sancım çıkıyordu nstde bugün hiç çıkmadı
2 kilo olmuş 37.haftadan sonra çok rahat alabiliriz rahat ol artık dedi
teyzeleri bide oğlum dil çıkardı bana böyle :33:

yağmurcum sen her halinle güzelsin takmana hiç gerek yok iltifat değil ciddiyim
kendini zorlamadan sadece yediklerine dikkat et ve yürüyüş yap en kısa zamanda dahada fıstık olursun

Back
X